Ken jij de superleuke retro slowcooker modellen van het merk Swan al? Fantastisch om te zien en ze doen ook nog eens heel prima hun werk. OHIMP geeft een 1,5 liter exemplaar weg, in mintgroen of creme. Welke kleur zou jij kiezen?

Slowcookers heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Ik heb er inmiddels 3 waarvan dit kleintje mijn nieuwe favoriet is. Zo’n klein exemplaar is heel erg handig om bijvoorbeeld jams, soepen en sauzen (sambal!) in te maken.

Swan slowcooker retro winnen

Weet jij nog niet precies wat een slowcooker is? Hier vertel ik je er meer over:

Hoe werkt een slowcooker? (+ recepten)

Klein gemak

Een slowcooker verbruikt al weinig energie, en dit vintage exemplaar van Swan is daar geen uitzondering op. Hij is zelfs zo energiezuinig, dat ik hem met gemak een paar uur lang op het aanrecht van ons strandhuisje aan kan zetten. In een ander exemplaar maakte ik vorige week al deze lekkere tacosaus:

Homemade tacosaus uit de slowcooker

De elektra in ons strandhuisje gaat op zonne-energie, dus dat kun je niet teveel belasten. Dit weekend maakte ik er een heerlijke verse muntsiroop in.

Recept voor verse muntsiroop

slowcooker muntsiroop

Specificaties van de retro slowcooker

Inhoud: 1,5 liter
Geïsoleerde handgreep
Uitneembare binnenpan met antiaanbaklaag
Indicatielampje
3 standen: hoog, laag en warmhoudfunctie
120 watt

winactie retro slowcooker

Winnen: 1x retro Swan slowcooker

Meedoen aan deze winactie is heel makkelijk! Laat mij weten in een reactie onder deze blog naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat – crème of mintgroen – en vertel gelijk welk recept je zou gaan maken in dit schattige exemplaar. Mag lekker uitgebreid hoor! Doen we allemaal weer inspiratie op 🙂

De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld).

Wil je niet wachten en gewoon direct al aan de slag met een retro slowcooker? De verschillende modellen zijn ook hier te koop bij bol.com.