Ben jij ook gek op de fashion van het jeans merk Levi’s? Op dit moment is het giga sale en heel veel jeans, tops, jasjes en schoenen gaan met een fixe korting de (digitale) toonbank over. Dit zijn mijn favoriete items, zit er ook iets voor jou bij?

De Levi’s 501, daar begon het bij mij allemaal mee. Het waren de jaren ’80 en ik was niet uit mijn 501 te rammen. Een droger hadden we niet dus het kwam meermaals voor dat ik me in een nog vochtige jeans wurmde. Volgens mijn moeder kwam dat de vorm alleen maar ten goede. Ze vertelde dat zij vroeger niet anders deed. Met een groep vrienden in een witte Kever cabrio, allen in Levi’s jeans gehuld, naar het strand gaan en dan met de spijkerbroek aan de zee in. De jaren ’60, wat een tijden!!

levi's

Lees ook: hot or not – de A lijn rok met gympen

Levi’s anno nu

Levi’s staat niet stil en blijft superleuke fashion items ontwikkelen. Uiteraard kun je ook nog steeds de classics scoren (de retro 501 is trouwens weer helemaal terug van weggeweest), maar de nieuwe artikelen zijn ook zo leuk!

levi's kleding

Levi’s inspiratie

De jumpsuit hieronder aan de linkerkant vind ik helemaal geweldig, ik zou er persoonlijk wel een hemdje onder dragen ;-). De broek in het midden is perfect voor een festival: topje en strohoed erbij en gaan!

Tassen, schoenen, shirts, jasjes, ceinturen… Je kunt je als je wilt van top tot teen hullen in Levi’s.

Heerlijke Levi’s sale

Alle items die ik selecteerde voor dit bericht ziet zijn op dit moment op de site van Levi’s in de sale. Ik denk dat ik maar even mijn slag ga slaan… 😉 Zit er ook iets voor jou tussen?