Het prachtige Kleverpark ten noorden van het station in Haarlem wordt steeds populairder. Er zitten al een aantal leuke shops en jaarlijks vindt er Het Kleverpark Festival plaats. Voor een extreem goede bak koffie kun je nu terecht bij Koffieduss.

Koffieduss ligt aan de Schotersingel in Haarlem. Het pand is prachtig met hoge ramen waardoor je mooi uitzicht hebt en het er de hele dag lekker licht is. Bij Koffieduss serveren ze koffie, thee, lekkere taart, ontbijt, smoothies, tosti’s en fris.

De koffie is de Braziliaanse koffieblend van Single Estate en de zoetigheden, waaronder carrotcake, red velvet taart en brownies, worden gemaakt door praktijkcollege De Schakel. Verder serveert Koffieduss mama’s appeltaart en ook glutenvrije, lactosevrije én veganistische taartjes van SUE Food.

Koffieduss, Knippenduss en Beautyduss

Eigenaresse Femke Dusschoten runt al jaren een succesvolle kapperszaak in Haarlem. Ik schreef er al eerder over weet je nog? Over een leuke vlechtworkshop.

Haar zaak liep echter zo goed dat ze op zoek is gegaan naar een ander pand en verruiming van haar aanbod. Je kunt nu alle kanten op bij Femke: voor een knipbeurt, een beautybehandeling en terwijl je wacht neem je daar een koffie bij.

Die koffie kun je trouwens ook meenemen. Bijvoorbeeld om te chillen langs de waterkant. Maar vooral ook handig als je in Haarlem met een bootje aan het varen bent, en even zin hebt in iets lekkers. Cheers!

Je kunt Koffieduss, Knippenduss en Beautyduss vinden aan de:
Schotersingel 115
2023 AB Haarlem
website

koffieduts