Als je op het Thaise eiland Koh Samui bent, dan zijn er een aantal hotspots die je niet mag missen. De Jungle Club is er zo eentje, waar je kunt genieten van het mooiste uitzicht, zelfs vanuit het zwembad. 

Als Mia en ik er aan komen is het eerste wat we denken: kunnen wij hier niet gewoon wonen?! Dat is ook wat de Franse eigenaren een paar jaar geleden dachten, zij besloten om hun hart te volgen en vestigden zich in een kokosnoot plantage met uitzicht op de baai van Chaweng. Een adembenemend panoramisch uitzicht over de Golf van Siam.

De Jungle Club, wat is het?

Een plek om een te worden met de natuur, maar wel met de gemakken van nu. De huisjes zijn gebouwd met behulp van natuurlijke en traditionele materialen en bevinden zich midden in de natuur. Ze zijn echt ideaal voor een verblijf op het drukke Koh Samui. Hier vind je natuur, ruimte, rust en volop privacy.

In de “chill-out” van de Jungle Club, wordt een mix van traditionele Thaise en Franse keuken wordt geserveerd. En dan het zwembad…

The Jungle Club wordt vaak omschreven als een van de best bewaarde geheim van Samui. Een ervaring die niet gemist mag worden. En wij begrijpen helemaal waarom.

Website Jungle Club
Chaweng Noi beach – Soi Panyadee school – koh Samui – 84320 Suratthani – Thailand