Ken jij de superleuke retro slowcooker modellen van het merk Swan al? Fantastisch om te zien en ze doen ook nog eens heel prima hun werk. OHIMP geeft een 1,5 liter exemplaar weg, in mintgroen of creme. Welke kleur zou jij kiezen?
Slowcookers heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Ik heb er inmiddels 3 waarvan dit kleintje mijn nieuwe favoriet is. Zo’n klein exemplaar is heel erg handig om bijvoorbeeld jams, soepen en sauzen (sambal!) in te maken.
Weet jij nog niet precies wat een slowcooker is? Hier vertel ik je er meer over:
Klein gemak
Een slowcooker verbruikt al weinig energie, en dit vintage exemplaar van Swan is daar geen uitzondering op. Hij is zelfs zo energiezuinig, dat ik hem met gemak een paar uur lang op het aanrecht van ons strandhuisje aan kan zetten. In een ander exemplaar maakte ik vorige week al deze lekkere tacosaus:
De elektra in ons strandhuisje gaat op zonne-energie, dus dat kun je niet teveel belasten. Dit weekend maakte ik er een heerlijke verse muntsiroop in.
Specificaties van de retro slowcooker
Inhoud: 1,5 liter
Geïsoleerde handgreep
Uitneembare binnenpan met antiaanbaklaag
Indicatielampje
3 standen: hoog, laag en warmhoudfunctie
120 watt
Winnen: 1x retro Swan slowcooker
Meedoen aan deze winactie is heel makkelijk! Laat mij weten in een reactie onder deze blog naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat – crème of mintgroen – en vertel gelijk welk recept je zou gaan maken in dit schattige exemplaar. Mag lekker uitgebreid hoor! Doen we allemaal weer inspiratie op 🙂
De winnaars maak ik over ongeveer 3 weken bekend. Ook fijn als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media (Facebook en Pinterest bijvoorbeeld).
Wil je niet wachten en gewoon direct al aan de slag met een retro slowcooker? De verschillende modellen zijn ook hier te koop bij bol.com.
Wat en leukeik zou voor de mintgroene gaan, en lekker aan de slag met een portie tacosaus. Maar een lekkere abrikozenjam staat ook nog op mijn verlanglijstje. Dat moet toch wel lukken lijkt me.
Door Corona zit ik veel meer thuis en heb ik alle tijd om lekkere dingen te maken, en eten.
Super gaaf, ik zou voor de groene gaan. Ik doe het nog niet zo lang maar ben helemaal verkocht
Ziet er super praktisch uit als je je handen vol hebt aan twee kleine kids (en een man :D)
De muntgroene zie ik het liefste.
Ik zou er graag een paprika soepje in maken!
Ik leef op groente, eet 0 komma 0 fastfood, deze cooker zal veel gebruikt worden en veel mensen zullen gevoed worden met vitamines. Fingers crossed!
Wow wat een enorme waslijst aan reacties… was er dan ook niet snel bij.. maar dat mag bij een slowcooker toch? Buiten dat leef ik op groente en eet ik 0 komma 0 fastfood, dus deze slowcooker zal zich snel thuisvoelen bij mij.
Hierrrrr slowcooker, poelle, poelle, poelle, kom maar, wees niet bang, je bent welkom 😉
Ik ontdekte zojuist deze blog via je Facebook pagina en denk nog wel even zoet te zijn met lezen en ontdekken.
Hopelijk ben ik nog niet te laat om mee te doen. Ik doe heel graag mee voor een mint groene. Het eerste dat ik hier in ga klaarmaken is rijstpap
Ik zou graag de crèmekleurige willen winnen.
Ik zou graag hachee willen maken voor mijn vader mijn moeder deed dat nog op zo,n petroleumstel en als ik dan mag kiezen de crème past prachtige bij mijn retro crème keuken
De crème kleurige zou ik super vinden. De appels aan de boom zijn bezig rijp te worden. Ik zou er een lekkere appelcompote in willen maken, met steranijs, kaneel en wat honing. Heerlijk om ‘s morgens door de (zelfgemaakte) yoghurt te doen.
Kip tajine wil ik dan maken voor mijn lieve zwangere vrouw!
Want een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? 🙂
Groen♥
Een mintgroene voor mijn lieve mama,herstellende van twee heupoperaties. Ze kan deze fantastische opkikker wel gebruiken! 😀
Ik zou meteen Oma’s draadjesvlees gaan uitproberen!
Mintgroen voor mijn lieve dochter met een huilbaby,ze kan wel wat vrolijks gebruiken! ♥
Een Provençaalse runderstoofschotel lijkt me heerlijk!
Ik zou gaan voor een cremekleurige.. en het allereerste wat ik erin zou maken is rendang of kip voor in de roti… lijkt me heeeeerlijk!
Onthaasten,… dat is iets wat ik als advies kreeg…
Eigen bedrijf starten, 2 jongen kinderen, huishouden,….
Voor je het weet loop je jezelf voorbij en dan moet je het slow aandoen!
Een slowcooker zou dus een mooie start zijn en een duwtje in de rug (of eerder een extra ademhaling)
Wat ik er mee ga maken?
Geen idee…
in mijn drukke leventje had ik amper tijd om te denken wat ik zou maken voor het eten alles moest snel snel klaar zijn…
maar ik beloof dat ik het slow ga doen met behulp van een slowcooker (kleur is gelijk al is het mint groen wel heel mooi)
alvast bedankt
(en nu snel naar school voor een overleg…)
Wat een mooie originele cooker… Ik ga voor de creme versie… En als eerste zou ik draadjesvlees a la mama maken.
2 sjalotjes (gesnipperd)
3 teentjes knoflook (gesnipperd)
2 wortels (gesneden)
2 stengels bleekselderij (gesneden)
700 gram sucadelappen
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel peper
2 laurierblaadjes
2 eetlepels mosterd
1 blokje runderbouillon
200 ml rode wijn (deze laat ik vaak weg, gebruik niet vaak alcohol)
2 eetlepels appelstroop
200 ml water
3 plakken ontbijtkoek
Eerst de groente in de cooker, dan het vlees,,, etc als laatste verkruimel je ontbijtkoek
10 uur laten sudderen…
Leuk om nieuwe recepten uit te proberen!
Mijn voorkeur gaat uit naar de cremekleurige
Superleuk! Na mijn reis in Azië kan ik niet wachten om wat gerechten uit te proberen. Deze creme slowcooker kan me daarbij helpen (:
Wat een handig een schattig dingetje, niet al te groot, mooi ontwerp, super!
Graag zou ik de mintgroene versie winnen. En ik kan niet wachten om uit te gaan proberen..!
Denk dat ik zou beginnen met een lekkere paella, zodat de smaken goed kunnen ontwikkelen en lekker de rijst in kunnen trekken. Waarbij het vlees mals en gaar blijft en de vis ‘sappig’. Ik kan niet wachten. Ingredienten die ik zou gebruiken:
– rijst: gele paella of risotto rijst
– groenten: paprika, ui, bloemkool, sperziebonen, erwten, tomatenblokjes uit blik
– kruiden/specerijen: saffraan, knoflook, paprikapoeder/cayennepeper, rood pepertje, peterselie
– vocht: wijn, (kippen)bouillon, wat azijn/een zuurtje (zodat alles extraextra mals blijft)
– vlees: (soep)kip, pittige chorizo
– stevige witvis, (wilde) zalm, zeevruchten
Ohoh.. nu heb ik mezelf helemaal lekker gemaakt en moet ik afwachten..
In ieder geval: bedankt voor de kans!
Groet!
Janneke
Creme, en ik heb werkelijk geen idee want het zou mijn eerste keer worden. Ik was op zoek naar informatie over slow cookers en toen kwam ik hier terecht. Maar wat is hij geweldig!!!!!!!!!! Ik denk dat ik als eerste ga proberen om pindakaaspasta te maken in de slow cooker. Kids vragen er alweer een tijdje naar.
Wauw die mint groene is erg mooi! Vorig jaar spareribs geproefd uit een slowcooker. Wat zou ik dat graag eens zelf willen proberen te maken.
WAT EEN LEUKE SLOWCOOKER EN DE MINTKLEUR IS MOOI HOOR
Gestoofde geit!
Mintgroen
Deze retro Swan slowcooker is inderdaad schattig, handig ben alleen dus komt goed uit zal deze exemplaar graag willen winnen mijn kleurvoorkeur: crème, ik zal het volgende recept gaan maken ¨Spaanse vispan met linzen¨ (onderstaande recept is voor ca 4 personen)!
– Ingrediënten
– 100 g chorizoworst aan een stuk
– 1 ui
– 1 rode paprika
– 800 g gepelde tomaten in blik
– 800 g bruine linzen in blik
– 375 g diepvries kabeljauwfilets
– 20 g verse platte peterselie
Bereiding
Snijd de chorizo in stukjes, snipper ui en snijd de rode paprika in reepjes. Voeg alle ingrediënten voor de stoof, behalve de vis, in de slowcooker. Laat 2 uur op de hoge stand garen. Voeg de vis toe en gaar nog 1 uur op de hoge stand. Bestrooi het gerecht met peterselie. En geniet, lekker met vers gebakken brood!
Ik zou deze slowcooker heel graag in creme willen winnen. Ik zou met deze slowcooker boeuf bourguignon willen maken. Mijn man is daar gek op, maar de manier zoals ik t nu moet maken kost zoveel tijd. Met deze slowcooker zal het mij een stuk makkelijker afgaan om te maken =)
Wauw, de lichtgroene vind ik heel mooi. Ik zou er pastasaus in maken met allerlei verse groente uit de pluktuin.
Ik vind mintgroen echt helemaal het einde, wat zou ik daar graag de tomatensoep in bereiden zoals mijn oma hem altijd maakte.
Wat een schatje en zou in de mintkleurige pot graag een heerlijke goulash bereiden, lekker weer zo naar het najaar toe!
Ik zou graag de mintgroene slowcooker winnen om vervolgens Vietnameze pho soep in te maken.
Graag doe ik ook mee. Ik ben ook nieuw met het ‘slowcooken’ 🙂 Maar ik denk dat ik vooral soepen en sauzen zou maken. De creme kleurige zou fantastisch staan in onze keuken 🙂 . Lijkt me heerlijk om straks in de winter, na zwemles van de kinderen, meteen een lekkere warme soep te kunnen eten met z’n allen!
Graag de Beige. Ik heb echt geen idee wat ik klaar zou maken. Ik heb nog nooit een slowcooker gebruikt. Dus ik zal de recepten die hier staan dan uit proberen 😉
Heel graag de mintgroene. Ik zou er een heerlijke minestrone soep (naar geheim recept van oma) in maken!!
Heel graag de mintgroene. Ik zou er een heerlijke minestrone soep (naar geheim recept van oma) in maken!!
Met Crème kleurige slow cooker zou ik het volgende recept willen maken namelijk de
Griekse Stifado, stoofpotje met rundvlees en zilveruitjes voor twee personen:
Ingrediënten
450 gr (Black Angus) sucadelappen in blokjes of normaal rundvlees
150 gr (verse) gepelde zilveruitjes* het liefst verse
50 ml rode wijn
1 el rode wijnazijn
1 kleine ui fijngesnipperd
1 teentje knoflook fijngehakt
2 eetlepels honing
1 el tomatenpuree
1/2 van tomatenblokjes uit blik mag ook vers
2 laurierblaadjes
1 kaneelstokje klein
1/2 tl gemalen piment
1/2 tl gemalen komijn
1 tl oregano
versgemalen zout en peper
olijfolie (Griekse)
Als allerlaatste
Versgehakte peterselie bovenop
Bereidingswijze
Haal het vlees een uurtje van tevoren uit de koelkast en bestrooi het vlees met versgemalen zout en peper.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak het vlees aan.
Haal het vlees uit de koekenpan en leg het in de kookpan of slow cooker
Fruit het gesnipperde uitje samen met de knoflook in 3 minuten aan in de koekenpan, tot de ui zacht is, maar niet te bruin.
Voeg de tomatenpuree, piment, komijn en de oregano toe en bak een minuutje mee.
Voeg de zilveruitjes, tomatenblokjes, rode wijnazijn, de wijn, versgemalen zout en peper en suiker toe en laat het geheel 2 minuutjes zachtjes pruttelen.
Giet het geheel bij het vlees in de kookpan en voeg de laurierblaadjes en het kaneelstokje toe.
Laat de Stifado op de laagste stand in 5 a 6 uurtjes rustig stoven.
Voeg eventueel wat maizena toe als de saus te dun is.
Bestrooi het geheel met wat versgehakte peterselie.
En tadaa klaar is ie..
Wat een geweldige actie. Wat een mooie prijs, je zou de gelukkige maar worden! Deze maak ik wel eens in de grote! Maar in de kleine kan het vast ook wel! Nu maar duimen!
4 eetlepels boter
100 gram suiker
125 gram donkerbruine suiker
125 gram chocola puur
2 eetlepel stroop
2 eieren L
1 theelepel vanille-extract
100 gram bloem
20 gram cacao
1 theelepel
Ik maak graag kans op de creme kleur! Ik kookte altijd voor meerdere personen, maar nu woon ik alleen en is mijn ‘grote’ slowcooker toch iets te groot voor mij alleen. De 1,5 liter formaat lijkt mij uitstekend wat betreft de inhoud! Mijn favoriete recept is het kikkererwten stoofpot recept van Choosing Chia. Er gaan heel wat kruiden in, maar het is zo een makkelijk recept.
Ingrediënten:
1 TL zonnebloemolie
1 middelgrote ui (gesnipperd)
4 teentjes knoflook (gesnipperd)
2 stuks zoete aardappels (in blokjes)
400 gram kikkererwten (uit blik)
500 gram tomaten (in blokjes)
250 ml groentebouillon
1,5 TL komijnpoeder
2 TL kerriepoeder
1 TL paprikapoeder
0,5 TL kaneelpoeder
0,5 TL kurkumapoeder
0,5 TL cayennepoeder
2 TL ahornsiroop (laat ik meestal weg)
Zout en peper naar smaak
Verse selderij voor garnering
Doe de gefruite uien en knoflook op de bodem van de slowcooker en vervolgens de rest van de ingrediënten. Begin met de aardappel, de tomaten, de kruiden, de kikkererwten en daarna de bouillon. Zet de slowcooker op hoog en wacht 4 uur.
Prachtig, ik doe graag mee voor de mintgroen kleur.
Recept slowcooker:
Vleesgerechten
De slowcooker is natuurlijk ideaal voor het bereiden van stoofvlees. Het garen hiervan duurt meestel 8 tot 10 uur. Als je kip of groente bereid dan is dit sneller klaar, zo ongeveer na 3 a 4 uur.
Dit fanatieke keukenprinsesje waagt graag een kansje!
MINTGROEN vind ik onwijs mooie van kleur.
Mocht ik winnen dan ga ik er meteen LIMBURGS ZUURVLEES in maken, een lekkere traditionele stoofschotel met sucadelappen, azijn, ontbijtkoek en appelstroop.
Duim duim duim en groetjes uit het keukentje van Riekie
Mijn voorkeur gaat uit naar mintgroen en zo’n slowcooker lijkt me ideaal om goulash in klaar te maken.
mintgroene en ik ga er stoof peertjes in maken
Hi Bonnie, je deelt altijd van die lekkere slow-cook recepten. Had al eens naar zo’n pan gekeken maar vond ze altijd te groot. Voor in mijn keuken en voor wat ik eet. Dis deze lijkt me echt super. Speciaal voor mij
Dus ik zou deze graag willen winnen, denk dar creme het leukst kleurt in mijn keuken.
Groetjes Susanne
met de mintgroene, zou ik als eerste bramenjam maken.. de bramen hangen nu te wachten totdat de slowcooker binnen is en dan ga ik er gelijk aan beginnen, voordat ze overrijp zijn geworden
Ben een echte curry fan, dus als ik uitverkozen ben. Maak ik “heel verrassend” mijn curry met kip, want daarmee ben en blijf je hip 😉 Vanwege de lange bereidingstijd, maak ik het niet vaak tot mijn spijt. Maar er zijn zoveel curry’s die ik zou willen maken, want zoveel kleuren geuren en smaken. Maken etenstijd nooit saai, en deze crème slowcooker is bijzonder fraai! Bij thuiskomst lekker aan kunnen schuiven, niet meer eerst snacken met ‘n tros druiven. Meteen met de aanval beginnen, nu nog even dit apparaat winnen. Curry curry ik hou van jou, hurry hurry slowcooker kom je gauw?
De mintgroene voor mijn oma’s stoofperen zou geweldig zijn.
Ik vind de crèmekleurige het mooist. Ik zou er een varkensworstprutje er in maken:
Snij een of twee varkenssaucijsjes uit het velletje en prak ze los. Snipper een uit, snij een stengel bleekselderij in stukjes, snij een tomaat in blokjes en pers een teentje knoflook. Vijzel wat venkelzaad en chilivlokken. Doe alles in de pan met een beetje water.
Ik eet dit het liefst met een simpele groene salade en Turks brood.
Creme vind ik het mooiste
!
Crèmekleurig! 😀
Ik weet dat dit een favoriet recept is van één van mijn vriendinnen, dus deze zou ik als eerste gaan uitproberen! Heeft ze eens op internet gevonden en ik heb hem daarna ook bewaard: Oma´s hachee
Voorbereiding
Snijd de ui grof in de Keukenmachine of op de plank. Maak wat bouillon met het water en een blokje, los hierin de suiker op.
Snijd het vlees in niet te kleine stukken, wrijf het in met wat olijfolie, zout en peper en bestrooi het met de bloem.
Bereidingswijze
Doe in de pot:
De uien, het laurierblad, de kruidnagels. Daarboven het vlees (rauw) en giet er dan de bouillon en de azijn of wijn over.
Laat dit lekker 10 á 12 uur staan op stand laag. Roer het een uur voor het eten even door met een houten lepel.
Het ruikt fantastisch en smaakt nog lekkerder.
Serveertip
Hachee eet je met rode kool en aardappelen. Of met rijst en een salade.
Ik maak heel graag stoofpotjes in de mintgroene!
Mijn favoriet is goulash:
600-650 gr sucadelappen in blokjes
400 gr tomatenblokjes (blik)
200 ml runderbouillon
2 rode paprika’s
1 gele paprika
1 ui fijngesnipperd
2 teentjes knoflook fijngehakt
1 el tomatenpuree
1 el bloem
1,5 el milde paprikapoeder
1 tl karwijzaad
2 laurierblaadjes
versgemalen zout en peper
olijfolie
Bereidingswijze voor de slowcooker:
Bestrooi het vlees met wat versgemalen zout en peper en meng de bloem er doorheen.
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en bak het vlees aan. Schep het vlees uit de pan en leg het in de slowcooker.
Verhit opnieuw een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak op laag vuur de ui met de knoflook in 5 minuten zacht, maar niet bruin.
Voeg de paprika toe en bak deze 5 minuten mee.
Voeg de paprikapoeder en de tomatenpuree toe en bak een minuutje mee.
Voeg de tomatenblokjes, de bouillon en karwijzaad toe en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met nog wat versgemalen zout en peper.
Haal de pan van het vuur en giet het mengsel bij de blokjes vlees in de slowcooker. Roer het geheel even door en steek de laurierblaadjes ertussen.
Leg het deksel op de slowcooker en zet de slowcooker aan op de laagste stand. Laat de goulash in ca 8 uur stoven tot het vlees heerlijk zacht is.
Haal het laatste half uur de deksel van de slowcooker, zodat de saus wat kan indikken. Gebruik eventueel wat bindmiddel, zoals maizena of allesbinder.
De mintgroene ziet er meer retro uit. Ik denk aan een heerlijk stoofpotje voor in de herfst
Ik ga voor de crème kleurige en ga hierin lekker experimenteren, maar ga als eerste een heerlijke saoto soep maken
crème en ik ga er Jam in maken
Wat een gave actie, ik ga graag voor mintgroen en ik zou van de winter een stoofpotje willen maken. En voor de kids de appelcake. Ze zouden het geweldig vinden om mama te helpen zoiets lekkers te maken!
Mintgroen en pinda kip is favoriet
Ik doe mee voor de crème en ik ga de heerlijkste hachee erin maken. Recept van moeder!!
Ik zou heel graag de mintgroene slowcooker winnen, aangezien in mijn keuken al vrij veel mintgroen kleurt!
Heel toepasselijk zou mijn eerste gerecht dan een prachtige en overheerlijke mintgroen gekleurde soep zijn!
Ingredienten:
1 Ui
250 gram Doperwten
1 Courgette
100 gram Boerenkool
1 of 2 teentjes Knoflook
3 Selderijstengels
1 blokje groente of tuinkruidenbouillon
Gember (hoeveelheid naar smaak)
1 Lenteui
verse Muntblaadjes (hoeveelheid naar smaak)
een scheut Olijfolie
Zwarte peper (hoeveelheid naar smaak)
Bak eerst de ui goudbruin in de olijfolie
Voeg hier de knoflook, courgettes, doperwten en boerenkool aan toe en bak voor ongeveer 5 minuten.
Voeg daarna 1 bouillonblokje toe met ongeveer 1 liter water ( nog +-5 min op laag vuur)
Haal dan van het vuur en voeg de bosui, gember en selderij toe.
Daarna kan het geheel in een keukenmachine of met een staafmixer worden gepureerd.
Zo is de soep klaar voor de slowcooker (het liefst een aantal uur op de lage stand)!
Garneer tot slot met de muntblaadjes.
Evt kunnen pijnboompitten en/of room worden toegevoegd als extra garnering.
Ik woon pas op mezelf en deze slowcooker (voorkeur voor mintgroen) lijkt me ideaal om mijn sauzenrepertoire wat nu nog bestaat uit drie varianten op zeer korte termeijn uit te breiden te beginnen met de zelfgemaakte tacosauce .
Ik voel me zo,n kneus in de keuken maar ik heb er wel lol in en het gaat steeds een beetje beter. (Heb nog niemand vergiftigd hahaha)
Wat een moppieeeeeeeee! Als ik dan toch mag kiezen…. dan graag de creme 🙂 recept…. geen idee, ik heb nog nooit met een slowcooker gekookt dus dat wordt nog een hele leuke uitdaging die ik heel graag aanga!
Ohhhh… WAUW!! Dit is echt helemaal TE GEK zegOHIMP! <3 Wat een WAANZINNIG mooie slowcooker gaan jullie weggeven, SUPER! 🙂 Ik wil natuurlijk héééééééél graag winnen zodat ik lekker mijn draadjesvlees weer kan maken.. echt favoriet hier thuis 🙂 YAMMIE! dat wordt onwijs genieten zeg… super SPANNEND! MAAK ME KGE! Ik ben echt helmeaal ENTHOUSIAST FINGERS CROSSED, Nina :* #duimen #hopen # kleur mintgroen
De mintgroene is prachtig. Ik ben benieuwd of ik mijn risotto met champignons en aubergine er mee kan maken.
Ik kom nu net thuis van een cursus (2uur rijden) en baal dat ik direct de kids naar bed kan brengen en nog moet bedenken wat ik ga eten. De pizzakorstjes liggen op tafel want manlief heeft niet de moeite genomen om een enigzins gezondere maaltijd voor te schotelen
Hoe fijn is het van thuis vertrekken in de wetenschap dat ongeacht het tijdstip dat je denkt thuis te komen het eten klaar is en je aan tafel kunt.
Kleur: mintgroen. Recept? Ik zou graag snert willen maken.
Ik vind de mintgroene echt heel mooi!
Ik zou ontzettend graag deze chicken tikka massala willen maken!
Ingrediënten:
500 gram kipfilet
250 ml (halfvolle) yoghurt
1 blikje tomatenpuree
1,5 eetlepel garam masala
1 eetlepel komijnpoeder
1 theelepel kaneel
½ eetlepel paprikapoeder
1 theelepel cajunkruiden
sap van een halve citroen
2 uien ui
3 teentjes knoflook
3 laurierblaadjes
2 eetlepels maïzena
400 ml kokosmelk
peterselie, voor de garnering
rijst, voor erbij
Bereiding:
Meng de yoghurt met de tomatenpuree, garam masala, komijnpoeder, kaneel, paprikapoeder, cajunkruiden en citroensap. Laat de kipfilet in dit mengsel ongeveer 20 minuten marineren.
Snijd de uien en pers de knoflook en verwarm dit met een klein beetje olijfolie in de slowcooker op het fornuis. (Let op: niet iedere slowcooker is hiervoor geschikt! Check dit even)
Plaats de pan hierna in de slowcooker en voeg de kipfilet en de marinade erbij samen met de laurierblaadjes en doe de deksel op de pan. Laat dit mengsel 5 uur op de laagste stand van de slowcooker garen.
Haal de kipfilet uit de slowcooker en trek dit met twee vorken uit elkaar zodat kleine sliertjes ontstaan. Doe de kip weer in de pan en voeg de kokosmelk toe. Los de maïzena op in een beetje koud water en doe dit ook bij de slowcooker. Roer door en verwarm dit alles nog 30 minuten.
Kook ondertussen de rijst.
Serveer de chicken tikka massala met de gekookte rijst en garneer met peterselie (of koriander als je daarvan houdt)
De mintgroene vind ik een mooie kleur. En ik maak graag een van mijn lievelingskostjes:
tagliatelle met kip en prei in een roomsausje
Mintgroen 🙂 Ik zag het volgende recept voor pastinaaksoep wat me heel lekker lijkt. Ingrediënten pastinaaksoep slowcooker
3-4 pastinaken
2 grote uien
3 teentjes knoflook
2 groentebouillontabletten
800 ml water
pakje slagroom
takje peterselie
peper en zout naar smaak
1,5 eetlepel mosterd
2 laurierblaadjes
Wat een ontzettende mooierd! En super handig zo’n kleintje. Sinds dit jaar heb ik een nieuwe hobby, namelijk peperplantjes kweken in de tuin. Met grote verbazing kijk ik nu dagelijks wat er broeit en rijp is. Het zijn niet hele grote hoeveelheden, dus het zou fantastisch zijn om deze kleine slowcooker te kunnen gebruiken voor sauzen.
Ik heb al een receptje klaarliggen, maar helaas nog geen slowcooker. Ik een pannetje kan het waarschijnlijk ook wel, maar dan is er toch een grote kans op aanbranden en dat vind ik toch wel heel erg jammer voor mijn eigen gekweekte pepertjes waar ik zo trots op ben.
Recept voor Nashville Hot Sauce uit de slowcooker:
1/2 cup geklaarde boter of neutrale plantaardige olie (bijvoorbeeld arachide-olie)
ongeveer een cup pepers (bijvoorbeeld cayenne of andere pepers die je lekker vindt)
3 lepels bruine suiker
2 theelepels zout
2 theelepels zwarte peper (liefst vers gemalen)
1-2 theelepels gerookt paprikapoeder (je zou ook zelf pepers of verse paprika’s kunnen roken, maar dat is natuurlijk wel wat meer werk)
2 theelepels knoflookpoeder of 3 tenen verse knoflook
Als je van zoete saus houdt, dan nog een lepel honing erbij.
Alle ingredienten in de slowcooker en even roeren.
Ongeveer 4 uurtjes in de slowcooker op de lage stand en smullen maar.
Dit Kleine receptje zou erg goed passen in een kleine slowcooker.
Heerlijk bij een stukje kip of pittige pulled pork.
Het lijkt me ook heerlijk om zoete recepten te maken in de slowcooker. De meeste mensen gaan denk ik toch voor een stoofgerecht. Mij lijkt het ook heel leuk om daarmee te experimenteren.
Creme of mintgroen? Ik zou me laten verrassen, want ik vind beide kleuren prachtig. De cooker is echt een schatje :D.
mintgroen , ik zou een aardbeien chutney gaan maken
Wauw! Wat handig, ik doe mee voor Mintgroen. Ik zou hier Italiaanse rundvlees-stoofpot in maken! Volg al op facebook en instagram.
Mijn voorkeur gaat uit naar mintgroen. En dan ga ik kip in tomatensaus met courgette en rijst maken.
Ik zou er mijn ouders mee verrassen. Het formaat is groot genoeg voor 2 personen. Ik denk dat crème het mooist in hun keuken staat.
En wat er het eerst in gemaakt wordt? Ik denk gewon ouderwets draadjesvlees volgens mijn vaders recept. Maar ik ga ze meer recepten introduceren.
Ik zou voor de mintgroene beauty gaan, die past geweldig bij mijn keuken!
En mijn eerste recept zou denk ik pittige kip zijn 🙂
WAUW!
Graag: mintgroen
Ik ga er graag een courgettesoep van maken!
Wow wat een leuke slowcooker. Ik vind de mintgroene top. Normaal zijn de modellen altijd zo saai.
Ik zou graag Chocolade-pindakaascake willen maken in de slowcooker. Is een recept van de blog ohmyfoodness en die lijkt me heerlijk
Ik win graag de mintgroene, mijn favoriete kleur.
Ik zou er graag vegetarische linzensoep in gaan maken. Ik heb nog geen slowcooker, dus de bereidingswijze heb ik even opgezocht hiervan.
(http://www.focusonfoodies.nl/vegetarische-linzensoep-uit-de-slowcooker/)
Voor 4 personen heb je nodig:
2 wortelen
2 bleekselderij stengels
1 ui
2 knoflookteentjes
1 zoete aardappel
400 gram kikkererwten (blik)
400 gram linzen (blik)
400 gram tomatenblokjes
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel gedroogde tijm
1,5L groentebouillon
Hoe maak je het?
Schil de wortelen en zoete aardappel. Snijd ze in schijfjes en blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Was de bleekselderij en snijd in plankjes. Spoel de linzen en kikkererwten af.
Doe alle groenten in de slowcooker. Voeg eerst de kruiden toe en daarna de tomatenblokjes. Roer even door. Voeg dan de bouillon toe.
Zet de slowcooker op de laagste stand en de timer op 6 uur.
Hoewel ik erg van mintgroen hou, ga ik deze keer voor creme. We hebben 4 appelboompjes met de Rubinette appel en die hangen enorm vol met appels. Terwijl ik al aan het uitdunnen ben geweest. Veel deel ik in de buurt uit. In het begin maakte ik appeltaarten maar nu een enkele en wil ik met deze slowcooker veel appelmoes maken. Helaas is dat geen ingewikkeld en boeiend recept maar wel lekker. Een kwestie van wat kaneel en wat suiker!
Ik ben verzot op Indiase curries en zou dus graag al de recepten uit mijn curry kookboek uitproberen….. plus wat Vlaams stoofvlees voor de afwisseling 😉 en dat allemaal in de supermooie mintgroene slowcooker! Zou mij en de hele familie daar super blij mee maken.
Ik kies de kleur mint. En ons gezin eet zeer graag soep, dus ik zou een lekkere groentesoep maken
O wat gaaf! Wij zouden graag meedoen voor de Crème. Lijkt me heerlijk om mee aan de slag te gaan.
een lekkere stoofschotel met kip, gehaktballetjes, ui, paprika’s, tomatenpuree, knoflook, kruiden, bouillon.
En… altijd goed: draadjesvlees! Heerlijk 🙂
En mintgroen is erg mooi.
Leuke actie zeg, ik doe graag mee voor de creme kleur, mooi zeg. Ik zou graag een stoofschotel met kip uitproberen
Ik ga voor de creme. Mijn favoriet: tagliatelle met broccoli en kip
ZUID AMERIKAANSE STOOFSCHOTEL met Cacao en Kaneel erin.
Ik heb een geweldig lekker recept ervoor! Weet niet meer hoe ik eraan kom… Alleen wat sta je lang aan de aanrecht en het fornuis. Iets dat met mijn reuma en erge artrose in de rug gewoon niet meer gaat. Dus ik zou graag kans maken op de MINTGROENE slowcooker, een prachtige kleur. Heb op je site Bonnie, ontzettend veel leuke recepten zien voorbij komen!! Dus mocht ik geluk hebben dan probeer ik van alles uit, leuk! Groetjes, Silvia
Het recept:
300 gram witte bonen beetgaar koken. 1 ui en 4 tenen knoflook fijnhakken en in wat olie fruiten. 1 blikje tomatenpuree, 1/2 theelepel oregano, 1/2 theelepel kaneel, 1 1/2 theelepel cacao erdoor roeren. De bonen en 6 eetlepels water, 1/2 theelepel zout, 2 groene paprika’s in blokjes, 400 gram tomaten blokjes, 75 gram rozijnen erbij doen. Alles goed doorwarmen en serveren met gekookte rijst en verkruimelde zachte geitenkaas.
Mmmm smullen al zeg ik het zelf.
Fantastisch om met een slowjuicer aan de gang te gaan.
Heerlijke stoofpotjes maken
Heel graag zou ik een overheerlijke Chinese tomaten willen maken met lekkere verse groenten , want daar houd ik van.
Dit is mijn lievelings soep.
Mijn voorkeur gaat uit naar de Slowcooker in de kleur: Creme.
IK heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.
Wat een pareltje, die zou erg schattig staan bij mijn oma in haar strand huisje. Kunnen wij weer heerlijk van smullen als we langskomen op een warme zomerse dag graag de mintgroene
creme. dat zijn namelijk de hoofdkleuren in mijn keuken. lekker fris
Wauw! Gaaf! De mintgroene heeft mijn voorkeur 😉 En wat ik ermee zou maken? Ik denk als eerste een lekkere chilisaus van de pepertjes uit mijn eigen moestuin. En daarna courgettejam want courgettes heb ik ook genoeg. En courgettesoep, en heerlijke bouillon , en .. Wow, er zit zoveel in mijn hoofd dat ik nu al weet dat de slowcooker heel vaak gebruikt gaat worden (mag ook wel, we zijn met z’n zessen thuis)
Creme heeft mijn voorkeur. Een mooi potje om mijn “wereld beroemde” gestoofde paling met stroop in te maken en te serveren. Succes met je actie, maar dat gaat aan de reacties te zien wel lukken.
Leuke actie! Ik loot graag mee voor de mintgroene!
Wauw wat een gave ik doe graag mee voor de creme kleurige, die zou namelijk super mooi staan in mijn landelijke keuken. Ik heb een slowcooker maar daar maak ik meestal zeep in dus die is niet geschikt voor consumptie……
Ik zou er graag een stoofschotel of een soep in maken
Hmm wat ern leukerd , graag de crème kleurige! Wel recept? Geen idee, zou mijn eerste slowcoocker zijn. Maar heb een pond stoofvlees kn huis. Dus moe t goed kom een!
mintgroen.
ik ga er allerlei soepies in uitproberen!
Minty marvelous mintgroen, fantastisch dat model van toen!!! En het merk dan Swan, alsof het niet anders kan 🙂 Zo toepasselijk want oma Swanhilde had zo’n soort ding op ‘t aanrecht staan. En wat ik zou maken => komt bij haar vandaan! Een Indiase kip curry met kippendijen vlees. Iets dat op het fornuis uren tijd kost en ik vrees. Dat het alleen een Kerstgerecht blijft bij mij. Terwijl het zooo lekker is met aardappel dumplings erbij! Proberen zou ik het in de slowcooker zo ontzettend mooi. Geweldige zelfgemaakte gerechten en niet snel iets “op ontdooi”. Een vieze kant en klare magnetron maaltijd. In deze zuinige slowcooker kan ik mijn creatieve ei wél kwijt! Oh wat hoop ik deze te winnen. Kan geen beter nieuws verzinnen. Machtig mooi die mint groene kleur. Belt de postbode aan bij mijn voordeur???
Oh wat zijn ze mooi! Ik zou in de creme kleurige een heerlijke bbq pulled pork maken. We hebben al een tijdje 2 mooie stukken varkensprocureur in de vriezer liggen maar het nog steeds niet gemaakt omdat het zoveel werk en tijd kost. Hoe makkelijk zou het zijn als we hem, samen met wat ui, knoflook en BBQ saus in dit prachtexemplaar van Swan kunnen bereiden!! Een grote aanwinst voor ons en onze keuken dus. Ik ga duimen!
Toffe winactie en het zou geweldig uitkomen. Mijn overbuurman heeft bramenstruiken in zijn tuin staan en weet nooit wat met die bramen te doen. Ik wel, zou er echt dolgraag jam van willen maken en ik denk dat dit met dit prachtige apparaat (creme heeft mijn voorkeur) zeker moet gaan lukken.
De lichtgroene vind ik superleuk. Ik zag je recept voor tacosaus en die zou ik graag uit willen proberen. Tacobowl is op dit moment favoriet voor in het weekend.
Ik doe graag mee voor het mintgroene exemplaar. Lijkt me heerlijk een curry madras in klaar te maken
Geweldig wat een fantastische fijne prijs is dit om te winnen. In het mooie mint groen mag deze in onze keuken zijn werk gaan doen! Ik zou er jam in gaan maken van bosbessen en aardbeien uit eigen tuin , maar voor curry’s is het ook super fijn!
De mintgroene vind ik prachtig. Ik zou er als eerste kip/pinda in maken denk ik. Is toch wel een van de favorieten
Wat een schatje, helemaal verliefd!! Mijn voorkeur zou de créme variant zijn maar mintgroen is natuurlijk ook ontzettend leuk! Dit lijkt me een super formaat om zelf jam te maken en kan niet wachten om de banana pancake uit te proberen. Het water loopt me nu al uit de mond haha
Een vegetarische Chili, je weet wel zo’n sin carne. Mijn zus maakt dat wel als ik langskom, zij en haar vriend zijn namelijk vrolijke veggies. Ik heb er ontzettend van gesmuld bij hun thuis! Alleen wordt het bij mij thuis nooit zo lekker als die van haar, heel vreemd…Terwijl ik toch best kan koken, al zeg ik het zelf. Dus of mijn lieve zus me stiekem niet het geheime ingrediënt doorgegeven heeft bij het recept? Zou best kunnen natuurlijk 😉 Maar wellicht komt het gewoon omdat ik zelf (nog?) geen slowcooker heb. Ik ben spontaan verliefd geworden op deze Mintgroene!! Dus ik maak HEEL graag kans 😀
Ik ga voor de creme variant. Laat me fijn om hier taco saus in te maken
Dit maatje zou perfect zijn voor mij. Ben maar alleen, maar love cooking! Ik wil dan als eerst Babi Pangang maken. Dat heb ik gegeten bij iemand anders en vondt het zo lekker. Helaas geen financiën om zelf eentje aan te kunnen schaffen dus dit zou zo geweldig zijn.
En jam! Wil dat al zo lang maken, maar toch een beetje bang. Miss met slow cooker nooit meer nodig om bang te zijn. En de mintgroene heeft mijn voorkeur. Maar crème mag ook. Ben niet zo kieskeurig ☺️
De mint groene vind ik echt te gek! Sinds ik als puber een mintgroene kamer kreeg is het mijn favoriete kleur. Ik ga een fijn een pannetje erwtensoep in maken!
Crème! Voor Ellen ga ik deze winnen. Zij maakt er dan de lekkerste gerechten en bijgerechten in. En dan kan ik mezelf lekker vaak uitnodigden. Win-win!
⁸
Oh die wil ik heel graag in mintgroen! Wil al heel lang een slowcooker, maar kan maar geen keus maken! Ik zou er de heerlijke tacosaus in gaan maken, vinden mijn kids erg lekker!!
Dat ik nog nooit eerder aan een slowcooker gedacht heb! Ik, als rasechte gemaks-koker, moet er dus nu eentje (liefst mintgroen) gaan uitproberen. Ik heb er nog helemaal geen ervaring mee maar ik denk dat ik mijn Turkse man heel veel plezier ga doen met een echte Turkse güvec; een Turks stoofpotje met lamsvlees, heel veel verse groenten en veel kruiden. Of ik ga er jam in maken van al dat fruit wat ik van mijn Turkse schoonmoeder krijg. Kan ik haar ook eens iets lekkers voorzetten in plaats van zij alleen mij ;). Of ik maak een lekkere stevige soep, het favoriete eten van mijn dochter. Genoeg ideeën dus! Help deze kook-nitwit de winter door met zo’n kekke slowcooker!
Ik ben alleen. Dit zou perfect zijn. Heb nu twee grote en ja… die zijn wat groot. Kleur maakt me niet uit. En wat ik erin ga maken? Wat niet? Van soep tot stoofpotten tot draadjesvlees. Heerlijk. ’s Ochtends aan en ’s avonds meteen eten als ik thuiskomt. Super! Straks in de herfst vind ik bonensoep één van de lekkerste dingen: bonen avond ervoor in de week zetten. In de pot met water of bouillon. Boerensoepgroente erbij, uien, karbonade, spek, kruidnagel, jeneverbes, laurierblad. Op het laatst rookworst (bij voorkeur een grove) erbij tot het warm is. Smullen.
Ik vind het moeilijk kiezen want ik vind eigenlijk de blauwe het mooist. Maar die doet niet mee met de wedstrijd. Daarom geen kleurvoorkeur.
Ik zou absoluut voor de mintgroen gaan..wauw… heel mooi.
En ik zou de mexicaanse pulled chicken voor mijn man en mij gaan maken…mmmmm
Dat lijkt me wel wat! De slowcooker in de crèmekleur heeft de voorkeur. Het is nu nog zomer, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus met brood en of salade zijn dan wel lekker.
Ik ga voor de crème kleurige, staat wekl goed in mijn keuken. Leuk klein pannetje voor ons tweetjes. Wie weet ga het mij dan nog eens lukken om voor 2 personen te koken in de sc Dit is een recept voor 4 personen even halveren dan maar. Erg lekker.
Stoer konijn uit de slowcooker
Ingrediënten
4 achterbouten van een tam konijn
2 el olijfolie
2 rode uien, grof gesnipperd
1 vers laurierblad
4 tenen verse knoflook, grof gehakt
1 kleine rode Spaanse peper, zonder zaadjes en fijngehakt
1 stengel bleekselderij, in dunne plakjes gesneden
1 tl gerookte milde paprikapoeder
1 tl gehakte verse oregano
Naaldjes van 1 takje verse rozemarijn
Blaadjes van een paar takjes verse tijm
250 ml droge sherry
2 el sherryazijn
500 ml kippenbouillon
2 blikjes tomatenblokjes op sap
200 gram Le-Puylinzen
Zout, (lo Salt)
Zwarte peper uit de molen
2 rode gegrilde paprika’s, in blokjes gesneden
10 groene olijven in plakjes gesneden
Verse oregano garnering
bereiding
Konijn bestrooien met zout en peper en om en om in gietijzeren pan in olijfolie bruin bakken. Konijn uit de pan halen en opzij zetten. Fruit de ui, knoflook en rode peper in het zelfde vet in ± vijf minuten op middelhoog vuur tot de ui glazig ziet. Voeg de bleekselderij toe en laat ook nog even meebakken. Schep het mengsel in de slowcooker en voeg de stukken konijn, tomatenblokjes met sap, sherry, sherryazijn, verse kruiden, bouillon, linzen en paprikapoeder toe. Meng alles goed door elkaar. Zet de deksel op de slowcooker en zet de slowcooker het eerste uur op de hoogste stand en daarna terug op de laagste stand. Laat zeker zeven uur staan pruttelen. Voeg vlak voor het einde de paprika en olijven toe. Als het nodig is breng je de saus op smaak met zout en peper.
Ik zou voor de mintgroene gaan en een heerlijke goulash ermee maken
Wat zou dát ideaal zijn voor mijn lievelingssoep Dat is bonensoep, gemaakt van gemengde bonen Heerlijk met kidneybonen, bruine bonen, zwarte bonen, witte bonen, brunotti bonen en pronkers of de combinatie die je lekker vind Maak een lekkere bouillon en laat de bonen wellen Voeg aan de bouillon speklapje en varkenslapjes toe Doe de gewelde bonenmix toe en in blokjes gesneden knolselderij en boerensoepgroente Laat alles lekker pruttelen en maak het eventueel wat dikker door er blokjes aardappels aan toe te voegen Op smaak maken met zeezout en wat peper en snijd er wat (stok)brood bij Eet smakelijk Ik zou graag de mintgroene slowcooker op mijn aanrecht zetten
De mintgroene is geweldig en zou hier prachtig staan!!!!,
De pruimen staan al klaar, het kaneelstokje ligt ernaast, die willen maar wat graag dit mintgroen schatje in.
O wat handig een klein exemplaar slow cooker. Als ik zou moeten kiezen ga ik twijfelen allebei mooi qua kleur. Staan allebei mooi op het aanrecht
Doe mee voor de mintgroene.
Geweldig zo’n kleintje.
Ik ben nog een groentje wat slowcookers betreft dus zou voor de lichtgroene gaan.
Aangezien ik een GBP heb hoef ik geen grote gerechten te maken, maar zou wel graag weer eens draadjesvlees willen eten.
En aangezien ik alleen maar nachten werk zou een slowcooker voor mij ideaal zijn, ik bereid het s morgens voor en als ik tegen de avond uit bed kom kan ik eten. Nu moet ik vaak alles nog klaar maken als ik uit bed kom. Dus dat zou win win zijn
Nu ik hier toch net nieuw ben doe ik ook graag mee hoor. Mintgroen is heel mooi…
Gaaf gaaf gaaf. Ik doe graag mee voor de crème. Ik ben van Antilliaanse afkomst en ik maak graag stoofpotjes. Laatste tijden zijn we een beetje aan het opletten hoeveel vlees we eten dus op de flexitariër tour. Ik zou graag een pompoenstoofpotje willen maken maar met een Antilliaanse tintje. Lekker veel kruiden. Ohhh Fingers crossed
Mintgroen is de lievelingskleur van mijn 9 jarige dochter. Kokkin in de dop! We koken en bakken graag samen. Ik heb nog nooit gewerkt met een slowcooker, lijkt me erg handig. Favoriet gerecht hier is Indonesische rendag maar i.p.v. met vlees maken we hem met jackfruit! Heerlijk!
Oh die groene ! Exact de kleur van mijn keuken, haar grote broer staat er al, deze is super voor 1a2 persoonsgerechten, en voor de fudge perfect
van mij zou het wel iets minder warm mogen zijn 🙂 Een heel stuk kouder zelfs, zodat ik weer lekkere soep kan maken. Nu nog op een petroleum stel, maar met loslopende katten niet zo handig (lees veilig), dus zo’n mooie slowcooker zou heel goed van pas komen! mocht ik winnen dan graag een mintgroene. En ik denk dat ik als eerste uiensoep of erwtensoep ga maken, zo lekker!
creme, het eerste gerecht zou satesaus worden!!
De mintgroene
Een slowcooker staat al lsng op mijn verlanglijstlijst.
Lijkt me heerlijk om een curry of rengdang met rundvlees in te maken.
Maar ook chilli of kip in wijnsaus lijkt me handig in een slowcooker.
De mint groene is prachtig. Ik zou mijn speciale recept voor erwtensoep erin maken
Wat een goed idee !! Mintgroen graag. Ik wil graag eens sambal hiermee maken.
Ik zou voor de mint groene gaan. Wat een schattig klein formaatje. Het recept voor de taco(dip) saus heb ik opgeslagen en zou ik graag maken.
De mintgroene vind ik prachtig.
Whow gaaf, zou voor de crème kleur gaan en gelijk pulled pork gaan maken
De kleur maakt me niet eens uit, wat een schatje!
Maar als ik moet kiezen ga ik voor de crème versie..
Wat ga ik erin maken? Beginnen met jams, nu met al het fruit overal.
Oeh en een groene tomaten chutney met appel!
Dan een goeie sambal, met hulp van mijn Afghaanse vriendin.
En dit formaat is ook prima voor mij alleen als het over hachee gaat of pulled pork of.. of.. of..
Ideeën genoeg 🙂
Oh wauw!!!! Wat is dit een gave slowcooker!!! Ik zou graag de mintgroene winnen die vind ik echt te gek gaaf!! Ik zou hier heerlijke ragout en satesaus in maken en heerlijke tomatensoep en paprikasoep en zoveel meer!!! Ik wil er zoveel in maken dat ik het niet allemaal op kan noemen hihihi. Ik zou uiteraard wel van elk gerecht dat ik maak samen met deze slowcooker een foto maken en posten op fb om later genoeg inspiratie te geven!!
Liefs Tonny
Mintgroen
Deze zou ik heeeeeeeeeeeeel graag willen winnen!! De kleur mintgroen vind ik wel erg mooi!!
Oooow wauw!! De mintgroene is echt helemaal te gek!! Maar de creme is ook niet lelijk hoor
Ik zou als eerst een appel compote maken voor mijn dochtertje, die is er gek op!!
Gewoon lekker appeltjes schillen, stukjes snijden, in de geweldige slowcooker. Een kneepje citroen sap, 3 eetlepels kaneel, een klein scheutje vloeibare zoetstof. Een uurtje of 6 op low en mijn dochtertje is weer een gelukkig mens
Oooh mint graag. Omdat onze jukebox ook mint is.
Wat ik er in zou gaan maken? 1 ossobucootje.
Mintgroen
DIE VIND IK SUPER GAAF!!!!
IK ZOU ER : Fudge IN MAKEN
Ingrediënten
2 repen chocola (400 gram)
1 blikje gecondenseerde melk
klontje boter
theelepel vanille-extract
Bereiding uit de slowcooker
Doe alle ingrediënten in de slowcooker, zet de timer op high en laat dit zonder deksel ongeveer 45-60 minuten staan. Roer elk kwartier om. Doe een velletje bakpapier in een ovenschaal. Giet de fudge in de schaal en laat afkoelen. Zet daarna nog een nachtje in de koelkast.
SUPER LEKKER !!!!
Oh wauw ik ben er stil van… Deze mintgroene zou echt geweldig zijn. Zo’n mooi design en klein maar fijn!!
Whow gaaf, zou voor de crème kleur gaan en gelijk mintsiroop gaan maken of een lekkere jam
whow wat een leukertje. ik zou graag de creme kleurig winnen. en wat zou ik er in maken . nou alles. omdat ik een maagverkleining heb gehad zijn alle andere pannen veel te groot.
dus deze zou hier heel veel gebruikt worden.
lekker stoof vlees en soepjes
Geweldig ❤️.ik ga voor de mintgroene!!! Lekkere verse jam en heerlijke saus maken
De mintgroene en ik zou er een heerlijke Indische satesaus erin maken
Ik kan niet kiezen. Het is gewoon een mooi apparaat. En ik leen af en toe de slowcooker van mijn vader dus het wordt tijd voor een eigen exemplaar zodat ik wat meer kan experimenteren! Ik zou hem dus heel graag winnen.
Hi, de kleuren zijn allebei mooi! Ideaal formaat voor iemand alleen of koken voor twee! Ik werd gelijk enthousiast van die taco saus en ik zou ook keertje jam willen proberen te maken. Nog nooit gedaan maar eet momenteel heerlijk eigen gemaakte jam van iemand uit de buurt. Ik houd jullie recepten sowieso in de gaten! Groetjes Annica
Crème graag en dan ga ik het recept voor de tacosaus uitproberen
Vrijdag is hier soepdag, als eerste een heerlijke bloemkoolsoep.
Mint of crème zou mij niet uitmaken, allebei even leuk. Ik houd wel van die retro-look.
Dit slowcookertje smeekt om een zoet recept: ik maak er ouderwetse rijstebrij in.
Invetten met roomboter, 1 liter melk 200 gram semi-volkoren risotto rijst (kleine gezonde tweek ), kaneelstokje en een snuf zout. 1 uur op high. 100 gram rozijnen of opengesneden tutti-frutti erdoor roeren en opnieuw een uur. Iets langer voor dikkere rijstpap, is hijbtecdik naar je smaak dan kan je altijd nog wat melk toevoegen.
Ik zag eerst je blogpost over de mintsiroop en dacht toen ‘ah, dat wil ik ookw el eens maken!’. Maar ik heb geen slowcooker.
Bij deze graag een lotje voor de mintgroene!
De crème kleurige zou mooi staan op mijn aanrecht. Straks komen de druiven, de bramen, de appels en de peren weer van de boom. Heerlijke jams maken, warme appeltjes en perencompote, kan niet wachten. Zou zo fijn gaan in deze slowcooker … en gelukkig niet zon hele grote, precies genoeg voor de hoeveelheden die uit de tuin komen.
oooh te gek!
ik woon alleen dus vond ze altijd veel te groot
mintgroen is mn lievelingskleur mn halve huis staat er mee vol zou hij dus mooi bij passen
ik krijg al zin in kippensoep of een lekker stoofpotje mmmh
Kleur maakt me niks uit, ben heel nieuwsgierig hoe een slow cooker me zou bevallen!
Ik hou enorm van kip ketjap uit de slowcooker. Een bodem met ketjap, 3 grote knoflooktenen, een potje tomatenconcentraat, kokosmelk en 300 gr kippedijen. 5 uur op low. De mintgroene is echt prachtig en superhandig voor een eenpersoons portie denk ik!
Creme zou ik kiezen, en ik zou de tacosaus maken… taco’s eten met mijn hulp…
De mintgroene is echt super leuk! Ik zou voor lekkere soepen gaan of een 1 mans/pans gerecht. Ik woon alleen, dus is dit echt ideaal!
Mintgroen…gave kleur…kwam gelijk al satesaus ,pata saus,1 persoons soepje in mijn gedachten…t ooi t ik hey recept van de munt siroop zag…oowh heerlijk…heb een muntplant in de tuin….
Sorry voor die ene zin…moet zijn
*tot ik het recept van de muntsiroop zag*
Wat een prachtige win actie, ik kan niet kiezen welke kleur zijn beide zo mooi. Dan kan ik mooi kleine zoutloze porties maken voor mijn lief. Er staan zoveel lekkere en gezonde recepten dat er veel te proberen valt.
De mintgroen . Zo gaaf
De mint groene zou ik kiezen voor het maken van Draadjesvlees zoals vroeger! Heerlijk!!
Ik ga voor de crème kleurige. In de hoop dat hij bij mijn wesco trommeltje past.
Ik ben toch zo benieuwd of het echt zo geweldig is als ik elke keer lees. Vandaar dat ik het zelf graag ook wil proberen.
Oh wat een leuk en handig apparaat. Ik zou graag de creme willen. Heerlijk om stoofpotjes voor 2 personen in te maken denk ik. Als ik hem win, deel ik het eerste resultaat met jullie 😉
Ooo wat handig voor alleenstaande , creme kleur vind ik het mooiste .
Recept Witte botersaus
2 eetlepels witte wijnazijn
4 eetlepels witte wijn of citroensap
1 sjalotje kleingesneden
200 gr koude boter
zout peper
verse bieslook
breng de wijnazijn met wijn of citroensap en sjalotje in de slowcooker aan de kook en dan draai de hittebron omlaag en laat het mengsel in koken tot circa 1 eetlepl vloistof is overgebleven . Zeef de vloeistof en doe hem terug in de pan , voeg onder het kloppen met garde klontje voor kontje boter tot gladde saus ontstaan en op smaak zout peper bieslook toe . Heerlijk voor bij vis , asperges , broccoli en andere fijn groentesoorten
Oohh wat een schatje dan ga ik voor de mintgroene. Ik heb al een 6.5 ltr maar soms is een kleine makelijk omdat ik ook kleinere porties maak saus of een lekker soepje voor tussen de middag. Ik ga heel hard duimen voor dit mooie kleine schatje
De mintgroene is erg mooi maar de kleur maakt me verder niet zoveel uit.
Ik zou graag currys, klpgerechten uit willen proberen.
Wat is die mintgroen een leuke, vrolijke kleur!
Ik heb er totaal geen ervaring mee, maar ik zou beginnen met een poging voor een lekkere maaltijdsoep.
Graag de mint groene slowcooker om een lekkere tacosaus te maken
Crème graag.
Ik heb deze week een heerlijk recept gemaakt in de slowcooker
Zoete aardappel, paprika uien kruiden knoflook gehakt en tomaten saus blokjes
Ik was al om als het om slowcookers gaat.
Maar deze is ook nog eens prachtig! Lovely dat mintgroene kleurtje!
Ik zou gaan voor een heerlijke courgette soep maken.
Groentebouillon courgette uit koken
Daarna staafmixer erin
Slagroom erbij en groene pesto en zalmsnippers
Recept gekregen via een vriendin en ’t is heeeeeerlijk
Ik vind de mintgroene héél mooi! Wat ik het eerste ga maken is sambal ben ik bang. Ik las net voor aan mijn vriend (hij vond het namelijk onzin dat ik zei dat een kleine slowcooker erbij handig was) dat je dat schreef dat je er sambal in kon maken en hij was laaiend enthousiast. Zelf houd ik niet zo van pittig maar dan maak ik wel iets voor mij in mijn grote slowcooker.
Ik ga voor de versie in crème. Maken: konijn in het zuur.
Het water loopt me in de mond! Helaas nog geen ervaring met een slowcooker maar ik lees de heerlijkste dingen! Gaaf om van zelfgeplukt fruit jam te maken, het soep-seizoen komt er weer aan maar die pastasaus lijkt me ook verrukkelijk! Ik kan die heerlijke geuren al bijna ruiken!!!!
De mintgroene vind ik de mooiste
Mintgroen
Ik denk dat ik hem meeneem naar het werk
Dan zet ik hem sochtends aan zodat ik smiddags een lekker soepje kan eten
Oh wat gaaf! Ik vond de mintgroene helemaal te gek! Ik zou er sowieso raciaals in willen maken. Ik heb een 6.5 liter hier, maar met sauzen zou een kleine toch veel handiger zijn! Fingers crossed!
De mintgroene zou ik wel heel erg leuk vinden staan in onze keuken. We zitten hier thuis met enorm veel allergieën en intoleranties (gluten, tarwe, melk, soja en ei) dus eigen eten maken zonder zakjes is een must. Misschien kan deze slowcooker wel zorgen voor extra lekkere sauzen of siropen, of super zacht vlees. Ik heb er nog geen ervaring mee en nog geen echt recept in gedachten, maar ik hou van experimenteren dus dat komt goed!
Ik ga voor crème.
Ik zou er mijn befaamde pastasaus in maken. Meestal gebruik ik dubbele hoeveelheid omdat ik het in kleine bakjes invries, maar het standaard recept is zo:
Nodig:
2 grote, gesnipperde uien
3-5 geperste tenen knoflook
ca. 550 gram verse tomaten
klein blikje tomatenpuree
4-5 stengels bleekselderij in stukjes gesneden
2 rode paprika’s in blokjes gesneden
5 bospenen in kleine stukjes gesneden
1-2 eetlepels Italiaanse kruiden
2-3 laurierblaadjes
300 ml groentebouillon
Eerst ui en knoflook aanbakken en daarna gewoon de rest erbij. In een gewone pan kook ik het een uur en dan lekker de blender erdoor. ( wel even de laurierblaadjes eruit halen.
Mintgroen <3
Ik zou er pulled pork in maken, wat op mijn studentenkamer zonder slowcooker toch lastig gaat op dit moment! Zou er (en mijn huisgenoten ook) heel erg blij mee zijn!
Deze is echt heel leuk! Mooi maatje. Nu pak ik vaak de slowcooker niet want die is voor sausjes etc te groot.
Ik zou er een heerlijke bramen BBQ in willen maken met verse bramen, honing, ketjap, tomatenpuree , balsamicoazijn, ui.
Heerlijk bij vlees.
Wat een schatje. Ideaal voor sauzen, zoals zigeunersaus of compotes. Mijn voorkeur gaat uit naar de cremekleur. Leuke actie. Ik ga duimen.
Schattig zo’n kleintje!! Zou graag gaan voor de mint groene.
Uitkomst voor kleine gerechten of snoepjes en natuurlijk de sausjes!!
Super actie weer, ik ga voor mintgroen en ga er een heerlijk Turks stoofpotje in maken.
Duimen maar voor mijzelf
Ik kies de mintgroene slowcooker. Het allereerste dat ik ga maken is mijn lievelingsgerecht.
“Blozende paprika’s”:
(2 personen)
Ingrediënten
2 paprika’s
200 gr rundergehakt
½ blikje tomatenblokjes
1 ei
1 teentje knoflook
1 ui
300 milliliter kippenbouillon
90 gr zilvervliesrijst
Handvol geraspte kaas
Gevulde paprika’s zijn simpel om te maken, smaken lekker en vullen ook nog eens goed. Alleen de paprika zelf wordt nooit helemaal lekker zacht waardoor hij soms gaat overheersen. Gelukkig hebben we daar een slowcooker voor! Na een ruime acht uur is het gerecht prachtig gaar. Mocht je die nou niet hebben dan kunnen de gevulde paprika’s ook gewoon in de oven. De paprika’s zitten vol gehakt, tomaat, rijst en kaas en smaken super met een salade erbij.
Ik zou hem graag in creme kleur willen winnen. Ik zou hem vooral gebruiken voor de eerste babyhapjes. Ik heb bij mijn zoontje rapley gedaan en dat wil ik ook weer bij mijn dochter doen. Maar omdat zij niet altijd kan eten wat wij eten, ga ik wat aparte maaltiiden maken en invriezen. Bijv runderlappen met zoete aardappel en venkel en pompoen met kip en wortel, visstoofpotje.
Mintgroen, is zo’n mooie kleur.
Anderhalve liter is net mooi om 1 pers porties te maken ivm glutenintolerantie.
Een stroganoff van gemengde paddestoelen, ui en knoflook zou ik als eerste maken. Ik ben de enige hier in huis die dit lekker vindt en in een gewone pan is zo’n gedoe.
Super wat een mooie kans, ik heb op FB meegedaan en daar gedeeld
Wat een leuke actie.
Ik kom graag in aanmerking voor de mintgroene !
Ben zo benieuwd wat je er allemaal mee kan doen !
ik zou voor de groene kiezen
lekker suddervlees met sambal ketjap oestersaus gember laurier uitje knoflook
en wat azijn en bruine suiker en een beetje bouillion
lekker op een broodje Mmm
Ik heb er nu al zin in
Gaaf!! De mintgroene vind ik super! Ideaal voor mij alleen. Ik zou er erwtensoep in maken, ja ook in de zomer.
Ik doe graag mee voor de creme uitvoering en als alleenstaande man ben ik nog niet zo goed op de hoogte van alle mogelijkheden maar de Homemade tacosaus is echt iets om voor mijn dochters te gaan maken want dat zijn echte taco liefhebbers
Leuke actie, ik overweeg er al een tijdje een. De kleur maakt me niets uit, beide zijn mooi.
Fingers crossed, ik zou er echt blij mee zijn en er heerlijk voedzame maaltijden in maken.
Prachtige pan. Een sieraad. Hoewel ik mint mooier en hipper vind, past crème beter in onze keuken. Dus ik ga voor crème. Ik denk nu vooral aan boeuf bourguignon, Indiase en Thaise curry’s, Italiaanse stracotto met lekker veel sjalotjes.
Mooie aanvulling op de retrorood van 6,5 liter. 1 week in huis en vandaag voor de 3e keer aan! Mijn voorkeur gaat uit naar mintgroen. Past mooi bij mijn keuken. Ik ga hem gebruiken voor sausjes, bijgerechten en proefrecepten
De mintgroen is zooooo mooi en ook nog zo praktisch. Nu in zomerseizoen is die ook super handig bij de bbq met verse warme pindasaus of snel een eenpersoons soepje.
Die muntsiroop klinkt ook super goed.
Of nu de scholen beginnen havermoutpap. Oooh zoveel ideen gelijk.
O ja, ik zou er jals eerste een jam in maken.
Daarna nog heeel veel soepen!
Fantastisch zo’n mooie pan, daar word je toch gelijk verliefd op? Zelf zou ik een lekkere pastasaus maken, bijv. met kippedijen, tomaten, oregano, scheutje wijn en wat er nog in de koelkast ligt…. en dan lekker zachtjes pruttelen en garen in de mintgroene slowcooker!
Wat een ♥️pannetje, zou graag de mint groene winnen om er heerl7jke courgettesoep en nog veel meer heerlijke hapjes in klaar te maken.
Ze zijn allebei prachtig, maar de groene heeft mijn voorkeur. Jam ga ik dan maken in deze mooie pan. De bramen worden al mooi rijp in de tuin en de appels zijn ook al bijna rijp. Dus dan wordt het dus bramenappeljam. Moet nog wel uitzoeken hoe dat gaat in een slowcooker..
Jaar mooi ik kies voor de mintgroene. Ik heb heel veel recepten.
En voor twee man een lekker soepje maken in deze slowcooker zou heel ideaal zijn.
Ja gaaf! Mintgroen of crème maakt niet uit vind skattig
Ik doe zeker een poging
Hier kunnen mooi een kleine portie ketjapsate ballen in en dan lekker met courgetbami. Water loopt mij al in mijn mond. Smullen
Graag doe ik mee! De mintgroene slowcooker vind ik het mooist.
De crèmekleurige vind ik mooi. Ik zou als eerste een lekker groentesoep maken. En daarna volgen nog talloze andere dingen, zoals bv granola
Deze slowcooker past helemaal in mijn retro interieur! Ik zou graag de mintgroene willen winnen en ik zou dan een tomatensoep willen maken, met tomaatjes uit eigen tuin….Deze maat slowcooker is daar perfect voor!
Wat een leuke win actie! Ik ben.me aan het orienteren voor een slow-coocker. Zou mooi zijn om deze te winnen in creme. Ik ben gek op munt dus zou dan gelijk jouw recept van muntsiroop gaan maken. Groetjes
Beige en ik zou https://images.smulweb.nl/recepten/1386168/high_res/Pikante_Goulashsoep_Petra_1.jpg maken !
Jaaa gaaf…ik heb al een grote en wil graag een klein toemaatje!! Mintgroen is prima…
Lijkt mij super handig voor het maken van een lekkere verse tomatensoep op de camping!
Mint groen, een slow cooker klinkt niet zo eng als een snelkookpan. Voor een niet zo keukenprinses is er nog een hele wereld te ontdekken.
De creme kleur is mijn favourite, maar ik hoorde v d week een enthousiast familielid over dit apparaat. Tóch iets voor mij, dacht ik toen, omdat ik met sauzen en stoofpotten de oven uren aanheb staan. Dat is met zo’n apparaat niet nodig en bespaart aardig wat elektriciteit. Ook gaat het garen echt net zó langzaam als vroeger, met een pan uren op het oliestel. : )
Nu al zin om ons winterstoofpotje te maken met pompoen aubergine kipfilet en paprika- kaneelpoeder- en gemberpoeder met ui en knoflook. Simpel maar overheerlijk met rijst.
Wauw, mintgroen is erg mooi. Heb al veel recepten klaar liggen voor de slowcooker
Wat gaaf! Mintgroen is mijn favoriete kleur . Ik heb het jam maken helemaal ontdekt. Laatst pruimenjam met pruimen uit de tuin van vrienden.
Maar nu is het moment meer voor bramenjam. De wilde bramen zijn nu rijp!
Nodig:
200 g bramen
200 g geleisuiker
1 eetlepel citroensap
Alles bij elkaar, 10 minuten koken en daarna in een schone (uitgekookte) glazen pot. 10 min op de kop laten afkoelen. Lekker op ijs. Easypeasy!
Extra tip: pluk bramen altijd boven de knie en laat genoeg hangen voor wilde dieren.
Wow wat een leukerd is dit! Ik ga voor de crème. En wat ik ga maken? Fudge! Lijkt me zo lekker
De crème kleur heeft mijn voorkeur. Ik maak graag Rendang. Iedereen binnen ons gezin vind dat erg lekker. Ik heb altijd een slowcooker willen hebben. Dat zou mij veel tijd besparen. Ik sta te popelen om nieuwe gerechten uit te proberen zoals curry’s en kipgerechten.
Wat een schattige slowcooker! Ik ben geïnspireerd door het recept voor tacosaus en zou dit ook eens willen uitproberen want ik ben gek op Mexicaans eten. Ik vind de mintgroene erg leuk, doe graag mee met de actie
Wat een super leuke slowcooker! De mintgroene zou een aanwinst zijn in onze keuken!
Nog nooit een slowcooker gehad, maar als ik dat recept voor tacosaus zie, kan ik niet wachten.. wat zou ik graag de crèmekleurige winnen om heerlijke dingen in te maken!
Wauw super leuk beide kleuren zijn mooi, mijn voorkeur gaat naar creme ik doe dan ook graag mee met deze winactie
De slowcooker in crème kleur is echt onwijs leuk (en praktisch) – ik zou er shakshuka in bereiden. Shaks-wattus? Eieren in tomatensaus! Echt heerlijk (en veelzijdig, want eigenlijk kun je eindeloos variëren met welke groenten je in de saus stopt)
Wat heb je nodig?
1 ui fijn gesnipperd
2 paprika’s in blokjes
2 el. fijn gehakte koriander
2 el. fijn gehakte peterselie
2 teentjes fijn gehakte knoflook
1/2 tl. zout
1 tl. suiker
1 el. citroensap
1 klein blikje tomatenpuree
1 blik tomatenblokjes in saus
4 eieren
Oké. Inkopen gedaan, wat nu?
Bak de ui en paprika even aan in een koekenpan met wat olie, doe daarna alle ingrediënten, behalve de eieren, in de slowcooker. Alles goed mengen en het geheel 2 uur lang op stand Hoog laten pruttelen. Open de deksel tussendoor niet, roeren is niet nodig.
Maak 4 kuiltjes in de shakshuka-saus en breek in elk kuiltje een ei. Deksel terugplaatsen en 15 minuten op stand hoog de eieren laten garen.
Daarna serveren met pita of brood. Eet smakelijk!
Hi Bonnie,
Wat is die mint groene leuk! Past ook wel bij mij want ben echt een groentje op het gebied van slowcookers. Ik had me voor het lezen van jouw blog eigenlijk nooit echt in slowcookers verdiept maar er gaat een wereld voor mij open. Een vers gestoofde vega curry met kikkererwten en (voorgesneden) zoete aardappel blokjes of een boerenkool slowpotje met worst…De mogelijkheden zijn eindeloos. In elk geval zie ik nu de mogelijkheid voor elke dag een nieuw en vers gerecht bij thuiskomen! In plaats van bij gebrek aan tijd en energie drie dagen op rij uit dezelfde pan met spaghetti bolgnese kauwen. In dit experiment wil ik mijn tanden wel zetten!
De creme kleurige past goed bij de nieuwe keuken, en mooi om te gebruiken voor allerlei getechten met producten uit eigen tuin en of kas. Zoals oa de tomaten, uien, pompoenen, courgettes en ga zo nog maar ff door
Vind alle kleuren geweldig.En de maat heel handig omdat ik heel vaak alleen ben.Superleuk al om gewoon neer te zetten.
Ik zou graag de mintgroene winnen en dan een uuensoepje maken
Wat gaaf! Ik las net je recept voor muntsiroop en bedacht dat het zo jammer is dat ik geen slowcooker heb..
Mintgroen, ik laat me verrassen. Geen idee wat ik mee kan of ga maken. Maar een heerlijke frambozenjam staat wel op ’t lijstje
Oh, geweldig die mintgroene . Ik zou er heel blij mee zijn. Ik zou denk ik de broeder eerst gaan maken, maar als tweede de havermout taart. Die kleine zou ook geweldig zijn voor winterse ontbijtjes.
Oh wat een superleuk kleintje. Die zou ik in retrogroen heel graag willen. Wat ik erin zou maken? Een lekkere saus voor over een goed stukje vlees. Of kleine gehakballetjes in een sausje. Maar natuurlijk is deze ook heel geschikt voor een heerlijke dip bv deze
Cheddar , bacon , bier dip
500 gram philadelpia kaas
1/4 cup zure room
1.5 theelepel mosterd
1 theelepel knoflookpoeder
1 cup bier
2 cup cheddar kaas geraspt
400 gram uitgebakken spekblokjes
1/4 cup room
1 lenteui dun gesneden
Doe alles in je slowcooker behalve 2 eetlepels van je spekjes en je gesneden ui en de 1/4 cup room
een laat op low ongeveer 3 tot 4 uur koken (ik doenaltijd eerst een half uurtje high en zet hem daarna terug.
In de laatste 30 minuten de room erbij doen. Bij het serveren de ui erop en de twee eetlepels spekjes
Lekker om bv pretzels, nacho’s of stukjes stokbrood in te dippen
De mintgroen is heel mooi! Ik zou graag sauzen willen maken. Beter dan uit de zakjes.
Ik zou graag voor de crème-kleur willen gaan.
Wat ik wil gaan maken moet ik nog ontdekken nu ik in mijn eentje leef. Er zullen vast genoeg “kleine” recepten te vinden zijn
Mintgroen en het recept voor de muntsiroop
Zou ik meteen gaan probeten
Wauw….
Prachtig en zo handig mintgroen is mijn favoriete kleur…..
Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie op deze zonnige dag
Ik zou als ik win meteen graag jouw recept van het gerecht de pinda kip maken….
Dat ziet er heerlijk uit.
Een fijne dag
Mintgroen
Ik zou graag de beige beauty willen ontvangen. Het eerste wat ik zou gaan verwerken zijn de pruimen die ik ga krijgen van mijn broer. Lekkere pruimenjam. Jammie.
Ik zou heel graag een super slow cooked pulled pork willen maken met liquid smoke in die hele mooie mint groene slow cooker!
Lekker makkelijk en heerlijk voor een dinner party!
Die creme is super cute wij hebben 1 veganist en 1 vegetarier in ons gezin dus een lekkere curry of mole lijkt mij heerlijk. Ik heb nog geen ervaring met een slowcooker dus we kunnen dan lekker gaan experimenteren en recepten uitproberen 🙂 trouwens die g&t van jou ziet er ook goed uit 🙂
Wow een mintgroene, wat mooi.
Ik zou als eerder tomatenchutney of bramenchutney gaan maken
Mintgroen! mijn vriend houdt erg van koken en met name Indonesisch.. en hij wil zo graag een slow cooker om daar al het vlees goed in te laten sudderen dus bij deze als eerste gaan we babi ketjap uitproberen
Ooh ik zou in de mintgroene Apple cobbler maken! Appels, geschild in stukken, klein beetje kaneel, flinke schep donkere basterd suiker en cakemeel eroverheen.. 4 uur laten pruttelen. Heerlijk met een schep vanille ijs!!
Mijn mannen smullen ervan!
Ik heb het weleens in de grote gemaakt, maar dan moet je best veel maken. Zo’n kleine is dan veel makkelijker
Oh wat een fantastisch maatje! Iedereen wil er wel een hebben natuurlijk!
Ik zou graag de crème willen ontvangen als ik zou winnen.
En dan zou ik eindelijk weer eens een spezzatino voor mijzelf willen maken. Met 2 kniezerds van puberzonen die niets lekker vinden behalve spaghetti met simpele salsa of eigengemaakte pesto.
Spezzatino: een stuk draadjes vlees in stukken snijden, grote ui er bij in grove stukken, beetje bloem en picate paprika op het vlees doen, rode wijn en verder wat bouillon en oh ja, een flinke kneep uit de pomodoro triplo concentrata tube. Geen idee hoe lang.. nog nooit een slow cooker mogen uitproberen. Maar heb er wel erg veel zin in. 😀
Ja de crème!!! Zo leuk 🙂
Creme! En dan maak ik er sambalboontjes in. Voor bij de rendang. Sperziebonen ketjap santen ui knoflook sereh laos en sambal.
Of gesmoorde aubergine met tomaat trassi rietsuiker sambal en ui.
Mintgroen is mooi zeg! Zou heerlijke bramenjam maken van zelfgeplukte bramen!!
Crèmekleur vind ik heel mooi! Ik zou er als eerste de pindakip in maken want dat klinkt superlekker!
De mintgroene. Prachtig. En wat in erin maken wil. Tomatensoep met mn eigen verse tomaatjes uit de tuin
Graag de mint groene zou goed van pas komen heb nu een 3.5 liter en die is eigenlijk te groot voor 2pers soepje of maaltijd.
Zou er zeer blij mee zijn.
Crème natuurlijk. Ik wil graag bonensoep maken en dat zal zeker lukken net deze prachtige slowcooker!
ik zou heel graag de crème winnen. Nu gaat onze 6 liter slowcooker mee op vakantie.
Deze lieve kleine is voor ons tweetjes in ons retro caravannetje groot genoeg.
Ik ben verliefd
Ik wil graag de mintgroen, past het beste bij onze keuken. Ik wil er een heerlijke bolognese pastasaus in maken en anders wel een lasagnasaus! Heerlijk, nu al zin in om te maken.
De mintgroene: makkelijk voor de courgette brownies en noten chocolade, maar je mint siroop lijkt me ook erg lekker
Ik doe graag mee
De crème kleurige graag
Ik denk dat ik als eerste muntsirpop ga maken en daarna als dat goed lukt. Chai siroop, zodat ik er alleen hete melk op hoef te doen
En lamscurry of n andere curry die heel veel handelingen nodig heeft of birjani of kidgeree
Oh, wat een leuke is dit! De mintgroene zou superleuk op ons aanrecht staan. Eerste wat ik er in zou maken is een lekkere maaltijdsoep. Iets met zoete aardappel of pompoen.
Ah, die zijn tof! Ik zou graag de mintgroene willen winnen, want die staat vast heel mooi in mijn nieuwe keuken.
Ik zou dan Limburgs zuurvlees naar opa’a recept willen maken voor mijn vrienden hier in Rotterdam. ❤ Het volledige recept staat op het blog van My Happy Kitchen, als je zoekt op Mara Tegendraads.
Mintgroen past zo leuk in mijn keuken en het eerste wat ik ga maken is pruimenjam.
Wat lijkt me het heerlijk om die munt siroop te maken in dat leukertje, die mintgroene! Gember siroop is ook een van mijn favorieten, dat kan vast ook 🙂 leuke actie!
Mintgroen, lekker voor pastinaaksoepje, ofchutney
Wouw wat een lief klein schattig slowcookertje is dat zeg !!
Die zou wel heel erg makkelijk zijn voor erbij.
We hebben nu alleen een grote van 6 liter maar dat is eigenlijk te groot voor met zn 2.
Toi toi toi toi
Ik ga voor de mintgroene variant
Zoooo schattig!
*FieutFieuw*wat een beauty 😉 ik heb al zoooooooo veel goeds gehoord over de slowcooker, dus ik zou deze maar wat graag proberen!
Lieve groetjes Fenny
Ps; mintgroen vind ik het aller mooiste 😉
Ik ga voor de crème kleurige heb nu een grote die ga aan als de kids komen maar voor ons 2 zou zo’n kleine een uitkomst zijn ik zou er lekker pittige Indische rundvlees stoofpot mee maken die is de vilgende dag zo lekker op een hard bolletje .
Doe graag mee met de winactie. De lichtgroene zal zeker niet misgaan en kan ik mijn volgende uitdaging aan gaan. Zelf kan en sambal maken
Ah, wat een fijne winactie. Ik zou als eerste een grote portie Ragú a la Bolognese maken en wat mensen uitnodigen om me te helpen de pan leeg te krijgen. De witte zou hier zeer welkom zijn!
Graag maak ik ook een kans op deze mooie slow cooker. Ik ga dan voor de mint groene. Ik zou dan een appeltaartje erin maken. En soep en…
Heb net de slowcooker ontdekt en ben nog volop aan het experimenteren maar vi ’s het nual een geweldig apparaat.
Ik doe graagmee! Mintgroen heeft mijn voorkeur. Zie op instagram steeds zoveel leuke en lekkere recepten dus kan niet wachten om zelf een slowcooker te hebben.