De trechcoat is een ideale ’tussenjas’. Voor die periode tussen de vrieskou en het écht warme weer. Hij is natuurlijk al eeuwen bekend. Je kent misschien wel de trenchcoats van Burberry. Beige van buiten en ruitjes van binnen. Super leuk, maar ook super duur. Gelukkig zijn de jassen nu zo hip dat je ze in iedere kledingzaak kunt kopen. En de trend van dit voorjaar? Dat is niet de beige trenchcoat, maar de jas in verschillende kleuren en stijlen. Wij laten zien hoe je ‘m kan dragen. 

Casual chic 

Een hele leuke manier om de trenchcoat te dragen is ‘casual chic’. Letterlijk een combinatie tussen casual en chic. Hierbij hoef je jezelf niet in een panty en jurk te hijsen, maar draag je gewoon een broek. Vaak wel een nette pantalon. Combineer met een wollen trui, een mooie blouse of een top en een overhemd. En voor deze look heel belangrijk: maak ‘m af met een mooie hak. Met deze combinatie zie je er meteen powerfull uit. 
casual chic fashion
casual chic jas
casual chic trenchcoat

Links boven zie je dat er wordt ‘gelayerd’ Allemaal laagjes in verschillende kleuren, maar toch op elkaar afgestemd. De trenchcoat op de middelste foto vinden wij ook heel gaaf. De mouwen en de binnekant van de jas zijn beige, en de buitenkant is zwart. Twee neutrale kleuren, dus makkelijk te combineren. Maar toch springt de jas eruit. Rechts zie je een perfecte combinaite tussen de kleur oranje van de jas en de navy blauwe pantalon. Prachtig bij elkaar!

denim trench coat
trenchcoat bonnie
trenchcoat tessa

Casual

In deze trend draag je de jas niet casual chic, maar gewoon casual. Comfi broek, sneakers en een lekker trui. Maak de outfit af met een trenchcoat. Op de eerste foto zie je een denim trenchcoat. Perfect voor het voorjaar. Op de foto gecombineerd met een wijde hoogwater broek. En wat ook opvalt zijn de Adidas Superstars. Een aantal jaar gelden al razend populair en nu komen ze terug! Wij zijn fan.

jas zonder mouw
sleeveless trenchcoat

Sleeveless trenchcoat

Voor deze trend moet echt echt nog wat warmer worden. Maar dan hebben we weer iets om naar uit te kijken. Want hoe leuk is dit! De trenchcoat zoals we hem kennen. Maar dan zonder mouwen. In de zomer leuk over een top. En als het toch wat kouder is over een trui in dezelfde kleur.

3 manieren

We hebben 3 stijlen op een rij gezet. Welke vind jij het leukst? Laat het weten in een reactie!