Er heerst een hype rond dé Kruidvat mascara van dit moment: de Essence False Lash Effect mascara, die te koop is voor maar 3,39 euro. Als je hem kunt vinden trouwens, want het ding is werkelijk waar o-ve-ral uitverkocht. Ik vind nog een laatste exemplaar en laat hem testen door Mia.

Eerst dacht ik, ik ga hem zelf testen en mijn bevindingen met jullie delen op OHIMP. Maar ja, dan moeten daar natuurlijk wel foto’s bij en close-up foto’s van de ogen van een 40-plusser… tja.

Mia, zou je het leuk vinden als we op OHIMP een nieuwe rubriek lanceren, waarbij jij, je vriendinnen en ik af en toe producten testen?
Ja leuk!! Wat gaan we als eerste testen?

Mama Mia test: de nieuwe rubriek op OHIMP

En dus gaan wij vanaf vandaag zo nu en dan allerlei producten uitproberen. Beautyproducten, webwinkels, gadgets, levensmiddelen… noem maar op. Als we vinden dat het echt de moeite waard is, dan delen we het met jullie.

Mama Mia test kruidvat mascara

Essence False Lash Effect mascara van het Kruidvat

Deze mascara is al sinds 2015 te koop bij het Kruidvat maar beleeft op het moment een ware revival. Ik lees dat de mascara het effect van valse wimpers creëert, lange lengte en dramatisch veel volume,  zonder dat hij plakt en klontert. Dat willen wij wel proberen! En voor de prijs hoef je het echt niet te laten, dé Kruidvat mascara van het moment kost slechts 3,39 euro! Het blijkt alleen een uitdaging om een exemplaar te pakken te krijgen, hij is namelijk echt overal uitverkocht.

kruidvat mascara uitverkocht

Hebben jullie nog de False Lash effect Mascara van Essence?
Nee sorry, deze is helemaal uitverkocht. Als deze überhaupt nog binnenkomt, dan zou het donderdag zijn. Je kunt even online kijken?

Maar ook daar vang ik bot.

kruidvat mascara online

Het is donderdagochtend 9.15 als ik een nieuwe poging waag. Het schap is nog steeds leeg maar er wordt wel bijgevuld. Als ik vraag naar dé-Kruidvat-mascara-van-dit-moment gaat de medewerker in het magazijn op zoek. “Ik weet zeker dat we ze hebben, ik heb er net al 4 verkocht!” Ze vindt nog een pakje waar de 3 laatst in zitten en die neem ik gelijk allemaal maar. Moet je je voorstellen, binnen een kwartier zijn deze mascara’s dus al helemaal uitverkocht?!

En dan nu, testen maar!

Kijk, dit zijn Mia’s ogen zonder mascara:

mascara test

En dit zijn haar wimpers met 1 laagje False Lash Effect Mascara. Wat een verschil he?!

False Lash Effect mascara Kruidvat

Zelf probeer ik de Kruidvat mascara ook gelijk uit… ik vind hem fantastisch!

  • De mascara werkt heel snel. Al met 1 laagje heb je flink effect.
  • Borsteltje: loopt iets spits uit, zodat je met gemak de kleine haartjes meeneemt.
  • Kleur: deze is intens zwart.
  • Ook handig: de mascara blijft gedurende de dag goed zitten.

Ben jij ook benieuwd naar deze Kruidvat mascara? 

Wij zijn fan van deze budgettopper! Maar aan eentje hebben we voor nu wel even genoeg. De andere 2, die geven we daarom weg. Meedoen is heel makkelijk: laat ons in een reactie weten of je deze nieuwe Mama Mia Test rubriek op OHIMP leuk vindt en wie weet heb je nog wel tips wat wij nog meer voor producten kunnen testen? De winnaars maken we over 2 weken bekend!

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!