Als ik Pinterest mag geloven dan wordt de modekleur van 2017 rood. Inspiratie nodig? Ik heb de mooiste,  roodste en tofste foto’s voor je uitgezocht.

Pinterest, daar ben ik groot fan van. Het is een bron van inspiratie als het gaat om recepten, trends en DIY-ies. Op het gebied van fashion zie ik er steeds vaker de kleur rood voorbijkomen. Tot voor kort had ik het niet zo op rood, behalve dan voor keuken accessoires, sneakers, nagellak, lippenstift en zo nu en dan een tasje. Dus rood als modekleur in 2017… Nou, ik ben helemaal om hoor! De eerste rode blouse heb ik inmiddels in the pocket 😉 Misschien jij ook wel na het zien van deze foto’s?

Rode schoenen

In 2016 waren ze er al volop, rode sneakers. Maar nu zijn ook de hakjes, instappers en ballerina’s roodgekleurd.

Rode truien

Je zou het toch bijna jammer vinden, dat de voorjaarscollectie alweer in de winkels hangt. Moet je kijken wat een mooie, rode truien. Lekker warm en oversized, doe mij er maar 2!

Rode jassen, vesten en colberts

Welke jas vind jij het leukst? Ik vind de rode lammy linksonder super! Maar ook het leren jasje midden boven vind ik erg mooi. Die hele outfit trouwens wel, een beetje eighties?

Rood all the way

Je moet wel echt groot fan zijn van rood en ook een beetje durven. Deze dames dragen rood met flair. Petje af voor Marilyn en Iris Apfel (linksonder). Laatstgenoemde laat zien dat kleurrijk oud worden helemaal zo gek nog niet is.

Rood toch niet 100% jouw ding?

Dan kun je altijd nog overwegen of je een accessoire of rode teennagel (?) wel ziet zitten.

Wat vind jij, is rood de modekleur van 2017?

Het belangrijkste is natuurlijk, dat je gewoon lekker draagt waar jij je goed in voelt 🙂 O en wil je de foto’s in het groot zien, of zelf pinnen? Dan vind je hier mijn ROOD Pinterest bord.