accu schuurmachine

“Bonnie, zou je het leuk vinden om wat van onze Black & Decker powertools de testen voor de make-over van je strandhuisje?” Je begrijpt, daar zeg ik geen nee tegen! En ik ben zelfs zo enthousiast over deze gereedschappen, dat ik deze week een Black & Decker accu schuurmachine verloot op OHIMP. Doe je mee?

Dat Mia en ik dol zijn op het leven aan het strand, dat wist je misschien al. Het hebben van een strandhuisje is zo heerlijk. Eind vorig seizoen heb ik een nieuw strandhuisje gekocht, een zogenaamde unit. Het voordeel van een unit ten opzichte van een bouwhuisje is dat een unit in z’n geheel wordt neergezet. Een bouwhuisje bouw je echt latje voor latje op (en aan het eind van het seizoen ook weer af).

Benieuwd? Lees dan ook: hoe werkt het hebben van een strandhuisje in Bloemendaal eigenlijk?

Ons nieuwe strandhuisje is in prima conditie, maar de binnenkant wilde ik nog wel naar mijn eigen smaak inrichten. Daar ben ik de afgelopen weken druk mee bezig geweest en daarvoor heb ik handig gebruik gemaakt van de powertools van Black & Decker. Stroomvoorziening in een strandhuisje gaat namelijk via zonnepanelen dus het gebruik van zware gereedschappen gaat geheid voor een overbelaste stoppenkast zorgen.

Powertools Black & Decker

De accu’s laad ik thuis allemaal op en dan kan ik echt wel een tijdje voort hoor. Ik heb veel gebruik gemaakt van onze Black & Decker accuboormachine. Maar ook de B&D decoupeerzaag op accu heb ik al een paar keer ingezet, o.a. voor het maken van deze dekenlade op wieltjes, voor onder de bank. Nou moet ik natuurlijk niet met alle eer gaan strijken, ik had een supergezellige en enorm vakkundige timmerman in de hand genomen voor de metamorfose van ons strandhuisje. Dus ik mocht voor persoonlijke assistent spelen 😉

Ik vertel je trouwens heel snel meer over de herinrichting van ons strandhuisje! Hier vast een sneakpeak van Mia’s favoriete hangplek.

Strandhuisje metamorfose

Hierbij ook vast een blik op de achterkant van ons nieuwe bijzettafeltje, die is vanaf volgende week te winnen op OHIMP!

Black & Decker Accu schuurmachine

De Black & Decker BDCDS18-QW is een compacte schuurmachine die je overal kunt gebruiken. Hij werkt namelijk op een 18 volt accu en daardoor kun je heel gemakkelijk snoerloos schuren.

Powertools Black & Decker

En mocht je nu denken dat je door een accu aan kracht inboet, dat is met deze schuurmachine niet het geval. Hij maakt maar liefst 12.000 schuurbewegingen per minuut!

Belangrijke specificaties:

-Accuspanning: 18V
-Accucapaciteit: 1.5Ah
-Onbelast schuurbewegingen: 12000
-Afmeting schuurpapier: 110 mm/cm²
-Geluidsvermogen: 79.2 dB(A)

Inhoud verpakking:

-Black & Decker BDCDS18-QW 18V Mouse schuurmachine
-Detailvinger – deze kun je op de schuurmachine zetten om op extra moeilijk bereikbare plekken te schuren.
-3x schuurpapier
-18V 1.5Ah Lithium-Ion accu
-lader

accu schuurmachine

Winnen: 1x een Black & Decker accu schuurmachine (t.w.v. 99,95 euro)

Van Black & Decker mag ik 1 OHIMP volger blij maken met deze reuzehandig powertool en meedoen is uiteraard weel heel gemakkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten welke klus jij zou willen gaan aanpakken met de accu schuurmachine en… wie weet!

De winnaar maak ik over ongeveer drie weken bekend. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media.

Kun je niet wachten? Bij Coolblue kun je de B&D schuurmachine aanschaffen voor 99,95, op dit moment met 20 euro cashback tot 30 juni 2018.

accu schuurmachine