Je weet het vast al, maar wat is ons grootste orgaan? Juistem, de huid. Dus die kunnen we maar beter heel erg goed verzorgen. Het liefst met producten die zo min mogelijk chemische toevoegingen hebben. Mia en ik probeerden een aantal producten van hét no. 1 merk in luxe en 100% natuurlijke make-up: INIKA. Extra leuk, OHIMP mag 2x een INIKA make-up pakket t.w.v. 70 euro weggeven!

INIKA make-up komt oorspronkelijk uit Australie. Het is 100% natuurlijke make-up, halal, veganistisch en dierproefvrij.  Dat is een hele mond vol maar waar het in feite op neer komt is dat het hele fijne producten zijn die je heel verantwoord kunt smeren en opbrengen. O ja, over een mond vol gesproken: het is ook nog eens glutenvrij en lactosevrij…

Ook voor de gevoelige huid

Mijn huid is extreem droog en gevoelig. Ook heb ik last van rosacea (wat dat is lees je hier) dus het is belangrijk dat mijn huidverzorging heel mild is en vooral zoveel mogelijk vrij van chemische toevoegingen. Ik gebruik dan ook weinig make-up omdat ik doodsbang ben dat het weer een rosacea aanval triggered. Het enige wat ik doe qua make-up is eigenlijk alleen een beetje mascara. M’n eyelinerlijntje en wenkbrauwen heb ik laten tatoeëren. Soms pak ik wat extra uit en doe ik een beetje ogenschaduw en wat foundation. Maar dat laatste liever niet, omdat mijn huid er niet goed op reageert.

make-up van Inika

Mama Mia test: INIKA make-up

Omdat ik ook wel eens wil “uitpakken” qua make-up ging ik op zoek naar een poeder of foundation die mijn huid niet zou irriteren. Ik kwam uit bij de INIKA make-up en o.a. bij de INIKIA Loose Mineral Foundation. Dit is een concealer, foundation en poeder ineen die een optimale dekking belooft, geschikt is voor de gevoelige huid en ook nog eens helpt overmatig talg te voorkomen en dus zeer geschikt is voor de acne huid of bij rosacea. Verder test ik een oogschaduw, mascara, een heel fijn lipserum (ideaal voor tijdens de koude dagen) en een wenkbrauwpallet waar ook Mia heel erg blij van wordt.

INIKA make-up

So far vinden wij het heerlijke producten! Als ik de mineral foundation opbreng vind ik het vooral ook fijn dat ik niet direct zo’n trekkerig en droog gevoel heb. De mascara brengt ook heel erg goed aan en het lipserum voelt heerlijk comfortabel.

Winnen: 2x een make-upset van INIKA t.w.v. 70 euro

Wil jij ook kennismaken met de producten van INIKA? Ik mag 2x een set weggeven met daarin:

INIKA winactie

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom jij de make-yupset zou willen winnen en wie weet. Ook fijn natuurlijk als je dit bericht wilt delen op social media en OHIMP op Facebook liked.

Deze winacties is in samenwerking met de webwinkel Biocareonline. Kijk voor meer informatie en de andere producten die zij verkopen vooral ook even op hun Facebook en Instagram pagina.

Kun je niet wachten? Gebruik de kortingscode!

Gebruik de code: OHIMP (geldig tot 28-02-2019) voor 20% korting op álle artikelen van INIKA (m.u.v. producten die al in de sale zijn).

Inika make-up testen