Deze week in de outfitpost zie je o.a. de nieuwe Dr. Martens schoenen van Mia en mijzelf en heb ik een hele fijne shoptip voor een Daniel Wellington horloge voor onder kerstboom. Welke outfit vind jij het leukst?

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje

En dit jaar hebben Mia en ik wel hele mooie, stoeren schoenen, waar lekker veel cadeautjes in kunnen: Dr. Martens. Weer helemaal terug van weggeweest en wat vinden wij ze leuk en lekker zitten! Mia heeft zwarte Dr. Martens schoenen, die lekker warm gevoerd zijn (ik had ze voor mezelf gekocht, maar ze werden al rap ingepikt). Je ziet ze verderop in dit bericht. Dus ja, ik moest op zoek naar modellen die zij minder mooi zou vinden. Ik koos voor deze “Cherry Red” Dr. Martens, die ik op Zalando kocht bij de kindermaten (dat scheelt toch weer een hoop centjes). Jammer voor mij, deze schoenen vind Mia óók mooi, dus die gaan ook gedeeld worden.

Shoptip voor een Daniel Wellington horloge

De horloges van Daniel Wellington vind ik altijd erg mooi in hun eenvoud. Ze zijn verkrijgbaar in (rosé)goud en zilver met verschillende kleuren wijzerplaten en bandjes.

Speciaal voor de feestdagen kun je allerlei giftboxes samenstellen, die je met 10% korting kunt bestellen. En, met de speciale couponcode BONNIE krijg je hier nog eens 15% extra korting bovenop!

In mijn giftbox zat dit gouden horloge (de classic Petite Melrose 32mm) met armband.

Hoedje van opa

Dit hoedje van corduroy is van mijn opa geweest. Ik vind het een mooi erfstuk dat ik zo nu en dan draag. Meestal hangt hij aan een mooi haakje in mijn slaapkamer, maar zo nu en dan (bijvoorbeeld bij een bad hairday ;-)) zet ik hem op.

Verder draag ik:

 • Een oversized trui van de Zara (2017)
 • Gevlekte boyfriend jeans van Calvin Klein (2016)
 • Heerlijke laarsjes (de Black Pony Hair) van het vrolijke merk Rollie.
 • Sokken… geen idee.
 • Oorbellen, kettinkjes en het dunne gouden armbandje zijn van Lux & Luz. Je shopt alle mooie sieraden bij Lux & Luz met 20% korting als je de speciale code OHIMP gebruikt.

Klussen met Mia

Samen met Mia maakte ik een kerstboom van sloophout. Wat een superleuk projectje was dat om samen te doen. Het weer was lekker zacht en windstil, ideaal voor deze klus dus. Hoe je de boom maakt lees/zie je trouwens hier:

Over de outfit:

 • Blouse-jurk van Scotch & Soda (seizoen 2017)
 • Schoenen van Timberland 
 • Mia draagt een korte lammycoat van Zara (hangt nu in de winkels)

“Waar zijn die #$%^ vogels nou?!”

Je begrijpt, dat is niet mijn tekst, maar die van Sjakie. Net als de vogeltjes, heeft onze kat ook hoge verwachtingen van deze kerstboom van sloophout. Maar die vogeltjes zijn ook niet van gister. Die kijken eerst even de kat uit de boom 😉

Wat voor outfit draag ik:

 • De oversized blouse met ruit is van de Bershka. 
 • De legging is van Zara en kan ik je echt aanraden. Hij heeft een klein ruitje en zit heerlijk. Ik heb hem een maatje groter gekocht (M) zodat hij zelfs nog lekkerder zit.
 • De schoenen zijn de Dr. Martens, die Mia van me heeft ingepikt.

Toch ook een kantooroutfitje

Naast de meet & greet met Sint en Piet, het klussen in de tuin en genieten bij het vuurtje ben ik ook nog een paar dagen naar kantoor geweest. Deze outfit met de rok van suede deed het goed! Het is een beetje een absurde foto zo op het toilet geschoten op m’n werk, maar ja… 😉 Ik draag een rok van creme kleurig suede, die ik afgelopen zomer bij de Zara in de uitverkoop heb gekocht voor 29,95 euro. Ik combineer hem met een zwart kolletje, maillot en veterlaarsjes van Mia.

Volgende week in de outfitpost:

Met de feestdagen in aantocht kan ik me voorstellen dat je misschien ook wel wat inspiratie voor kerst-outfits kunt gebruiken? Ik ben nog een beetje zoekende maar volgens mij heb ik al een aantal leuke setjes bij elkaar gezocht. Je ziet ze volgende week!