Vooges Centraal in Haarlem

Haarlem is weer een mooie hotspot rijker: Vooges Centraal! Waarschijnlijk heb je het al uit de naam kunnen herleiden, Vooges Centraal ligt direct aan het Centraal Station van Haarlem. Het interieur is er prachtig en het eten is er heerlijk, kijk maar.

Handig, zo’n leuke hotspot direct bij het station. Zo kun je ook heel gemakkelijk afspreken met “forensen” die buiten Haarlem wonen. Je kunt hier bijvoorbeeld ook even snel een lekkere koffie en croissant scoren (al dan niet to-go), voordat je zelf de trein inspringt.

Vooges Centraal in Haarlem

Het interieur van Vooges Centraal

Als je er binnenkomt valt het gelijk op hoe ruim het er is. Niet alleen in de breedte, maar ook in de hoogte.

Vooges Centraal in Haarlem

Toch voelt het er intiem en knus met de verschillende tafels, stoelen en banken.

Vooges Centraal

Ik strijk lekker neer bij de kachel en heb zo goed zicht op het hele gebeuren.

Vooges Centraal in Haarlem

En wat staat er op de kaart

Vooges Centraal is een echt allround restaurant. ’s Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie. ’s Middags wordt er volop geluncht en kun je er ook fijn borrelen.  En voor een lekker diner is Vooges Centraal ook al een heel goed idee. Hier kun je de kaart inzien, die wisselt overigens wel van tijd tot tijd om het spannend te houden.

Hier zie je een deel van het restaurantgedeelte, met zicht op de keuken:

Vooges Centraal in Haarlem

Trouwens, ook voor koffie-, ontbijt- of lunch-to-go ben je bij Vooges Centraal aan het juiste adres. Dit ziet er fantastisch uit toch? Eet smakelijk!

kaart Vooges Centraal Haarlem

Wist je trouwens dat er ook een Vooges Strand in Zandvoort is? Een heerlijk strandpaviljoen, direct aan zee. Daarover binnenkort meer. O, en er komt ook nog een Vooges Bloemendaal. Daarover binnenkort ook meer.

Vooges Centraal
Kennemerplein 6
2011 MJ Haarlem
023 – 201 6044

Vooges Centraal