Persoonlijk loop ik het liefst de hele week in een slobberbroek rond, dus de wijde broek met strepen vind ik een fashiontrend die van mij VOORGOED mag blijven!

Maar ja, dat dacht ik jaren terug ook van de legging onder een polkadot jurk. En daar zou ik nu toch echt niet horizontaal in gevonden willen worden.

Van de zomer waren ze plots daar, de losse broeken met de gekleurde band aan de zijkant. Toen nog vooral driekwart maar o-o wat zaten ze lekker. Blij was ik ook in Lissabon, met deze broek met Oosterse print. Lekker losjes, luchtig en glad en op allerlei manieren te combineren.

Fashiontrend winter 2017: de wijde broek met strepen aan de zijkant

Ook voor het komend seizoen staat de wijde broek met strepen aan de zijkant weer volop op de agenda. Je kunt er alle kanten mee op qua dragen: gecombineerd met sneakers creeer je vooral een sportieve look. Maar draag je er hakken onder, dan kun je er zo een avond mee op stap.

En natuurlijk liep Victoria weer op de troepen vooruit: zij droeg deze outfit al in 2015!

wijde broek met strepen aan de zijkant

De wijde broeken met strepen heb je in verschillende kleurstellingen:

Groen met bloemen

wijde broek met strepen aan de zijkant

Donkerblauw of zwart met rode streep

wijde broek met strepen aan de zijkant

wijde broek met strepen aan de zijkant

wijde broek met strepen aan de zijkant

Of met een gele streep

wijde broek met strepen aan de zijkantwijde broek met strepen aan de zijkant

wijde broek met strepen aan de zijkant

wijde broek met strepen aan de zijkant

Dit blauwe pak vind ik prachtig!

wijde broek met strepen aan de zijkant

Waar kun je de wijde broek met strepen aan de zijkant kopen?

Vind je het leuk, deze broeken? Kijk, dit is de mijne, die heb ik gekocht bij Shoeby voor 44,95.

De broek-met-strepen-aan-de-zijkant-trend waait verwacht ik zo weer over. Daarom vind ik het fijn dat heel veel van deze broeken helemaal niet duur zijn. Zalando heeft heel veel varianten, deze vind ik mooi met een oranje streep aan de zijkant (38,45 euro). Of wat dacht je van deze bij Loavies, lichtroze satijn voor maar 20 euro?!

Fashiontrend: wijde broek met strepen aan de zijkant