Het voorjaar is nu echt begonnen! De klok is een uur vooruit, de zon schijnt en ons is allemaal beloofd dat we onze winterjassen en sjaals voorlopig mogen opbergen. Haal de slippertjes en korte mouwen shirts maar tevoorschijn! Tijd voor een winactie die perfect past bij het voorjaar: 5 vrolijke kleurtjes vegan nagellak, van Boho. 

Heerlijk, het voorjaar. Lekker weer met je toet in het zonnetje (uiteraard goed ingesmeerd), de armen bloot en met een beetje geluk ook snel die sokken weer voor een paar maanden de kast in. En dan is het altijd weer even schrikken, want oei wat is die huid nog wit en jeetje, is dat nou echt nog de nagellak van vorige zomer op mijn teennagels?

Verwen je nagels met de vegan nagellak van Boho

Vegan nagellak, hoe zit dat? Ik lees op de site van SoloBio mooi het volgende:

De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 73% natuurlijke ingredienten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen. De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen en daarnaast ook silica, dat werkt als een natuurlijke versteviger voor je nagels“.

Deze vegan nagellak is dus niet alleen leuk voor je nagels, maar ook nog eens hartstikke gezond. En ik spreek uit ervaring als ik zeg dat de Boho nagellak ook nog eens supergoed blijft zitten.

Zit er een kleurtje voor je tussen?

De kleurcollectie van de vegan nagellak van Boho is erg groot. Ik vond het nog lastig kiezen maar heb uiteindelijk deze selectie gemaakt om op OHIMP weg te gaan geven. Hou  je van een knalkleurtje zoals rood of geel of vind je de poedertinten juist wat mooier?

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 5x vegan nagellak van Boho

Ben je benieuwd naar deze gezonde nagellak? Ik ga 5 mensen blij maken met een potje Boho. Meedoen is makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten naar welke kleur nagellak jouw voorkeur uit gaat: geel, grijs, roze, terracotta of rood.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

vegan nagellak van Boho