What time is it? Nou, volgens Daniel Wellington tijd om een nieuw horologe te lanceren en een samenwerking met OHIMP uit te rollen, again! Een Daniel Wellington winactie.. doe je mee?

Kijk, dit is het nieuwe horloge van Daniel Wellington, voor het eerst met een zwarte wijzerplaat. Ze noemen ‘em de DWclassicblack.

Daniel Wellington new model

Nieuw horloge, nieuwe stippenblouse… Meneer de Leeuw is niet onder de indruk.

De tijd staat sowieso niet stil bij Daniel Wellington, onlangs kwamen ze al met deze mooie nieuwe armbanden, de zgn. Classic Cuffs.

Classic Cuff Daniel Wellington

Tijdloze eenvoud

De horloges van Daniel Wellington kenmerken zich door hun klassieke eenvoud: een grote ronde wijzerplaat en een tijdloos – al dan niet kleurrijk – bandje. Sommige modellen doen mij denken aan het oude horloge van mijn opa. En als je iets meer weet van de oorsprong van Daniel Wellington, dan kom je erachter dat het retro uiterlijk een hele bewuste keuze is.

Daniel Wellington black

In augustus kon je op OHIMP al meedoen aan een Daniel Wellington winactie en deze actie bleek superpopulair! Daarom in the rebound:

Deze winactie is verlopen

Doe mee, met de Daniel Wellington winactie op OHIMP

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welk Daniel Wellington horloge jij het liefst zou willen winnen en… wie weet!

winactie daniel wellington

Kun je niet wachten? Gebruik dan de 15% kortingscode!

En die code is BONNIE (leuk hè ;-)) Met deze code krijg je niet alleen 15% korting op elk Daniel Wellington horloge naar keuze maar je kunt ook het nieuwe model  HEEL EXCLUSIEF – 10 dagen voor de officiele lancering bestellen (deze ligt nl. pas vanaf 10 oktober in de winkel).

Heel veel succes!!