Op mijn aanrecht: een blender, slowcooker en…. soupmaker! De laatste is de nieuwste aanwinst en net als de andere 2 keukenhulpjes, maakt deze mijn leven zoveel makkelijker. Goed nieuws: op OHIMP kun je de komende weken een soupmaker winnen, van het merk Andrew James!

Een soupmaker, heb jij er wel eens van gehoord? Ik tot voor kort niet en een kleine poll die ik onlangs op Instagram deed, leerde me dat 80% van mijn volgers zelfs nog nooit van dit apparaat had gehoord?!

Wat is een soupmaker

Het woord zegt het al: een soepmaker. In deze keukenmachine doe je al je ingrediënten (koud en rauw) voor een lekkere, romige soep en laat het apparaat vervolgens z’n werk maar doen. Je soep wordt gekookt én geblend en is na de bereidingstijd van 25 minuten klaar om gegeten te worden.

soupmaker winnen

(Deze soep is gemaakt met pompoen en venkel. Heerlijk!).

Voor een groot soepliefhebber als ik is de soepmaker een uitkomst. Ik som de voordelen nog even op:

  • korte bereidingstijd
  • de soep wordt gekookt
  • de soep wordt geblend
  • en qua ingrediënten kun je helemaal los gaan en naar hartelust variëren.
  • Trouwens, met deze soupmaker kun je ook smoothies maken, ice crushen en de vertraagde starttijd zou ook nog wel eens heel handig kunnen zijn!

soupmaker bedieningspaneel

Natuurlijk ben ik al flink aan het experimenteren geslagen en van deze probeersels heb ik alvast het recept uitgeschreven in een blog:

  1. Lunchsoep met bloemkool en courgette
  2. Zoete aardappelsoep met tomaat en paprika

Deze winactie is afgelopen

Soupmaker winnen? 

Van de Slowcookery, een site waar je naast soupmakers ook allerlei slowcookers kunt aanschaffen, mag ik 1 OHIMP lezer blij maken met een soepmaker van het merk Andrew James! Ben jij ook dol op soep én op gemak?! Dan is deze winactie echt iets voor jou.

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten wat voor soepreceptje jij in gedachten hebt (mocht je winnen) en… wie weet!

Geen verplichting natuurlijk, maar ik word er wel blij van als je je abonneert op OHIMP op Facebook en mijn YouTube kanaal. Veel succes!!

soupmaker soep met pompoen en venkel