In de winkels zie je de voorjaarsmode langzaamaan de rekken overnemen: weg met de winterjassen, warme truien en dikke broeken. In praktijk vind ik het echter nog steenkoud. Ik loop dan ook nog steeds op gevoerde schoenen en draag nonstop wintertruien. Vooral in het weekend vind ik een grote slobbertrui heel fijn. Dit zijn mijn 3 nieuwe aanwinsten. Hoe vind je ze?

Deze 3 truien – nou ja, eentje is een vest – zijn van Chiquelle. Dat is een online shop uit Zweden met mode die vooral Mia erg leuk vindt. Toch kan ik er ook een hoop van mijn gading vinden en daar komt bij, het is hartstikke betaalbaar. Omdat de kleding uit Zweden komt en je het niet in de grote modeketens ziet hangen, is ook net wat aparter. Niet apart apart (als je begrijpt wat ik bedoel), maar wel zo dat je het minder vaak ziet. Ja, origineler… dat woord zocht ik 😉 De bezorging is trouwens hartstikke snel (ik had mijn truien al met 2 dagen) en betalen gaat gewoon veilig via iDeal.

Ik combineer de warme truien even voor het gemak op een basic “onderkant”:

  • een “momjeans” van Zara
  • Zwarte Timberlands

Warme trui nummer 1:

Een vrolijke coltrui die ik draag naar een filmmiddag met vriendin Saskia. In de bioscoop heb ik het altijd steenkoud dus hoe lekker om mijn jas om mijn benen te slaan en met mijn kin in de col weg te duiken. De kleuren vind ik erg leuk en de trui is kort zodat hij perfect gedragen kan worden in combinatie met de wat hogere jeans.

Warme trui nummer 2:

Dit is een trui die echt enorm lekker zit. Ik draag hem hier dus op de momjeans maar ik denk dat hij ook leuk staat op een skinny. De mouwen vind ik erg mooi met de wat strakkere manchetten. En een leuk detail is dat de achterkant een andere kleur heeft dan de voorzijde.

Warme trui vest nummer 3:

Een heerlijk zacht en lang topvest, echt hij voelt als een warme deken. Dit vest is natuurlijk ook perfect voor het voorjaar, als jas. En je kunt hem eindeloos combineren: op een skinny, over een jurkje, met een blouse eronder, met een riem eromheen etc.

Draag jij anno nu (februari) ook nog lekker warme truien?

Neem anders ook eens een kijkje op Chiquelle (geen verplichting uiteraard). Tot en met 15 februari krijg je met de code BONNIE20 ook nog eens lekker 20% korting (m.u.v. de sale en beauty).