Bijna maandelijks verf ik mijn haren om de ouderdom te verdoezelen. Jaja, ik word namelijk almaar grijzer… Kappersbezoekjes wissel ik af met thuis-verf-sessies, om het nog enigszins betaalbaar te houden. Deze week test ik de iBlend haarborstel, die de verf gelijkmatig over het haar verdeeld.

Blij ben ik met mijn lange lokken. En ik heb ze al jaren! Wel heb ik af en toe een (letterlijk) korte pauze genomen, maar ik weet bijna zeker dat ik mijn haren voor altijd lang houd. Ik weet nog goed dat mijn moeder bovenstaande foto nam. En de rechter, die is dus gewoon 30 jaar later. De tand des tijds… Ik probeer goed voor mijn haren te zorgen door de juiste producten te gebruiken en af en toe een haarmasker te nemen.

Lees hier: 7 verzorgende haarmaskers met honing (die je zelf thuis maakt)

Ook let ik erop dat ik mijn haren niet te heet föhn en onder de douche spoel ik na het wassen mijn haren uit met koud water (brrr). Maar wat ik ook uithaal, de grijze haren zijn inmiddels niet meer te tellen (of uit te trekken!). De kapper weet er wel raad mee, maar een maandelijks kappersbezoekje trekt mijn portemonnee weer niet. En dus wissel ik de kappersbezoeken af met thuis-verf-sessies. Pakjes verf koop ik bij de Etos of Kruidvat, afhankelijk van waar ze in de aanbieding zijn. Ik kies dan wel de duurdere, omdat die een betere grijsdekking hebben.

iBlend haarborstel

De iBlend haarborstel

De iBlend zorgt ervoor dat verschillende typen verzorgende producten of haarverf gelijkmatig over het haar verdeeld worden. Dit komt doordat de borstelharen twee verschillende lengtes hebben, de borstelharen relatief dicht op elkaar zijn geplaatst en de borstel een ronde vorm heeft die perfect aansluit op de vorm van ons hoofd. Hierdoor vergemakkelijkt de iBlend haarborstel de verspreiding van het product en krijg je een natuurlijk resultaat  doordat de verf gelijkmatig wordt verdeeld.

Tijdens mijn thuis-verf-sessies behandel ik alleen mijn uitgroei. Ik breng met de flacon de verf aan op de haaraanzet en verdeel het vervolgens eerst met mijn handen (die uiteraard in handschoentjes gehuld zijn). Vervolgens trek ik de verf door met de iBlend haarborstel om vlekken te voorkomen. Het werkt prettig! Sowieso vind ik het handig om nu een speciale borstel te hebben die ik alleen gebruik om mijn haren te verven.

(Dit is niet mijn haar zoals je zult begrijpen, dat wil ik je niet aandoen ;-))

iBlend haarborstel

Deze winactie is verlopen

Wil jij ook de iBlend haarborstel proberen?

De iBlend is exclusief verkrijgbaar bij O’right en is nu in de aanbieding van 19,95 euro voor 14,95 euro. Zij maken uitsluitend natuurlijke haarverzorgingsproducten met organische ingrediënten, vrij van sulfaten, parabenen en andere boosdoeners. Mijn favoriete product is de shampoo uit de Recoffee lijn. De hydraterende, anti-aging en UV-beschermende kenmerken zorgen ervoor dat het haar gevoed wordt en weer mooi, zacht en glanzend is. Kan ik wel gebruiken na zo’n verfbeurt!

OHIMP mag 2 lezers blij maken met een iBlend haarborstel. Wil jij ’em proberen? Ik ben benieuwd hoe vaak jij je haar verft en of je nog tips hebt voor de thuis-verf-sesses. Laat je het me weten in een reactie onder deze blog? Winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht. Veel succes!

iBlend haarborstel