Bonnie en Mia

fotocredits: Josje Deekens

Leuk dat je meer wilt weten over mijn lifestyle blog OHIMP (One Hand in my Pocket). Op deze pagina vertel ik je er meer over en leer je mij beter kennen.  

Wie ik ben?

Bonnie Dubois, moeder van Mia (15) en ik krijg energie van schrijven, fotograferen en het maken van video’s. Mia en ik wonen in Haarlem, een heerlijke stad waar we ons met z’n tweetjes prima thuisvoelen. Maar ondertussen is er zoveel te ontdekken in de wereld. Mijn motto is dan ook:

Life is a journey, not a destination.

Bonnie Dubois - OHIMP

Wanneer, waarom en hoe ben ik begonnen met de blog OHIMP?

In 2014 werkte ik bij Sanoma, een groot mediabedrijf waar een bloggers netwerk (Blogtoday) werd opgezet. “Waarom ga jij ook niet bloggen? Je bent dol op het maken van leuke content, toch?” vroeg mijn toenmalige collega Erika mij. “Maar waarover dan, ik vind van alles leuk?!” antwoorde ik vertwijfeld. “Dan richt je een lifestyle blog op, daar kan je allerlei soorten onderwerpen onder hangen!”

 

Bonnie & Mia - OHIMP

Een lifestyle blog dus.

Zo gezegd zo gedaan. De naam One Hand in my Pocket komt van de gelijkname song van Alanis Morisette, die bijna precies omschrijft hoe ik in het leven sta: relaxt, nieuwsgierig en uit op avontuur. Vervolgens was het een kwestie van domeinnaam registreren, site bouwen en berichten publiceren. Ik post een aantal artikelen per week (al dan niet geschreven door gastbloggers) over heel veel onderwerpen waaronder:

  • Reizen
  • Recepten
  • Puber perikelen
  • En (bijna) elke zondag, een winactie om de trouwheid van mijn lezers te belonen

Ik vind het heel belangrijk dat alle artikelen een vrolijke insteek hebben en geschreven zijn vanuit positiviteit. Al met al een gezellige lifestyle blog 🙂

Wat ik naast OHIMP nog meer doe?

Per 1 januari 2016 ben ik aan de slag als freelance marketingcommunicatie specialist. Ik ben bedreven in social media strategieën en bedenk met liefde zogenaamde 360 campagnes. Maar aan de andere kant draai ik ook mijn hand niet om voor de traditionelere vormen van marketingcommunicatie.

Check hier mijn linkedin profiel.

OHIMP in de toekomst?

Na een paar jaar ben ik nog steeds dolenthousiast over mijn lifestyle blog. De artikelen stapelen zich op en ook de bezoekcijfers gaan lekker. Inmiddels heb ik een aantal fijne, vaste partnerships met verschillende partijen (PR-bureau’s, webwinkels en bedrijven in de toeristische sector).

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met OHIMP?

Dat kan op allerlei manieren. Hier vertel ik je er meer over.

Wil je mij iets vragen of heb je tips?

Als je vragen, tips of feedback hebt, dan kun je natuurlijk altijd per mail contact opnemen.

XX
Bonnie