Van de week heb ik in de trein weer een paar pareltjes van plaatjes verzameld op Pinterest. Van een yoga kat tot een prachtige cafetiere. En van een te leuke baby tot een leuk idee voor een kaarsenstandaard. Deze 10 foto’s mochten door voor de Weekend finds #19.

Het is weekend! En het regent. Ik zou me dus eigenlijk best wel kunnen laten inspireren door foto 1.

Foto 1: note to self… ruim je kleren eens op!

Het ziet er wel lekker uit he, je kleren zo mooi opgehangen, schoenen netjes eronder. Mijn kleding hangt er op dit moment heeeeel anders bij! Ik moet echt hoognodig gaan uitzoeken, strijken en opvouwen. Maar ach… We hebben de hele winter nog 🙂

weekend finds - kledingrek

bron

Foto 2: leuke plantenstandaard

Laatst in Zweden (daarover trouwens ook snel meer), zag ik deze leuke steuntjes. Hier worden ze gebruikt voor planten, maar ze zijn natuurlijk ook leuk aan de rand van de eettafel, tijdens een dinertje met een fles wijn. Het zijn de Clamp trays van het Zweedse label Navet.

plantenstandaard

Foto 3: prachtige cafetiere

Bijna zonde om koffie te maken in deze prachtige cafetiere van bruin glas.

cafetiere van glas

Hij is er trouwens ook in amber en grijs glas! Wel een tikkeltje aan de prijs… Dan is deze voordeliger en eigenlijk ook erg leuk:

Foto 4: gezellig hoekje in de tuin

Dit hoekje in de tuin, zo knus!

Herfsttuin

bron

Foto 5: leuk idee voor kaarsen

Je kunt natuurlijk je kaarsen in een kandelaar zetten. Maar dit vind ik er ook wel geinig uitzien! Het proberen waard.

weekend finds - kaarsjes

bron

Foto 6: speaking about kaarsen…

Deze foto van “de kaars” (yogahouding) is toch top! Way back in de sixties/seventies deed men er ook gewoon aan hoor. Hup, gewoon gaan in je panty en gympak.

seventies yoga candle

bron

Foto 7: yoga kat

Deze kat is ook in de voorbereiding voor “de kaars”.

yoga kat

bron

Onze Fransje komt niet verder dan een eerste aanzet tot “de cobra”.

Fransje

Foto 8: wie heeft er nog een oude TV?

Dan wil ik hem wel hoor! En ga ik er dit huisje voor de katten van maken:

kattenhuisje in oude tv

bron

Foto 9: eettafel inspiratie

Onze eettafel gaat vervangen worden en ik neig heel sterk naar een antiek exemplaar, zoals deze. Maar dan groter en ovaal.

antieke eettafel

Hier lees je trouwens meer over onze zoektocht naar de nieuwe eettafel:

Eettafel inspiratie – 8x anders, toch dezelfde stijl

Foto 10: happy baby

GROOT nieuws: ik ben tante worden! Mijn broertje en zijn vriendin hebben een meisje gekregen: Julie. Mia en ik kunnen niet wachten tot ze een keertje mag komen logeren. Wie weet van de zomer, bij ons strandhuisje! Van dit retro dotje met dikke knietjes word ik ook helemaal vrolijk:

Happy kid