De opmars van de mini fashionista: hot or not?

mini fashionista

De opmars van de mini fashionista is niet te stuiten. Lieve, schattige en stoere, coole meisjes (met looks en poses waar ik een hoop van kan leren), zie ik op Pinterest aan me voorbij schieten. Wat vind jij, hot or not?

De eerste foto van de mini-fashionista zie ik een paar maanden geleden op Pinterest. “Oh wat cute!!” denk ik dan nog. Doordat ik de foto ge-repinned heb zie ik op mijn Pinterest steeds vaker dit soort Toddler & Tiara 2.0 achtige beelden langs komen. En dat zet me aan het denken.

Wat is mama’s rol hierin?

Kleine meisjes vinden het natuurlijk heerlijk om prinsesje en modelletje te spelen. Hun grote voorbeeld is natuurlijk mama. En mama vindt het maar wat schattig dat haar kleine meisje zo begeerlijk het grote fashionspel mee wil spelen. Maar hoe werkt dat dan?

“Naomi, niet in de camera kijken! Kijk maar een beetje nonchalant opzij, zoals mama dat ook altijd doet.”

“Dory, kijk nou toch alsof die cappuccino verrukkelijk is!”

“Mammie ik wil liever appelsap dan cola!”
“Nee dat kan niet lieverd, mama moet even reclame maken voor cola. Even je hakje van de vloer he, dan lijkt je been langer.”


“Ik vind deze schoenen stom, ik wil mijn rose hakjes!”
“Straks lieverd, straks. Mammie maakt eerst even deze fotootjes en dan krijg je een ijsje én nieuwe hakjes! Handjes weer even in je zakken he?!”

“Ooooooooo wat zie jij er mooi uit Francine!!! Nu krijgen we zeker 1000 likes op Instagram! Oops, niet in de camera kijken hè schatje?!”
“Maar ik heb het zo warm!”

Mini fashionista’s… hot or not?

Wat vind jij?

 
3 thoughts on “De opmars van de mini fashionista: hot or not?

  1. Bonnie Dubois Post author

   Ik ben er nog niet helemaal uit 😉 Ik weet dat sommige kleine meisjes het helemaal geweldig vinden om modelletje te spelen (ik deed vroeger niet anders), maar dit lijkt een beetje op het randje in sommige gevallen he?

   Reply
 1. Arja

  Ik vind het behoorlijk op het randje, van wat ik hierboven zie.Ervan uitgaande dat de ouders wel ‘weten’ wat wel en niet mag/kan bij hun kinderen tegenwoordig: bij mij NEE en zeker de houding hoe ze erop staan, gaat niet over kinderen.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring