wijnfles glas winnen

Wie OHIMP een beetje volgt die weet dat we wel in zijn voor een gebbetje op z’n tijd. Daarom zijn wij ook FAN van deze wijnfles ehhh -glas. Van de bigmouth wijnfles glas geven we er 3 weg, doe je mee?

Zie je het al voor je. Je zit in een restaurant, bestelt lekkere wijn en zegt: “Ober, ik heb mijn eigen glas mee. Schenk maar gewoon vol hoor!”

Bigmouth wijnfles glas

Waar kun je dit wijnglas voor gebruiken?

  • Je kunt het geven aan een vriendin waarvan jij denkt dat ze het wel kan gebruiken 😉
  • Dit glas is natuurlijk perfect om cadeau te doen tijdens het sinterklaasspel.
  • Maar ook onder de kerstboom is het gewoon een geinig presentje.
  • Een andere optie is om het glas gewoon lekker zelf te houden. Als je heerlijk op de bank onder een dekentje zit te Netflixen en geen zin hebt om de hele tijd op te staan om je glas bij te vullen.

3x wijnfles glas winnen

Winnen: 3x een bigmouth wijnflesglas

De online cadeauwinkel Ditverzinjeniet.nl staat vol met leuke, grappige en handige producten. Al eerder schreef ik bijvoorbeeld over deze fantastische cactusglazen en deze heerlijke nekkruik. Voor de sinterklaas- en kerstcadeautjes ben je hier aan het goede adres! Van Ditverzinjeniet.nl mag OHIMP 3 mensen blij maken met een bigmouth wijnfles glas en meedoen is – zoals je kunt verwachten – weer heel gemakkelijk:

Laat in een reactie onder deze blog weten voor wie jij deze grappige fles wilt winnen. En ja, dat mag ook voor jezelf zijn 😉 Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

winactie wijnfles glas bigmouth