De lichtsnoeren met bollampjes zie je alweer een tijd terug in tuinen en op terrassen. Ik vind ze toch zo’n gezellige sfeer geven. Binnen kun je natuurlijk ook alle kanten op met een lichtsnoer. Op Pinterest zie ik de leukste voorbeelden voorbij komen en doe ik veel lichtsnoer inspiratie op. Van Deens.nl mag ik 2 OHIMP lezers bovendien blij maken met een prachtige, witte “lightstring”!

Met een lichtsnoer in huis maak je het extra gezellig, of het nou in de slaapkamer, huiskamer, keuken of tuin is. De meeste lichtsnoeren zijn zwart maar toen ik laatst op de vtwonen & designbeurs liep, kwam ik op de stand van Deens.nl een wit exemplaar tegen. Wat een plaatje!

wit lichtsnoer van Deens

Alleen, hoe hang je zo een snoer nou een beetje leuk op thuis? Op Pinterest doe ik de nodige lichtsnoer inspiratie op en dit vind ik de mooiste voorbeelden:

12x lichtsnoer inspiratie 

Deze lightstrings hangen heel mooi in de slaapkamer.

lichtsnoer in de slaapkamer lichtsnoer in de slaapkamer lichtsnoer in de slaapkamer

Of wat dacht je van deze voorbeelden, gewoon aan de zijkant van de kast, aan een knop of gedrapeerd over planken of een ladder:

lichtsnoer winnen 12x lightstring inspiration 12x lightstring inspiration lichtsnoeren

lichtsnoer inspiratie

Dit blijf ik ook leuk vinden, lichtsnoer inspiratie voor in de tuin:

lichtsnoer in de tuin

De betonnen palen op de foto hieronder gaan Ilja en ik binnenkort maken. Volgens Ilja is het heel makkelijk… Zal mij benieuwen 😉lichtsnoer in de tuin

Een lichtsnoer als kerstdecoratie

De lichtsnoeren zijn natuurlijk ideaal als kerstdecoratie. Het is weer eens iets anders dan de traditionele kerstlampjes. Hoewel ze natuurlijk ook prima met elkaar te combineren zijn.

lichtsnoer met kerstmis

Lees ook: 12x inspiratie voor zwart-wit kersttrends

Ik denk dat k mijn witte lichtsnoer als verlichting boven de eettafel ga hangen met kerst. Daarna gaat hij de tuin in. Want het Deens.nl lichtsnoer is voor zowel binnen als buiten te gebruiken.

lichtsnoer inspiratie

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 2x een wit lichtsnoer van Deens.nl

Misschien ken je het leuke woonmerk Deens.nl al? Ze verkopen allerlei toffe accessoires voor in en om je huis. Van servies tot textiel en van meubelen tot kerstversiering. Van Deens.nl mag ik 2 OHIMP lezers blij maken met dit witte lichtsnoer! Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten hoe jij hem in je huis zou ophangen en… wie weet!

Geen verplichting maar ik word er wel extra blij van: als je dit bericht deelt via social media en als je je abonneert op OHIMP op Facebook en mijn YouTube kanaal. Veel succes!!

12x lichtsnoer inspiratie