De verhalen over bloggers en vloggers die overspoeld worden door allerlei producten van verschillende merken, ken je vast wel? Nou, dat is bij mij echt niet het geval hoor. Dat zou ook helemaal niet handig zijn met mijn supergevoelige huidje. Ik kan tegen bijna niets en ga dan ook zorgvuldig om met het aanprijzen van verschillende artikelen. Alleen waar ik 100% achter sta, deel ik graag met jullie. Zo ook dus de verzorgingsproducten van Nature Box. Jeetje, wat zijn die lekker!! En gezond, kijk maar:

Bonnie, mogen we jou verzorgingsproducten van een nieuw merk toesturen, die vegan zijn en vrij van siliconen, sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen?”

Kijk, hier hou ik van! Het PR bureau van Nature Box, daar werk ik graag mee samen. Zij weten bovendien wat goed bij OHIMP past en wat niet. En dit soort prachtige verzorgingsproducten, die wil ik zeker wel uitproberen!

Met vijf productlijnen, gemaakt uit 100% koudgeperste oliën van fruit en noten, biedt Nature Box verzorgingsproducten om er goed uit te zien en je goed te voelen, van binnen en van buiten. Zo unbox je een pakket vol met waardevolle vitamines en antioxidanten uit de natuur.

Nature Box producten

Koudgeperste oliën

Koudgeperste oliën blijken al heel lang bekend te staan om hun nutritionele waarde. En zo vormen zij ook één van de meest effectieve ingrediënten in beauty care. De 5 “gamma’s” van Nature Box bevatten allemaal koudgeperste oliën uit fruit en noten: avocado, kokosnoot, abrikoos, amandel en macadamia. De koudgeperste oliën in Nature Box zijn niet verfijnd of bewerkt, wat betekent dat alle waardevolle vitamines, zoals vitamine A, B, C, D en E, en ook antioxidanten en gezonde vetzuren behouden blijven. De koudgeperste oliën in Nature Box beschermen de huid tegen uitdroging en hebben een voedende werking, wat het haar en de huid een gezonde uitstraling geeft en ongelofelijk zacht maakt.

Mijn favoriet: de avocado-olie lijn,  voor hersteld haar & een verzorgde huid

Bij ons strandhuisje douchen we minder dan thuis. Vaak is een duik in de zee en koud afspoelen voor ons voldoende. Maar als we dan toch naar de gemeenschappelijke doucheruimte gaan (je begrijpt, dat doen we niet graag), dan het liefst wel met fijne producten. Mijn favoriet zijn de producten met de koudgeperste avocado-olie. De shampoo is zelfs al bijna op 😉

Nature Box avocado-olie

Mia’s favoriet: de koudgeperste abrikozenolie lijn – Voor stralend haar & een zijdezachte huid

Mia gebruikt graag de producten met de abrikozenolie. “Jeetje mam, wat ruikt dit allemaal lekker!”

Nature Box abrikozenolie

En de prijs?

Nou, dat zal je nog verbazen! Bij producten met zoveel verzorging verwacht je dat ze hartstikke duur zijn, toch?! Maar de prijzen liggen slechts tussen de 4,49 en 6,99 euro!! Alle Nature Box artikelen zijn nu al exclusief beschikbaar bij Kruidvat (nu zelfs met 50% korting!) en vanaf oktober bij verschillende, andere drogisterijen.

Nature Box