Deze week naar kantoor, draag ik een outfit van een jurkje gecombineerd met bergschoenen! En die bergschoenen, of ook wel veterboots genoemd, heten gewoon Bonnie! Mijn goede voornemen om geen nieuwe schoenen meer te kopen heb ik dus maar aan de wilgen gehangen 😉 

Het belooft deze week mooi weer te worden maar op maandag is daar nog helemaal niets van te merken. Mooi, want dan kan ik mijn blauwe jurkje aan met dikke panty en de nieuwe Bonnie’s van Melvin & Hamilton.

(Jurkje is van French Connection via Zalando Lounge en de panty is van de HEMA)

Vind je ze niet prachtig?! Ze zijn gemaakt van bruin leer en hebben blauwe details, zoals de veter en een randje bij de zool. Bruin en donkerblauw vind ik altijd een mooie kleurencombinatie. Er zijn trouwens nog meer Bonnie modellen, deze witte exemplaren met bontje (de Bonnie’s nummer 10) vind ik ook geweldig. Ik kom bijna in de verleiding, want ze zijn ook nog eens in de sale! Maar ik doe het niet, misschien ergens in december, als de prachtige indian summer echt voorbij is en er hopelijk sneeuw ligt.

Melvin & Hamilton veterboots

Outfit voor dinsdag

Ik heb de smaak te pakken, op dinsdag trek ik een rok aan. Niet echt een typisch klassieke kantoorrok, in vergrijsde jeans en met wat rafeltjes aan de onderkant, maar lekker zit hij wel! Vooral met de oranje/rode/roestbruine (hoe noem je deze kleur?!) trui.

Scotch & Soda rok

(Trui is van French Connection (via Zalando Lounge), de rok van Scotch & Soda, legging van de HEMA en de schoenen van Zara (2014))

Mam, wat sta je er saai bij!
I know!! Kom erbij dan?!
En zo staan we dan samen gek te doen. “Doe ff normaal mam, kan je niet gewoon een duckface?” Over normaal doen gesproken…

De woensdag outfit zit toch weer zo lekker

Heerlijk, deze outfit die ik op woensdag draag. Het wordt echt al wat warmer buiten dus de leggings en maillots blijven weer even in de kast. Vandaag trek ik een luchtige broek aan met een stippenblouse.

outfit voor woensdag

(Broek is een oudje, geen idee waar ik die vandaag heb. De blouse is van Zara (herfst 2018) en de Nikes via SneakAveneu)

Misschien wel een beetje doorgestyled zo met de gezellige stippensokken van Happy Socks?

nikes naar kantoor

Donderdag outfit: kantoorochtend + vrije middag

Op donderdag is het weer hetzelfde liedje als vorige week: ’s middags ben ik vrij en heb ik een privé afspraak. Ik combineer een redelijk nette spijkerbroek met een velvet shirtje en grijze, leren Vanz. Vandaag geen afspraken met managers/wethouders dus voor een keertje kunnen deze schoenen wel denk ik. O ja, ik draag er op kantoor nog wel een oversized colbertje over, om de tattoos te verbergen 😉

donderdag outfit

(Groene velvet truitje is van de HEMA, jeans van Calvin Klein, sjaaltje van de 2e-hands, schoenen van Vans)

De sieraden die ik hierbij draag zijn van het mooie merk Lux & Luz en ze zitten heerlijk. Of sieraden wel/niet lekker kunnen zitten? Ik vind van wel, ik ben namelijk heel snel allergisch voor sieraden, vooral als het geen echt zilver of goud is. Maar van deze heb ik nulkommanul last. De sieraden van Lux & Luz zijn namelijk 18 karaat “gold filled“ dus ze irriteren niet en verkleuren of vervagen ook niet. En weet je wat ook heel fijn is. Je kunt deze week meedoen aan een winactie op OHIMP, waarbij je Lux & Luz oorbellen kunt winnen! Meedoen kan hier.

En, welke outfit vind jij deze week het leukste?