Terwijl Mia bij de kapper zit besluit ik een straat verderop bij Dille en Kamille langs te gaan. Ik ben er ruim 3 kwartier zoet, wat een heerlijke winkel is het toch! OHIMP mag 3x een fijn pakketje van Dille en Kamille weggeven, doe je mee?

“Hoe laat is Mia klaar?”
“Half uurtje, 3 kwartier zoiets.”
“O dan heb ik ruim de tijd om even naar Dille & Kamille te gaan!”

Jaja…

Ik heb niets nodig maar verlaat de winkel met een tas vol

Al direct bij binnenkomst valt mijn tas op het schattige tasje van gevlochten riet. Zou die het niet fantastisch doen in Lissabon over 2 weken? Ik weet het wel zeker. Even verderop kom ik bij de koekjesvormpjes. Een sterretje, een poesje een appeltje, allemaal even lief en rijp voor in mijn keuken.

rieten tasje Dille en Kamille

Na verschillende schappen afgestruind te zijn en een halfvol mandje met waar te hebben, kom ik uit bij de zeep. Mijn hart maakt een sprong: daar ligt gewoon de zeep met zeephouder die bij mij op de basisschool hing vroeger!! (o ja, we hebben het over de seventies ;-)) Gelukkig heb ik nog plek in mijn mandje.

zeephouder Dille en Kamille

Kijk eens hoe gezellig hij hangt, in ons strandhuisje?!

Ben jij al bekend met Dille en Kamille

Bij deze inspirerende winkel raak je gewoon niet uitgekeken: je vindt er alles om zelf te bakken, de meest bijzondere keukenaccessoires, ovenschalen, pannen, snijplanken, kookboeken, schortjes, theedoeken en ovenwanten. Maar ook ouderwets lekker snoep, speelgoed, kinderboeken, lieve kaarten en schriftjes, nostalgische poetsborstels, mooie manden, heerlijk geurende badspulletjes en zelfs droogbloemen, ,thee, koffie, bier, planten en tuingereedschap.

koffie van Dille & Kamille

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3x een fijn cadeaupakketje van Dille & Kamille

Om jullie kennis te laten maken met Dille & Kamille, of gewoon om jullie te verwennen mocht je de winkel al kennen, heb ik 3x een cadeaupakketje samengesteld.

cadeaupakketje Dille en Kamille

In het pakketje zit:

  • een zakje biologische siroop
  • appelvormig uitsteekvormpje
  • heerlijk geurende Savon de Marseille
  • een zakje goudsbloemthee
  • een maatlepeltje wat gelijktijdig een knijper is om het zakje dicht te houden (geloof me, dit werkt superhandig).

maatlepel Dille en Kamille

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij het pakketje zou willen winnen en… wie weet! Winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!