Sinds ik het keramiek van Liselore heb ontdekt ben ik fan! En jullie volgens mij ook, want 2 eerdere winacties vonden gretig aftrek hier op OHIMP. Dus ik ben benieuwd, wiens hart gaat er sneller kloppen van deze prachtige, handmade kaarskopjes?

Als ik in het winkeltje van Liselore ben kijk ik weer mijn ogen uit. Ze is op dat moment bezig met het draaien van bakvormen en in gedachten zie ik me er al heerlijke taarten mee maken.

“Wanneer zijn ze klaar?”
“Snel, maar ik moet ze eerst nog bakken en glazuren.”

De oven van Lilo’s Keramiek draait overuren. Haar werk wordt almaar bekender en zie je vaak voorbijkomen in vtwonen, Delicious en andere, noemenswaardige magazines. De kaarskopjes staan her en der door het atelier verspreid, sommigen gezellig brandend en anderen staan gewoon in al hun eenvoud prachtig te wezen.

Lastig kiezen!

Welke neem ik zelf en welke voor de winactie? De kaarskopjes zijn gemaakt in samenwerking met de buurman van Liselore, die een winkeltje bedrijft in handgemaakte kaarsen. Liselore maakt de kopjes en hij vult ze met met eersteklas kaarsvet. De kaarskopjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en prijzen: s = 18,50 – m = 22,50 – l = 26,50.

En als de branduren op zijn? 

Dan heb je een prachtig kopje waar je heerlijk thee of koffie uit kunt drinken.

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 4x een kaarskopje van Lilo’s Keramiek

Is het iets voor jou, een van deze prachtig kaarskopjes, in de donkere (maar o-zo gezellige) wintermaanden? Doe dan mee met de winactie. Ik mag namelijk 4 personen blij maken met een kaarskopje, en meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten naar welke van de 4 kopjes jouw voorkeur uit gaat:

  • karamel (h 11 cm)
  • zachtblauw (h 9 cm)
  • koningsblauw (h 8,5 cm)
  • turquoise (h 7,5 cm)

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!winactie kaarskopjes