10 mooie foto’s heb ik deze week voor de Weekend Finds 17 verzameld. Hopelijk bieden ze jou net zoveel inspiratie als dat ze voor mij hebben gedaan.  

Al een paar weken heb ik geen Weekend Finds geplaatst… terwijl ik toch echt wel dagelijks in aanraking kom met leuke plaatjes, vrolijke foto’s en prachtige moodboards. Het ding is dat ik een nieuwe baan heb. Een freelance opdracht voor 4 dagen in de week en het blijkt nu net wat lastiger om elke dag een OHIMP blog te schrijven. Over de job vertel ik je binnenkort meer, nu eerst:

Weekend finds 17

Foto 1: in de houding!

Net als aan bloggen kom ik op het moment ook te weinig toe aan mijn favoriete sport van het moment… Yoga. Geweldig vind ik deze foto, ik doe het haar niet na! (nog niet… ;-))

bron

Foto 2: wat een gezellig interieur

De gallery wall, de stoel, de kist, de kleuren, alles vind ik leuk aan dit interieur. Maar waar ik vooral voor val, zijn de stokrozen in pot. Ik had geen idee dat je deze zo mooi kunt laten groeien. Misschien iets voor het volgende voorjaar om uit te proberen.

bron

Foto 3: mooie muur

De oker-achtige kleur blijf ik mooi vinden. Heel apart hoe de keukenmuur (en deur!) hier geschilderd zijn.

bron

Foto 4: een oude typemachine als plantenpot

Dit heb ik nog niet eerder gezien, een oude typemachine die gebruikt wordt als plantenbak. Ontzettend leuk, vind je niet?

bron

Foto 5: dansen op z’n Beyonce’s

Voor de liefhebbers van het put-a-ring-on-it dansje van Beyonce, deze geinige poster. Wat zou ik toch graag willen kunnen dansen als haar.

bron

Foto 6: enorme monstera

Planten zijn uit het interieur niet meer weg te denken. En de Monstera is er eentje die heel gemakkelijk in het onderhoud is.

Monstera stekken? Als ik het kan…

Deze uit de kluiten gewassen exemplaren zijn GIGA.

bron

Foto 7: Bumling lamp

Weer zo’n heerlijk interieur. Een mooie zwarte muur in combinatie met de witte, houten vloer. Een eettafel geschilderd in een toffe kleur. En dan de lamp! Het is een zogenaamde Bumling lamp, een Scandinavische designklassieker van de Zweedse ontwerper Anders Pehrson. Hier ga ik werk van maken, alleen… wat zijn ze duur! Een origineel komt al snel uit op rond de 600 euro. Poeh!

bron

Foto 8: extra vensterbank + mooie radiator

Erg leuk vind ik de vensterbankjes die halverwege het raam zijn bevestigd. In de jaren ’70 zag je ze heel erg veel en ik verwacht dat met de planten interieurtrend dit soort vensterbankjes ook weer vaker terug gaan komen.

De radiator is trouwens ook een plaatje! Weer iets wat ik wil gaan aanpakken: een antieke radiator in bijvoorbeeld onze erker. TBC!

bron

Foto 9: DIY kattenkrappaal

Welke kat zou niet blij worden van deze cactus. Onze Fransje en Sjakie in ieder geval wel! Ik bewaar dit projectje voor de winter. Denk trouwens dat het nog best een klus is om deze te maken.

bron

Foto 10: fijne illustratie

Dit vind ik een hele fijne prent. En eigenlijk zit ik zelf ook best vaak zo te lezen. Nee, niet met een kat op m’n kop, maar wel eentje op schoot. Over lezen gesproken, onlangs las ik De Ontembare uit, heb jij die al gelezen? AANRADER! Op dit moment lees ik Het achtste leven. Daarover binnenkort meer.

bron