Elk jaar zijn er wel een aantal nieuwe kersttrends te signaleren. De laatste jaren zagen we veel retro kerstversiering voorbijkomen. Ook de minimalistische kerstboom zien we veel terug . Dit jaar is het vooral de zwart wit kersttrend die ik vaak op Pinterest verschijnt. Is het iets voor jou? Ik heb 15 mooie voorbeelden uitgezocht.

Kerst, een periode van gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden en vooral lekker veel eten. Ik hou van kerst. Zodra het 5 december is geweest haal ik de kerstspullen tevoorschijn en score ik een kerstboom. Spotify draait bij ons thuis overuren met allerlei gezellige kerstmuziek afspeellijsten.

De zwart wit kersttrend

Op Pinterest doe ik heel veel inspiratie op als het om Kerstmis gaat. Dit jaar zie ik dat veel stylisten aan de slag zijn gegaan met zwart wit kerstaccessoires. Dit vind ik 15 mooie zwart wit kersttrends:

zwart wit kersttrends inspiratie zwart wit kersttrends inspiratie

Supergaaf, dit rendier gemaakt van washi tape. Met dit tape kun je trouwens ook hele leuke kerstbomen creëren. Kijk, deze maakte ik vorig jaar.

washi tape kerstversiering zwart wit kersttrends inspiratie zwart wit kersttrends inspiratie

Leuk, een wit lichtsnoer in plaats van zwart of groen. Deze ‘lightstring’ is van Deens.nl en op OHIMP hebben we er binnenkort een winactie mee!!

deens lichtstring wit zwart wit kersttrends inspiratie kersttrends - zwart wit kerst inspiratie kerst inspiratie

Het versieren van pakjes kan een hele leuke bezigheid zijn. Binnenkort op OHIMP 10x inspiratie voor het leuk inpakken van je kerstcadeaus.

zwart wit kerstversiering

Dit vind ik heel erg leuk, een kerstboom gemaakt van foto’s. Daarmee ben ik zelf laatst ook aan de slag gegaan. Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk. Je ziet het resultaat hier.

kerstboom van foto's 15x inspiratie voor de zwart wit kersttrend 15x inspiratie voor de zwart wit kersttrend kersttrends - zwart wit

Is de zwart wit kersttrend iets voor jou?

Ik vind het een leuke trend, maar eerder voor een hoekje en niet voor het hele huis. De zwarte vaas met dennentak vind ik heel erg mooi. Net als de witte mokken met de zwarte XMAS letters. Kersttrends of niet, volgens mij moet je vooral je huis zo versieren waar jij en je gezin happy van worden.

Tip: heb je zin om kerstversiering te knutselen? Check dan OHIMP’s leukste kerst DIY’s eens in deze blog.

Ho-ho-hooooo 🙂