De afgelopen seizoenen zagen we op het modevlak al heel veel tijgerprints voorbijkomen. In 2018 zie je vooral ook veel slangenprints voorbijkomen. Is het ook iets voor jou, een dierenprint outfit? En ga je dan gelijk all the way en draag je een heel pak, of combineer je het subtiel met wat rustigere items. 

tijgerprint outfit

Zo’n pak als dit, ik vind het geweldig! In het groen vind ik hem helemaal geweldig. Ok ok, het is wel een beetje opvallend.

groen tijgerpak

Tijdens een citytrip in Kopenhagen droeg ik een groene tijgerbroek. Ik combineerde hem met een spijkerjasje.

Leuke dingen doen in Kopenhagen

Deze combinatie vind ik ook heel mooi, een A-lijn rok in tijgerprint met een eenvoudig zwart truitje.

a-lijn rok tijgerprint

Ik zou hem eerder met leuke sneakers dragen, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Hot or not: A-lijn rok met gympen (20x inspiratie)

Over sneakers gesproken, wat vind je van deze Air Jordans met slangenprint?

Nike air Jordan slangenprint

Outfits met slangenprint

De slangenprint zie je nu dus ook steeds vaker terugkomen. Bij Zara vind je hele mooie items, die ook nog eens goed betaalbaar zijn.

Zara outfit

Laatst heb ik deze slangenprintbroek bij de Zara gekocht, voor ik meen 17,95? Ik combineer hem hier met een nieuw jasje van het mooie, wat exclusievere merk Colmar. Mia is ook helemaal weg van dit merk en jasje, dus ik had nog geluk dat ik hem zelf een keer kon dragen. Het jasje is gewatteerd en waterafstotend dus perfect ook voor de nazomer als het wat frisser wordt. Ik draag er verder zwarte sneakers bij, maar daar ben ik eigenlijk niet helemaal tevreden over. Ik denk dat crèmekleurige beter waren geweest. Ach, de gin tonics bij strandtent Rapa Nui in Bloemendaal/Zandvoort smaakten er niet minder om 😉

En, is een dierenprint outfit ook iets voor jou?

En zou je dan voor een complete outfit kiezen of combineer je het juist wat subtieler…

dierenprint outfit