Bon Appetit Kookboek

Mijn gezin klaagt dat ik (Ilja) niet meer aanspreekbaar ben. En ze hebben gelijk, ik ben onbereikbaar. Door mijn nieuwe kookboek, of eigenlijk kookbijbel. Bon Appetit is verslavend lekker. Een combi kook- en leesboek. En ik wil eigenlijk alles wel zien, lezen en vooral maken. Wil jij je ook verliezen in dit prachtige boek? Goed nieuws. Je kan Bon Appetit winnen! 

Zelf mayonaise maken in een minuut!

Ik heb al zoveel geleerd uit dit boek. Zo weet ik nu dat in guacomole van oorsprong geen knoflook hoort. Terwijl ik het met eigenlijk wel lekker vindt. Ik weet hoe ik in 1 minuut heerlijke, zachte mayonaise kan maken. En nog zo’n eye-opener: mayonaise moet je dus niet in de koelkast bewaren. Het maatje van de mayonaise, ketchup, maak ik ook zelf. Met een recept uit dit boek. Binnenkort lees je daar meer over.

Smullen, letterlijk en figuurlijk

Wat ook superleuk is, van veel recepten krijg je een aantal varianten. Meestal het originele recept en een eigentijdse variant. De recepten zijn stuk voor stuk van  grote namen, beroemde eetschrijvers en chefs. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de opmaak van dit boek! Prachtige foto’s, leuke illustraties en leuke variaties met lettertypes. Dit boek is om te smullen, letterlijk en figuurlijk.

Bon Appetit over ravioli

Bon Appetit kookboek bubbel

Dus ben ik al dagen, avonden lang aan het bladeren. Het boek ligt serieus soms op mijn nachtkastje. Regelmatig roep ik: oh, kijk nou hoe mooi, hoe lekker, hoe grappig, hoe……. Tot vervelens toe haal ik er weer iemand bij om mee te kijken. De respons hierop is overigens matig. Totdat ik een heerlijke carrotcake uit de oven tover. Opeens krijg ik vrij spel om van alles uit dit boek te proberen. Dus blijf ik lekker in mijn Bon Appetit bubbel. Kunnen jullie vast regelmatig van meegenieten.

hoe maak je carrotcake

Winactie: Bon Appetit kookboek

Kun je niet wachten tot ik mijn recepten hier deel? Doe dan mee aan deze winactie. Laat me in een reactie hieronder weten waarom jij ook in deze Bon Appetit bubbel wilt verdwijnen. Duurt ook dat te lang? Dan kan je Bon Appetit hier bestellen.

Wees gewaarschuwd, de kans is groot dat je er niet meer uit komt 🙂

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!