kattentipi

Ben jij de trotse bezitter van een poezenbeest? Of ken jij iemand die helemaal gek is op zijn of haar kat? Dan is deze winactie écht iets voor jou. OHIMP geeft namelijk in samenwerking met Buikpluis 2x een kattentipi weg!

Mia, weet jij wat een tipi is?
Met grote verschrikte ogen kijkt ze me aan:
O nee mam, we hoeven toch niet voor jouw blog foto’s te maken in een indianentent?!

Haha, deze tipi is niet voor ons, dus Mia heeft zich geen zorgen te maken over gênante fotoshoots. Het gaat hier om een kattentipi! Op Pinterest zie ik zulke leuke exemplaren van dit tentje voorbijkomen. Het lijkt mij een perfect ding voor Malibu, de nieuwe kitten van Sanne (Mia’s BFF).

Zelf maken of kopen?

Ik zie een aantal beschrijvingen om zelf een kattentipi te maken, maar het lijkt mij een nogal ingewikkelde klus. Uiteindelijk kom ik uit bij de webshop Buikpluis, waar ze verschillende tipi’s voor honden, katten en kinderen verkopen. Extra leuk vind ik dat de tipi’s van Buikpluis duurzaam geproduceerd worden. Hier lees je daar meer over. Ik ga voor de witte, ik denk dat Malibu daar erg blij van gaat worden!

kattentipi

Natuurlijk probeer ik eerst even of onze Fransje en Sjakie oren hebben naar de kattentipi. Fransje vindt het wel interessant maar doet geen aanstalten om er een lekker dutje in te gaan doen. En Sjakie, die heeft net weer een vechtpartij met de buurtkatten achter de rug en trekt z’n neus op voor alles wat leuk is vandaag.

Lees ook: zo kom je van de buurtkatten af

De kattentipi voor Malibu

Ok, zijn jullie klaar voor een hoge dosis schattigheid? Want moet je kijken hoe enorm blij kitten Malibu  is met de tipi:

malibu in de kattentipi Malibu op de kattentipi Malibu achter de kattentipi

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x een kattentipi. Wit of zwart, jij mag kiezen

Elke kattenliefhebber (en kat natuurlijk) maak je blij met dit toptentje. We geven 2x een kattentipi weg, in het wit of zwart. Voor wie zou jij de tipi willen winnen en in welke kleur? Laat het weten in een reactie onder deze blog en… wie weet!

Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt. Check vooral ook deze video en zie hoe enorm blij Malibu met de tipi is. En natuurlijk abonneer je je dan gelijk even op mijn YouTube kanaal 😉 Heel veel succes!