Doppers, Keep Cups en Joco glazen zijn enkele van mijn favoriete merken voor duurzame drinkbekers – en flessen voor onderweg. Aan dit rijtje kan ik een nieuw merk toevoegen: 24Bottles. Supermooie drinkflessen van staal in de meest mooie kleuren en designs. Welke zou jij kiezen?

24Bottles is een Italiaanse designmerk met een missie: het ontlasten van onze aardbol van plastic wegwerpflessen. Het resultaat zijn deze zorgvuldig ontworpen, hoge kwaliteit, makkelijk mee te nemen, duurzaam roestvrij staal oplossingen voor de dagelijkse hydratatie voor onderweg.

Verschillende maten en modellen

Al sinds 2013 timmert 24Bottles aan de weg en zijn ze continue bezig met innovatie. De flessen lekken niet, zijn ultralicht en verkrijgbaar in allerlei leuke designs, toffe kleuren en handige maten. Hier zie je slechts een aantal voorbeelden:

Mijn favoriete fles?

Dat is deze witte thermosfles. Die houdt mijn thee, koffie en soep lekker warm terwijl ik onderweg ben.

Deze winactie is afgelopen

Winnen: een 24Bottles fles naar keuze

En, ben jij ook al als een blok gevallen voor de prachtige modellen van 24Bottles? Dan heb ik goed nieuws, ik mag namelijk 3 flessen naar keuze weggeven! Meedoen is heel eenvoudig: laat mij in een reactie onder deze blog weten welk model zou jij kiezen en wie weet!

De verschillende modellen en kleuren zie je hier.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!