Als je ook maar een beetje Doe Maar fan was, way back in the eighties, regel dan maar snel tickets voor de Doe Maar concert tour “Er verandert NIX”! Ik was er, en wat heb ik genoten! Natuurlijk heb ik ook flink wat foto’s gemaakt en zelfs een video van (bijna) alle liedjes.

Jacq (mijn nicht) en ik waren die hard Doe Maar fans in de jaren ’80. Nee, naar concerten zijn we destijds niet geweest, maar we hadden wel allerlei buttons, sjaaltjes, LP’s en posters uit de POPfoto.

doe maar buttons

Overigens hebben we de schade later goed ingehaald hoor, als het om een Doe Maar concert gaat. Zo ben ik nog eens naar een “afscheidstour” in AHOY geweest. En een paar jaar terug, bij een concertje van Ernst Jansz in de Patronaat (Haarlem) riep hij opeens: “O ja, ik heb nog wat mensen uitgenodigd voor een verrassingsact!” Kwamen daar alle Doe Maar bandleden het podium op en konden we met z’n allen nog ruim 1,5 uur genieten van veel, heel veel Doe Maar classics.

Doe Maar concert “Er verandert NIX” – alleen wij hebben geen kaarten!!

De voorverkoop voor de Er verandert NIX tour startte al in maart/april van dit jaar en de tickets voor de Patronaat in Haarlem waren al binnen een paar minuten uitverkocht. Jacq stuurde me dit appje vorige week :

doe maar tickets

Ja, dat is inderdaad tssssss! Maar ik weet dat het helemaal goed gaat komen. Want je zal zien dat vlak voor het concert op 4 oktober, er vast opeens wat tickets vrijkomen. De app Ticketswap heeft mij op deze manier al vaker aan kaarten voor uitverkochte concerten geholpen en dat gaat dit keer ook gewoon lukken.

En ja hoor! Op 3 oktober stromen de meldingen binnen via Ticketswap en met een paar minuten heb ik 2 tickets voor het Doe Maar concert!!

Waaaaat?! YESSSS, jippie, hoeraaa we gaan, het is je gelukt!!!

Op naar de Patronaat!

Oh, we moeten niet onze bril vergeten, anders zien we nog niets!
Wat voor tasje neem jij mee? En doe jij ook makkelijke gympen aan?

Doe Maar Patronaat

Jaja, net als de mannen van Doe Maar worden ook wij een dagje ouder. Maar verder verandert er inderdaad NIX! We nemen een biertje, schuifelen langzaam maar zeker dichter naar het podium en dan begint het concert. Wij hebben Henny altijd net wat leuker dan Ernst gevonden en we blijken helemaal goed te staan, direct aan de rand bij “onze” Hen!

De mannen swingen de pan uit en de hele zaal doet lekker met ze mee. Ongelofelijk, wat een energie hebben ze! En zij zijn echt niet meer de allerjongsten. Ik realiseer me dat ze gewoon allemaal de leeftijd van mijn vader hebben!!

Doe Maar concert 2018 NIX

De zoete glimlachjes van Henny Vrienten

Waar ik vroeger alleen maar van durfde te dromen, gebeurt nu gewoon echt: Henny kijkt meerdere keren naar me en ik krijg zelfs wat zoete glimlachjes!!

contact met Henny Vrienten

Van (bijna) alle nummers van dit Doe Maar concert heb ik wat korte stukjes gefilmd: Nachtzuster – Rumah Saya – De eerste x – Vergeet me – Zoek het zelf maar uit – 1 nacht alleen – Bang – Pa – Dansen met Alice – Is dit alles – Tijd genoeg – Sinds een dag of 2 – Doris Day (geen bal op de TV) – De bom – Belle Helene – Smoorverliefd.

Geniet je mee 🙂

Ook naar een concert van Doe Maar?

Hier zie je het tourschema van Doe Maar en hier vind je service van Ticketswap.

Er verandert NIX - Doe Maar