winnen Deens tafelklem

Een superleuke winactie weer, dit keer met de welbekende tafelklem van Deens.nl. OHIMP mag er 2 weggeven en we laten gelijk zien waar je de tafelklem allemaal voor kunt gebruiken. Doe je mee?

Laatst kon je al meedoen aan de winactie voor het witte lichtsnoer, ook van Deens.nl. Dit merk heeft toch zoveel leuke accessoires voor je woning! Vloerkleden, wandbekleding, vaasjes, verlichting, kussen… En dus tafelklemmen.

constructie tafelklem

Wat is een tafelklem eigenlijk?

De tafelklem van Deens.nl is zo goed als op elke tafel te bevestigen. Hij bestaat uit 4 pijpen van staal: 2 zijn de staanders/klemmen en de andere 2 schuif je in elkaar en hang je in de staanders. Piece of cake! De tafelklem heeft een bereik van 150-250 cm lengte, maar mocht je een langere tafel hebben dan kun je de maat van de klem gemakkelijk aanpassen.

tafelklem kerstmis

Eenmaal bevestigd op de tafel kun je de tafelklem gaan “aankleden”. Bij ons schitterde de tafelklem tijdens kerst met mooie ballen, het witte lichtsnoer, roodwitte zuurstokjes, zelfgemaakte houten kerststerren, dennentakken. Echt een lust voor het oog.

Tafelklem versiering voor kerst

Over een paar maanden kan hij op de tuintafel

Als het voorjaar wordt gaat onze tafelklem naar de tuin, waar hij (op een nog aan te schaffen) tuintafel volgehangen gaat worden met potjes waar kruiden inzitten en natuurlijk weer het witte lichtsnoer (want deze is ook geschikt voor buiten). Mmm wat zal dat er gezellig uitzien en lekker ruiken. Ik zie me al helemaal zitten met een witte wijn, tomatensalade en verse basilicumblaadjes. En in de herfst, dan hang ik hem vol met meesbollen, pindaslingers, vogelhuisjes en schalen met vogelzaad. Zullen onze katten leuk vinden 😉

Kortom, de tafelklem is niet alleen leuk met de kerst, maar je kun hem voor heel veel doeleinden gebruiken.

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x een tafelklem t.w.v. 79,95 euro

De tafelklemmen van Deens.nl zijn verkrijgbaar in het wit, zwart, grijs en goud. Welke kleur zou jij willen winnen? Laat het ons weten in een reactie onderaan deze blog en…  wie weet win jij dan 1 van de 2 tafelklemmen! De winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt. En wie weet – nu we toch bezig zijn – vind je het leuk om je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Ik probeer elke week een vlog te uploaden (lukt overigens lang niet altijd) van een reisje dat ik heb gemaakt.

Hoe dan ook, veel succes!!

tafelklemmen inspiratie