Deze week test ik de huidverzorgingsproducten van nybf en ik ben hier zo goed over te spreken, dat ik het natuurlijk graag met jullie deel. De producten zijn prima betaalbaar, er zit geen parfum in en geen ingrediënten die van alles beloven maar niets waarmaken. Mijn huid voelt al na de eerste smeerbeurt superglad aan en ziet er direct stralender uit. Misschien is het ook iets voor jou?

Kathleen ontmoet ik op een wintersport reisje. Haar leeftijd is niet te peilen. Ik weet dat ze een dochter heeft van 20, dus óf ze was een tienermoeder óf ze heeft schoonheidsrituelen waar ik het bestaan van af MOET weten. Het laatste is het geval, Kathleen’s geboortejaar is 1966! Haar geheim: huidverzorgingsproducten die ze helemaal zelf heeft samengesteld en laten ontwikkelen.

Kathleen en Bonnie

(Zoals je kunt zien hadden we het heeeel gezellig samen en genieten we net iets teveel van het leven… ;-))

nybf huidverzorging

Kathleen zegt: “Mijn eisen voor huidverzorgingsproducten liggen denk ik wat hoger dan de gemiddelde vrouw want ik heb helaas een paar slechte gewoontes (roken en het leven is nogal eens te leuk om acht uur lang per nacht te slapen), die ik liever niet van mijn gezicht af wil laten lezen. Zoiets wordt, als je geboortejaar 1966 is, toch een uitdaging. Een uitdaging die tot de ontwikkeling van nybf heeft geleid.

nybf biedt dan ook goede, kwalitatief hoogstaande, producten. Zónder parfum, zónder ingrediënten die fantastisch klinken maar hun werking niet  hebben bewezen en mét direct resultaat. nybf verkoopt niet via winkels en stopt geen geld in kostbare reclamecampagnes. Zo kan Kathleen kwalitatief hoogstaande producten verkopen tegen prijzen die, als het product in de winkel aangeschaft moest worden, niet mogelijk zouden zijn.

Ik test de complete lijn van nybf

De nybf huidverzorging is ontwikkeld voor vrouwen waarvan de huid (de eerste tekenen van) ouderdomsverschijnselen vertoont. In de producten zitten ontzettend veel actieve werkingstoffen om die huidveroudering gelijk aan te pakken. Mijn huid is door Rosacea heel erg gevoelig dus ik begin met het testen van de producten om de dag.

  • The purifying cleanser – een zeepvrije formule met macademia olie die de huid zacht reinigt zonder de huidbarriere aan te tasten en zonder haar uit te drogen. Deze gebruik ik ’s morgens en ’s avonds.
  • The hyaluronic water – Hyaluronzuur is een huideigen stof die zorgt voor een volle, elastische en strakke huid. Deze gebruik ik ’s morgens na de reiniging.
  • The eye & face treatment – een  lichte creme die diep in de huid trekt met parelpoeder en vitamine C en E uit natuurlijke bron. Hij matteert meteen, werkt als een primer en is ideaal voor een natural look. Deze gebruik ik na The hyaluronic water.
  • The pearl cream – de ideale topcoat van je huidverzorging. The pearl cream biedt extreme hydratatie, kracht en stevigheid aan de huid. Het uitgebreide algencomplex stimuleert de aanmaak van collageen en zet aan tot celvernieuwing. Het parelpoeder verfijnt de huidstructuur en verbetert de teint. Ook dit product gebruik ik ’s morgens.
  • Vitamine A vital serum – het nieuwe, huidverbeterende wondermiddel van nybf. Dit superserum bevat maar liefst 2% retinol dat de productie van collageen stimuleert en de cellen aanzet tot verjonging. Het gaat onzuiverheden tegen en zorgt voor versteviging en een heldere teint. Ik breng een paar druppeltjes van het serum aan na het reinigen en voor het slapen gaan.
  • The activating rich cream – een creme met een zeer hoge dosis vitaliserende werkstoffen die de huid aanzetten tot regeneratie en de aanmaak van collageen. Het stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid en biedt intensieve hydratatie en voeding. Ideaal voor de nacht dus.

review NYBF

Welk product is mijn favoriet?

Wat ik fijn vind aan de nybf producten is dat ze ook heel geschikt zijn voor je oogcontouren. Je hoeft dus geen aparte oogcreme te gebruiken. De producten zijn, zoals je hierboven kunt lezen, afgestemd op elkaar maar kun je ook afzonderlijk gebruiken. Ik vind het nog lastig om een favoriet te kiezen maar waar ik echt niet meer zonder kan is The purifying cleanser (19,95) en The Eye & Face treatment (37,95). Als je deze 2 producten trouwens samen aanschaft heb je een fijne combinatiekorting en betaal je 49,95 voor beiden. Heerlijk om ’s morgens wakker te worden met zo’n zacht en stralend huidje.

20% OHIMP kortingscode

Wil je ook kennismaken met de nybf cosmetica? Je kunt dan gebruik maken van de zogenaamde sample set service. Voor 15 euro krijg je van alle zes de producten een sample toegestuurd + een voucher t.w.v. 15 euro, die je na het testen kunt gebruiken voor de aankoop van je favoriete product.

Wil je gelijk een product aanschaffen? Dat kan extra voordelig in de nybf webshop met de OHIMP kortingscode, waarmee je 20% korting krijgt (deze korting is overigens niet geldig op aanschaf van de sample set).

Ik ben erg benieuwd of jij ook zo te spreken gaat zijn over de heerlijke nybf producten :-).

Mama Mia test NYBF