Mijn haar kan meestal het beste omschreven worden als een dor bosje pluishaar. Maar haarolie doet wonderen en de rozenbottelolie – waarvan ik 2 flesjes ga weggeven – al helemaal!

De Rose Hip Seed Moisturizing Oil en Rose Hip Seed Moisturizing OilPremium zijn natuurlijke oliën die de glans van het haar schijnen te herstellen. De rozenbottelolie ruikt naar een mix van fruit en bloemen en het geeft het haar, naast een mooie glans dus ook nog eens een heerlijke geur.

Rozenbottelolie, wat doet het voor je haar?

Als ik de beschrijving mag geloven: een rozenbottel bevat oliën die rijk zijn aan verschillende onverzadigde aminozuren en een UV-filter. Tevens bevat het een hoog aandeel aan vitaminen A | B | C | E | F. Kortom, allemaal natuurlijke stoffen die helpen het haar gezond te houden. Deze unieke samenstelling zorgt voor gezond en glanzend haar van binnenuit. Anti-oxidanten herstellen de vitaliteit van de haarschacht. De olie is rijk aan voedingstoffen die droog haar intensief hydrateren. Vermindert statisch haar en beschermt tegen de zon.

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 2x rozenbottelolie van O’right

O’right streeft ernaar dat alle producten die zij ontwikkelen een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens en het welzijn van het milieu. Goed voor jou dus, maar ook goed voor onze planeet. Het hoofdkantoor in Taiwan is een van de meest duurzame productelocaties voor cosmetica en geldt als het schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren. Zelfs de verpakkingen van O’right is helemaal duurzaam, gemaakt van FSC-papier en bedrukt met soja-inkt.

rozenbottelolie O'right

Van O’right mag ik 2 van jullie blij maken met de van A tot Z “groene” rozenbottelolie. Er zijn 2 varianten waaruit je kunt kiezen:

Rose Hip Seed Moisturizing Oil

Deze rozenbottelolie herstelt de vochtbalans van fijn en beschadigd haar en zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt. Daarnaast geeft het het haar extra vitaliteit en een mooie, gezonde glans. Beschermt tegen hitte en de nadelige effecten van de zon.

Rose Hip Seed Moisturizing Oil Premium

De premium rozenbottelolie herstelt dik, droog en zwaar beschadigd haar en voorkomt gespleten punten. Vermindert pluizig haar en geeft een ultieme glans. Beschermt tegen hitte en de nadelige effecten van de zon.

Premium rozenbottelolie

Meedoen is makkelijk:

Laat mij in een reactie onder deze blog weten welke rozenbottelolie jij zou kiezen en… wie weet! De winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

O’right is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de webshop hairoright.nl