De zomer komt er aan. Tijd voor zon, zee, zand en… haar zo stug als touw, gespleten punten, droge en uitgebleekte plukken. Tenzij je je haar een beetje extra verwent in de zomermaanden, met O’right Green Tea Hair Mist. Dat is de rest van het jaar trouwens ook best handig, als je voor de zoveelste keer je haar föhnt, stylt of krult. Dus voor glanzend en gezond haar: meedoen aan deze winactie. Gek genoeg is dat ook leuk voor je tuin.

O’right Green Tea Hair Mist: zonnebrand voor je haar

Zon is niet alleen slecht voor je huid, ook je haar heeft er onder te lijden. UV stralen, maar ook zeewater en chloor drogen je haar uit. En als je haar is beschadigd, is dat bijna niet meer terug te draaien. De oplossing: zoals we onze huid beschermen met zonnebrandolie, zo moet je eigenlijk ook je haar beschermen tegen zon, zee en chloor. En dat doe je heel gemakkelijk met O’right Green Tea Hair Mist.

O’right: natuurlijke haarverzorging zonder narigheid

O’right maakt natuurlijk haarverzorgings producten met organische ingrediënten, vrij van sulfaten, parabenen en andere boosdoeners. Het is een door en door groen bedrijf. De verpakkingen van O’right producten zijn milieuvriendelijk. Ze handelen zoveel mogelijk af via internet. Als er toch drukwerk wordt gebruikt, dan gebruiken ze soja-inkt op gerecycled papier. Daarnaast ondersteunen ze duurzaamheidsprojecten in binnen- en buitenland.

O’right Green Tea Hair Mist

Die producten van O’Right kun je dus met en gerust haar gebruiken. Nu terug naar de zon en je haar. Bescherming, dat is wat je lokken nodig hebben. De groene thee extracten in deze spray beschermen je haar tegen de schadelijke invloeden van de zon. Het herstelt de vochtbalans, maakt je haar makkelijk doorkambaar en is supergemakkelijk in gebruik. Na het wassen even sprayen en klaar. Op droog haar gebruiken kan trouwens ook. Je haar wordt er niet zwaar van en het ruikt lekker fris. Laat de zomer maar komen.

Te leuk: plant de verpakking in de tuin

De papieren verpakkingen van de Hair Mist niet weggooien! Je kan het pakje planten in je tuin. Hoe leuk is dat. Het doosje van de Green Tea Hair Mist een zogenaamde Floralbox. Gemaakt van FSC-papier en voorzien van stukjes zaadpapier. Stop het doosje in de aarde en er groeit een plant uit. Ik heb het geprobeerd, ben benieuwd wat er straks opkomt.

Ook bescherming tegen föhn en tang

Ook na de zomer kun je de Green Tea Hair mist prima op je toilettafel laten staan. De spray beschermt je haar ook tegen de hitte van de fohn, style- en krultang. Wil je je haar nog meer verwennen? Er is ook een Green Tea shampoo en Conditioner. Perfect om je haar mild te reinigen en beschermen. Ook voor andere haarproblemen heeft O’Right oplossingen. Zo is er bijvoorbeeld een cafeïneshampoo die haaruitval vermindert en de haargroei stimuleert en een rozenbottelolie voor pluizig haar. Voor ieder wat wils dus.

Zin in glanzende lokken, de hele zomer lang? Doe dan mee aan deze zonnige winactie. OHIMP mag 2 x de Green Tea Hair Mist weggeven. Meedoen is net zo gemakkelijk als deze spray gebruiken. Vertel in een reactie onder dit bericht waarom jouw haar deze zomer wel wat extra’s kan gebruiken.

Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken. Succes!