tijdschriftentafeltje Deens.nl

Onlangs kon je op OHIMP een prachtig tijdschriftentafeltje van Deens.nl winnen. En wat een succes was dit zeg, maar liefst 260 vrouwen (en een enkele heer) hebben meegedaan. Het blijkt dus dat we met z’n allen nog hartstikke vaak en graag tijdschriften lezen. Welke tijdschriften lezen jullie het liefst? Nou, dat kan ik verklappen, want ik heb een klein onderzoekje gehouden…

Om te kunnen meedoen aan de actie heb ik jullie namelijk gevraagd welke tijdschriften jullie het liefst lezen. Vervolgens ben ik alle 260 reacties nagelopen en ben gaan vinken welk blad het meeste naar voren kwam. Jeetje wat bestaan er toch veel tijdschriften. Ik ben namen tegengekomen waar ik nog niet eerder van gehoord had, Salt Magazine bijvoorbeeld. Sommige tijdschriften sprongen er echt uit, andere bladen heb ik even “op een hoop gegooid” en meer een thema van gemaakt.

Top 10: Welke tijdschriften lezen jullie het liefst

  1. LINDA
  2. vtwonen
  3. gedeelde plaats voor FLOW en Flair
  4. gedeelde plaats voor Quest en National Geographic
  5. Fashion (Vogue, Harper’s en Elle) + Food (Delicious, Jamie, Foodies)
  6. Nieuwsbladen (van Volkskrant tot Parool en van lokale dagbladen tot NRC)
  7. gedeelde plaats voor Libelle en Donald Duck
  8. Reizen (Columbus, Salt, Kampioen)
  9. Vriendin
  10. Happinezz

Verder hebben Kek Mama en &C het ook goed gedaan.

Tijdschriften lezen we vooral om te ontspannen

Uit de reacties haal ik verder dat we graag tijdschriften lezen om te relaxen. Lekker, met een kop thee/koffie en wat lekkers. We vinden tijdschriften fijn omdat ze ons inspireren en we nemen ze ook graag mee op vakantie.

En wie hebben het tijdschriftentafeltje gewonnen?

Dat zijn Susanne B. en Mascha G. geworden. Gefeliciteerd!

De etagere voor eieren, ook van Deens.nl is gewonnen door Danielle en Adriana.

Alle winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

bijzettafeltje voor tijdschriften