De sieraden van Kaschka zijn een hit! OHIMP is fan van al haar juweeltjes en gelukkig vindt zij ons ook erg leuk. Daarom is de allereerste winactie dit jaar een wel hele mooie: we geven 1 paar Kaschka oorbellen of een Kaschka ketting in 925 zilver met ster van k’aschka weg. Waar zou jij voor gaan?

Laatst kon je al meedoen aan de winactie voor de zilveren armband met ster. Wat een succes was dat weer, kijk maar.

Winnen: Kaschka armband met ster

Dit keer geven OHIMP en Kaschka uit dezelfde collectie een paar oorbellen óf ketting weg, jij mag kiezen.

Oorbellen met ster

De oorbellen met ster zijn verkrijgbaar in twee varianten en beiden gemaakt van 925 zilver. Hoogwaardige kwaliteit dus. Er zijn oorstekers met ster maar ook creolen met ster, zoals ik ze hier draag.

Bonnie Dubois

Ketting met ster

Ook de zilveren ketting met ster is gemaakt van 925 zilver en je kunt kiezen uit verschillende lengtes. Ik heb voor de zgn. midi lengte gekozen maar deze is heel eenvoudig te verlengen of te verkorten, kijk maar:

winnen: kaschka sieraden

Deze winactie is verlopen

Doe je mee met de winactie?

Wat zijn ze weer mooi he, deze juweeltjes van Kaschka. Zijn ze ook iets voor jou, of bijvoorbeeld voor je dochter? Ik vrees dat ik in ieder geval de oorbellen met Mia moet gaan delen 😉

Mia Dubois

Meedoen aan de winactie gaat uiteraard weer heel eenvoudig: neem een kijkje op k’aschka en laat in een reactie onder deze blog weten of je zou kiezen voor de oorbellen of ketting.

Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt. O, nog iets! Laatst op de Margriet Winterfair heb ik dit filmpje gemaakt (o.a. van de k’aschka stand). Leuk als je deze video bekijkt en je gelijk even abonneert op mijn YouTube kanaal.