Mijn schoonheidsspecialiste Jennifer is een toonbeeld van jeugdigheid. Dus toen ik haar vroeg wat ik tegen rimpels kan doen zonder facelift, ging ik blindelings voor haar oplossing: een bindweefselmassage voor mijn gezicht. Na mijn behandeling kan ik je vertellen: het is een wondermiddel! Geloof je het niet? Probeer het zelf dan maar. OHIMP mag 3 behandelingen weggeven!

Bindweefselmassage tegen rimpels? 

Bindweefselmassage, ik had er weleens van gehoord voor bijvoorbeeld littekenweefsel. Maar tegen rimpels? Ik ging er blanco in, totdat ik even op de app ging met Bonnie. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, I know. Maar ik heb ook zo mijn grenzen. Toch eerst maar even inlezen. Ik lees wisselende verhalen over de pijn en juichende verhalen over de werking. Er zit maar 1 ding op: zelf uitproberen.

Zo werkt bindweefselmassage

Bindweefselmassage verbetert de conditie van de huid. Het is een intensieve behandeling van de bindweefsellaag van je huid. Met bindweefselmassage wordt de doorbloeding van je huid gestimuleerd, waardoor deze steviger wordt. Bindweefselmassage stimuleert ook celvenieuwing en bevordert de aanmaak van collageen en elastinevezels. Het zou echt een natuurlijke facelift zijn. De voordelen op een rijtje:

  • Je huid wordt minder slap
  • Lijntes en rimpels worden minder
  • De contouren van je gezicht worden strakker
  • Het helpt tegen opgezwollen ogen
  • Bijkomend voordeel: het helpt ook tegen acne

bindweefsel massage

Kneden en rollen

Het klinkt fantastich, maar doet het nou pijn? Een beetje nerveus kom ik aan bij de The Beauty Factory H in Hoofddorp. Jennifer is er helemaal klaar voor, maar of ik dat ook ben? Gelukkig word ik meteen gerustgesteld: als het pijn doet moet ik het zeggen, want dat is niet de bedoeling. En daar gaat ze dan. De huid van mijn decollete, hals en gezicht worden kanten op geduwd waarvan ik niet wist dat ze het konden. Er wordt gekneed en gerold. Het is niet pijnlijk, eigenlijk wel ontspannend, maar je voelt het inderdaad wel!

En het resultaat: wauw voor de bindweefselmassage

 Na afloop is mijn gezicht lekker rood en ontspannen. Gelukkig kan mijn huid nog even bijkomen, terwijl Jennifer mijn wenkbrauwen weer even in model brengt.

jennifer van de Beauty Factory

En dan is het tijd voor de spiegel. Ik ben echt onder de indruk! Mijn huid glanst en ziet er echt strakker uit. De rimpeltjes bij mijn mond zijn minder en zelfs die diepe frons op mijn voorhoofd heeft ze weggemasseerd. Een keer masseren geeft al een enorm resultaat. Voor een optimaal effect is een kuurtje bindweefselmassage het allerbeste. Dus agenda leegmaken en inplannen maar. Ik ben fan van deze natuurlijke facelift!

OHIMP mag 3 lezers blij maken met een bindweefselmassage!

Nieuwsgierig geworden? Dan kun je natuurlijk een afspraak inplannen bij de The Beauty Factory H. Of je doet mee aan deze winactie. OHIMP mag maar liefst 3 bindweefselmassages weggeven, waarvan je kunt gaan genieten bij de The Beauty Factory H. Dat wil jij toch ook! Laat in een reactie hieronder weten waarom jij deze natuurlijke facelift nodig hebt. Wie weet lig jij straks in de stoel bij Jennifer. Succes!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!