Ben jij een poezenfan en kun je geen genoeg krijgen van schattige plaatjes? Dit is Mia’s selectie van 16 superschattige Pinterest poezen. Welke denk je dat er van ons is?

Mia (mijn dochter van 15) is gek op geld. Jaja, net als elke puber verslindt ze geld als water en heeft ze nog weinig besef van het omgaan met liquide middelen. Haar zak- en kleedgeld is de eerste week van de maand al op en bijna dagelijks vraagt ze me of ik nog iets extra’s wil overmaken. Maar zo werkt het natuurlijk niet en ik vind dat ze een baantje moet zoeken… Daar loopt ze nou niet gelijk warm voor en dus heb ik bedacht dat ze voor OHIMP zo nu en dan wel een klusje mag doen.

Lees ook: “puberperikel van de week “Maam, kun je geld overmaken!

16x superschattige Pinterest poezen

En dit is het resultaat van haar eerste opdracht: het verzamelen van 16 superschattige Pinterest poezen. Ok, er zullen gerust nog veel zoetere plaatjes te vinden zijn, maar voor de eerste keer vind ik het een hartstikke leuke verzameling.

16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen 16x de allerschattigste Pinterest poezen schattige Pinterest poezen schattige Pinterest poezen poezen tipi Pinterest poezen Fransje

Wat zijn ze lief he?! Een van deze poezen is onze Fransje… weet jij welke? Op mijn Pinterest bord vind je trouwens nog veel meer lieve poezenfoto’s.

XX, mede namens Mia 🙂

16x de liefste Pinterest poezen