sample sale club

De wintersportvakantie, leuk!! Maar, het zijn niet de goedkoopste vakanties. Om in ieder geval op je outfit te besparen heb ik een hele fijne sample sale tip voor je, op 17 en 18 december in Amsterdam.

sample sale wintersport

In Amsterdam op de Danzigerkade zit de Sample Sale Club en eens in de zoveel tijd organiseren zij een geweldige sale met allemaal merkkleding voor de wintersport. Ik mocht er zelf afgelopen een kijkje nemen en ik kan je verklappen, het is er lastig kiezen!

sample sale tip

In de 2000 m2 stopruimte hangen: jassen, truien, broeken, handschoenen, mutsen, snowboards, bindingen, goggles van merken als Billabong, Roxy, Protest, Nitro en Burton. Voor mannen, vrouwen en kinderen.

Naast ski- en snowboard gear vind je er ook longboards en surf- en kite spullen van verschillende merken.

sample sale longboards

Sample sale tip: zaterdag 17 en zondag 18 december

Adres: Danzigerkade 11 in Amsterdam (bij de Houthavens). Toegang is helemaal gratis en aanmelden kan via dit adres.

Sample sale wintersportkleding

En als je dan toch bij de Houthavens bent, dan zou ik na het shoppen deze hotspot bezoeken: REM eiland. Een heerlijk cafe/restaurant in een oude boortoren, met prachtig uitzicht over ‘t IJ.

Rem eiland Amsterdam