Nog even en dan mogen we ons weer in onze bikini’s en badpakken hijsen. Maar wat is de leukste badmode in 2017 eigenlijk? Het draait om 5 trends, zit er eentje voor jou tussen?

Laatst hoorde ik dat modetrends elke 20 jaar terugkeren, hetzij in een net wat ander jasje. Dat zie ik ook bij een aantal van deze badmode trends.

Hoog uitgesneden badpakken

Weet je het nog, in de jaren ’80 liepen we er allemaal zo bij. Hoe hoger de uitsnede, hoe beter! Ik vond het wel een gedoetje met het ontharen, wat er destijds nog lang niet zo rigoreus aan toe ging als nu. Zelf waag ik me er niet meer aan, aan een badpak in deze snit. Al is het alleen maar omdat een badpak mijn cup A niet op z’n voordeligst laat uitkomen 😉

Kanten topjes, broekjes en badpakken

In de jaren ’70 mocht ik in mijn gloednieuwe, door mijn moeder gehaakte bikini van kersen, mee naar het strand. Wat was ik trots op mijn bikinietje. Aan het einde van de dag was ik er wel klaar mee. Het gehaakte broekje zoog het water op als een spons en het zand dat bleef hangen tussen de draadjes schuurde mijn billen tot bloedens toe kapot. Vooral leuk voor aan de waterkant dus, deze trend.

Bikini’s met wikkeltopjes

Ingewikkeld, letterlijk 😉

Retro high waist bikini

Dit model bikini kan gedragen worden door zowel slanke als volle dames. Ik denk ook dat het heerlijk zit?

Haltertopjes

Deze trend van bikini’s met haltertopjes vind ik geweldig. Ik ben gelijk gaan shoppen bij Esprit (online) en vond zowaar een topje met vulling! Ook het bijbehorende broekje zit perfect. 1 Nadeel, het is misschien een wat minder handig model om in te gaan zonnen.

Waar kun je deze bikini’s en badpakken kopen?

  1. Twinkledeals is een webshop – ik denk ergens in China – waar je deze badmode heel, heel, heel goedkoop kunt scoren. Ik heb het zelf uitgeprobeerd, om te checken hoe betrouwbaar deze site is. Eerlijk is eerlijk, ik heb de bikini gekregen en het is echt een mooi ding. Het duurde alleen 30 dagen voordat hij aankwam (bij mijn nicht, die er al eerder bestelde zelfs 2 maanden) en je weet ook niet door wie het gemaakt is…
  2. Bij H&M heb ik een aantal wikkel- en haltertopjes gezien. Wat ik van H&M een voordeel vind is dat ik de maatvoering goed ken en dus gemakkelijk online kan bestellen.
  3. Zoals eerder gezegd heb ik bij Esprit badmode collectie een geweldig leuke bikini gevonden. Ze hebben er allerlei modellen die geschikt zijn voor allerlei lichamen (veel tankini’s ook). Ik vind Esprit trouwens sowieso een hele leuke collectie hebben op dit moment. Wat vind je van deze items bijvoorbeeld:

 

Wat vind jij de leukste badmode in 2017?

En, zit er een trend voor jou tussen? Belangrijkste is natuurlijk dat je gewoon draagt waar jij je prettig in voelt. Kijk deze meiden blij zijn, ergens in de jaren twintig. Hoewel het er wel een beetje koud uitziet?