Of wij de nieuwe collectie voorjaarskleurtjes van Essie nagellak willen testen. Ja maar natuurlijk, kom maar door! Ik ben groot Essie fan, met hun ruime keuze aan mooie kleuren. Dat kun je wel zien aan mijn voorraadje. Nou ja, voorraadje…Een vrolijk kleurtje op mijn nagels vind ik altijd zo gezellig. En door de jaren heen heb ik al heel wat potjes Essie verzameld…

Essie nagellak verzameling

Essie nagellak is bij ons favoriet

En wel om verschillende redenen:

  • Wat een mooie kleurtjes hebben ze toch altijd.
  • Het kwastje is heel fijn, een tikkeltje afgerond precies in de vorm van een nagel.
  • Essie is goed betaalbaar. Online vind ik al potjes met kleuren van vorig seizoen vanaf 3,99 euro. Voor nieuwe kleuren betaal je zo rond de 10-13 euro.
  • Essie nagellak blijft langer zitten dan andere merken.

Dat laatst is natuurlijk persoonlijk hoor. Maar ik heb al meerdere merken geprobeerd en Essie komt bij mij als beste uit de bus.

Essie kwastje

Nieuwe voorjaarskleurtjes 2018

Ook dit voorjaar stelt Essie niet teleur met 6 supervrolijke kleuren die geïnspireerd zijn op het leven op water. De nautique kleurtjes zijn prachtig en doen denken aan de zee, de zon en de lucht. Mijn favoriet (zacht oranje/perzik-achtig, hij heet At the Helm) heeft wel wat weg van een door de zon verkleurde reddingsband? Maar de lucht aan zee kan ook deze teint aannemen, dit was afgelopen zomer bij ons strandhuisje:

(Ben je trouwens benieuwd hoe je zo’n strandhuisje kunt krijgen? Ik vertel het hier.)

zonsondergang strandhuisjes

Laat ik eerlijk wezen, ik ben geen hand/nagellakmodel zo op m’n 40plus. Dus ik “leen” even deze afbeelding van beautyblogger Jasmine die dat duidelijk wel is en elk kleurtje apart heeft getest.

handmodel Essie

Winnen: 3x een nieuw potje Essie nagellak uit de voorjaarscollectie 2018

Ben jij ook helemaal fan van Essie en de nieuwe voorjaarskleurtjes? Doe dan mee met deze winactie. OHIMP mag 3 lezeressen blij maken met zo’n mooi nieuw kleurtje van Essie.

essie spring collection

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke kleur jij het allermooist vindt en of je al vaker Essie lak gebruikt en… wie weet! De winnaars worden over ongeveer 3 weken bekend gemaakt.

Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!

Essie nagellak voorjaarskleurtjes 2018