tijdschriftentafeltje Deens.nl

Een hele fijne winactie voor liefhebbers van interieur en tijdschriften! Dit keer mag OHIMP van Deens.nl 2x een heel leuk tijdschriftentafeltje weggeven. Doe je mee?

Wij zijn FAN van de online interieurshop Deens.nl. En zij ook van ons, want we hebben al best een aantal hele leuke en succesvolle winacties gezamenlijk uitgerold. Eerst met een wit lichtsnoer en daarna met de alom bekende tafelklem. Toen ik weer aan het rondneuzen was op hun site kwam ik dit superleuke tijdschriftentafeltje tegen en ik dacht: “Echt iets voor mij en… de OHIMP lezeressen!” Zo gezegd, zo gedaan…

bijzettafeltje voor tijdschriften

Lees jij nog tijdschriften?

Toegegeven, ik lees steeds minder vaak een tijdschrift of krant. Veel inspiratie doe ik online op, bijvoorbeeld via social media. Maar toch is een tijdschrift-moment zo nu en dan een heerlijke, ontspannende bezigheid. Lekker bladeren, foto’s kijken, vouwtjes leggen. Kop koffie of thee erbij en het haardje aan maken het voor mij een perfecte zondagochtend tijdsbesteding. Mia heeft een abonnement op Vogue en ik op Colombus, Linda en Flow. Het tijdschriftentafeltje is niet alleen handig, maar staat ook nog eens leuk met deze vrolijke covers. Vind je niet?

tijdschriftentafeltje Deens.nl

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x een tijdschriftentafeltje t.w.v. 68,95 euro

Hou jij ook van tijdschriften lezen en vind je dit tafeltje een echte eyecatcher? Doe dan mee met deze winactie. OHIMP mag 2 lezeressen blij maken met een tijdschriftentafeltje t.w.v. 68,95 euro. Te koop bij Deens.nl, een webshop met eigenlijk alleen maar leuke accessoires voor je huis. Dit tafeltje is van het merk Madame Stoltz en heet Bijzettafeltje Magazine. De afmetingen en meer informatie over het tijdschriftentafeltje vind je hier op de site van Deens.nl.

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten wat jouw favoriete tijdschrift of krant is en… wie weet! Winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!

bijzettafeltje voor tijdschriften