Heb jij dat ook, dat als je op vakantie bent dat je toch een gevoel van thuiskomen wilt ervaren, als je na een dag op pad weer in je hotel/tent/vakantiehuis komt? Ik vind dat persoonlijk heerlijk. Daarom deze fijne tip, voor een vakantiehuis in Cornwall.

Laatst was ik met Ilja een paar dagen in het mooie Cornwall in Engeland. Deze bestemming wilde ik al heel lang een keer bezoeken, vanwege de mooie natuur en de vele hikes en roadtrips die je er kunt doen. Het waren fantastische maar toch ook intensieve dagen, niet in de laatste plaats omdat linksrijden op smalle landweggetjes gewoon een enorme energy sucker is.

Lees ook: Linksrijden? 6 tips om je op weg te helpen

Niets lekkerder dan om na zo’n dagje rondtuffen thuis te komen in een vakantiehuis, joggingpak aan en te gaan Netflixen met veel lekkers!

vakantie villa Cornwall

Ons vakantiehuis in Cornwall

Kijk, dit is ons huis, gelegen aan de kust in het pittoreske plaatsje St. Austell.

vakantiehuis in Cornwall

Onze vakantiewoning is gefaciliteerd door Together Travel, een organisatie met vakantievilla’s in Engeland, Schotland en Wales. Niet op standaard plekken of in standaard vakantieparken. Natural Retreats vindt het juist heel belangrijk om locaties te bieden die zich “off the beaten path” bevinden, middenin de natuur.

Vakantiehuis in Cornwall

Wat vind je bijvoorbeeld van dit kasteel in Schotland?!

Van alle gemakken voorzien

Ons huis is van alle gemakken voorzien. TV met schotel, WiFi, vaatwasser, wasmachine, magnetron, oven en zelfs een luxe espressomachine met melkschuimer. Lekker hoor, eerst even een échte koffie voordat we op pad gaan. En die drinken we op het terras, met uitzicht op de eekhoorntjes en konijntjes. Als de koffie op is springen we in de auto en gaan een mooie route rijden. Veel things-to-do krijgen we aangereikt van de parkmanager, die helemaal thuis is in de contreien van Cornwall. Dat is trouwens ook uniek bij Natural Retreats, zij stellen desgewenst (kosteloos) een persoonlijke lijst voor je op met activiteiten die te doen zijn in de buurt.

Natural retreats Trewhiddle

Cornwall is TOP

Wat een mooie bestemming is Cornwall. Ik ga snel alle tips en ervaringen op een rijtje zetten dus die kun je binnenkort verwachten. Dit is trouwens het weggetje naar ons vakantiehuis in Cornwall:

Natural retreats Engeland

Wil jij ook naar Engeland, Schotland of Wales en verblijven in een heerlijk vakantiehuis middenin de natuur? Check dan vooral de site van Together Travel even.

Vakantiehuis in Cornwall