Er komt weer zomers weer aan. De perfecte gelegenheid om lekker te flaneren op het strand, in de stad, of waar dan ook. En dat lukt nog beter met leuke sieraden. Hoogste tijd dus om de winnaars van de win actie bij Loesoeindesky.nl bekend te maken. And the winners are….. Zit jij erbij?

Oh trouwens. Deze actie winnen is nu nog leuker. Loesoe heeft net nieuwe collectie toegevoegd. En oude extra in de sale gegooid. Daardoor kun je met je shoptegoed wel 3 paar oorbellen scoren. De nieuwe collectie is trouwens ook heel betaalbaar hoor. Dus sla je slag! Wil je nog eens lezen hoe Loesoe die oorbellen maakt? Kijk hier:

DIY: oorbellen maken van fimo klei (+ win shoptegoed)

And the winners are……

  • Iris Land
  • Desiree
  • Charlotte

De winnaars van deze win actie hebben per e-mail bericht ontvangen. Zit jij er niet bij? Nieuwe ronde nieuwe kansen… er komen weer een hoop mooie win acties aan hoor!

Alle winnaars gefeliciteerd 🙂