Of het nu voor jezelf, je moeder, oma, of is. Een boeket is altijd een goed idee. Bestel nu bij Colvin jouw bloemen en krijg 10 euro korting. Het werkt als volgt…

Bloemen en planten, ik hou ervan. Daarom was ik ook blij met het berichtje van Colvin dat ik van de week ontving, of ik hun online bloemenservice eens wilde uitproberen. Colvin Co is een Spaans bedrijf en sinds kort is hun Nederlandse website online en kunnen wij ook gebruik maken van hun diensten. Colvin bezorgd bloemen direct en vers gesneden uit het veld overal in Nederland en België binnen 24 uur aan huis. Boeketten die met de hand gemaakt zijn en zeker een week meegaan.

Colvin bloemen per post

Bloemen uit Barcelona

Hoe leuk, een bos bloemen uit Barcelona. Ik kan natuurlijk ook gewoon een boeket bij de super of het tuincentrum halen, maar die bezorgen niet aan huis. Nou is dat geen punt als ik voor mezelf bloemen haal. Maar voor moederdag bijvoorbeeld is het een heel leuk idee om het boeket direct bij mijn moeder te laten bezorgen. Ok ok, moederdag is op zondag maar dan plan ik de bezorging in op zaterdag. Je kunt namelijk zelf kiezen op welke dag het boeket afgeleverd wordt. Colvin heeft een aantal speciale moederdagboeketten.

Colvin bloemen per post

Vers boeket uit een doos

Mijn boeket wordt afgeleverd in een stevige doos. In de doos zitten luchtgaten om het boeket tijdens de reis fris te houden. De onderkant van de bos bloemen is gewikkeld in een soort hydrofiel luier om ’em van vocht te blijven voorzien. En zo heb ik dus echt een mooie, frisse bos die ik losjes decoreer in een neutrale vaas.

Colvin bloemen

Verschillende boeketten om uit te kiezen

Ik heb gekozen voor het boeket Little Adventures met o.a. “Craspedia’s”. Dat zijn die grappige gele bolletjes op kale steeltjes. Vorig jaar kreeg ik een bosje Craspedia’s cadeau en sindsdien ben ik fan. Je kunt ze ook in een vaas zetten zonder water en dan droog je ze op een heel eenvoudige manier. Ze blijven er exact hetzelfde uitzien, alleen uit de steeltjes verdwijnt het groen.

Craspedia

In dit artikel kun je zien hoe een gedroogde bos craspedia’s eruit ziet:

10x inspiratie voor een Scandinavisch interieur

10 euro korting op jouw boeket

Wil jij ook een mooie bos bloemen bezorgd hebben bij jezelf of bij iemand anders op een dag die je zelf kiest? Van Colvin mag ik 10 euro korting aanbieden met de code BONNIE20. Bestellen doe je op de Colvin website en jouw verse boeket wordt dan al vanaf 24 uur bezorgd. Doe er je voordeel mee!