roadtrip accessoires voor mobiel

Ik ga op roadtrip en neem mee… sowieso mijn iPhone 7 Plus. En een aantal accessoires om ‘em up and running te houden. En weet je wat leuk is, 1 set van mijn favoriete roadtrip accessoires mag ik weggeven!

Autorijden, ik hou er van. Niet perse van filerijden hoor, maar naar een bestemming rijden – of dat nou in Nederland is of erbuiten – vind ik heerlijk. Verstand op nul, muziekje aan en genieten maar. Vaak ga ik tijdens dit soort ritjes van de gebaande paden om niet alleen maar voor-, achter-, en tegenliggers te zien. En zie ik iets waarvan ik denk “fotowaardig!”, dan staat niets me in de weg om te stoppen en even een mooi plaatje te schieten. Mijn roadtrip met Mia over de Florida Keys was toch wel een van mijn favorieten. Hoewel, met Ilja door Ierland tuffen was ook niet gek. Of in mijn eentje, door Californië over de Highway one.

rent a car - Sunny Cars - OHIMP

De komende maand ga ik ook weer wat kilometers in mijn gele “gevaarte” maken, want ik ga met de auto naar Domburg, Zwolle, Vlieland en Berlijn.

Groningen roadtrip

Mijn favoriete reisaccessoire? De iPhone 7 Plus.

Hij is groot ja, dat klopt. Maar hij is mijn allessie. De foto’s voor mijn blog maak ik ermee, de video’s voor mijn reisrubriek op Libelle, bankzaken, Netflixen… noem maar op! En natuurlijk navigeer ik ermee, van A naar B.

Andere favoriete roadtrip accessoires:

  • De draadloze autolader + steun ineen. Hier kan je jouw telefoon inhangen en terwijl je de route aflees laadt je telefoon gelijktijdig op. Superhandig toch?!
  • De mini-selfiestick. Deze kun je heel klein opvouwen en neemt amper ruimte in beslag. Dat is maar goed ook, want ik rij een Fiat 500 en daar past niet al teveel bagage in 😉
  • Een opgeladen powerbank, en dan wel eentje van minimaal 6000 mAh, die mijn iPhone minimaal 2x helemaal kan opladen. Mijn nieuwe aanwinst van FAB voldoet aan deze voorwaarde, en ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Een telefoonhoesje en portemonnee ineen. Ik ben fan van de hoesjes van Goospery. Door de rubberen ietwat opstaande rand is je telefoon goed beschermd. Maar wat ik vooral handig vind zijn de verschillende vakjes en klepjes waar je pasjes en cashgeld in kan opbergen.

Goospery hoesje

Winnen: 1x een set van deze roadtrip accessoires

Voor deze winactie heb ik producten ontvangen van Smartphonehoesjes.nl, een site met heel veel accessoires voor je mobiel, zoals autoladers, hoesjes, boxen etc. Van hen mag ik 1 van jullie blij maken met een soortgelijke set als de mijne: de draadloze autolader, de mini-selfstick, de FAB powerbank en een hoesje van Goospery. Uiteraard mag je een Goospery hoesje uitzoeken in de maat van jouw telefoon, en de keuze is reuze op de site van Smartphonehoesjes.

Meedoen is heel makkelijk, laat mij in een reactie onder deze blog weten welk hoesje jij zou kiezen en… wie weet! Hier vind je alle telefoonhoesjes van Goospery. De winnaar maak ik over ongeveer 3 weken bekend.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

roadtrip accessoires